• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Zeynolin bugün bende fenayim kollarim bacaklarım sızlıyor kafam zonkluyor halsizim sofrayı bile toplayamadim.Dinlenince geçti şimdi daha iyiyim.Bu hastalık böyle galiba eski sağlık dinçlik yerine gelmiyor bir türlü 3 gün iyiysem 4.gun böyleyim.
Bugün TV de haberlerde 112 çalışanı covit geçirmiş hala sırt ve eklem agrilarim devam ediyor piskolojim iyice bozuldu diyor 😔
Peki ya penguen sana zeynolin yazmam 😄
Kusura bakma canm 🥰mesajımı sana yazdım ama ismi yanlış kullanmisim🤭

Bende arada dolar alacağım yatırımı altln ve dolara böleyim diyorum.Bereketli olsun birikimlerimiz.
Eşim dolarla ilgili değişik şeyler söyledi sanırım bu para birimi bir süre sonra kullanılmayacakmis gibi şeyler okumuş bı yerlerde yani daha doğrusu okudukları dan onu anlamış. 🤔

Selam kizlar gecelerin yargici geldi
Keyifler nasilll
Bugun
1 kg a yakin dana kusbasi
2 kutu sut
1 lt gazoz
Bikac paket 2 si 1 arada kahve
Ac bitir sucuk
Jalapone tursu
1 2 ivir zivir kizim icin toplamda 100 tl gbi bisey tuttu saniyorumki.

Evi dun aksam silip supurup toz almistim
Bugun de banyo fayanslarini silip, klozet lavabo ayna temizledim. 1 makine camasir yikayip kuruttum kaldirdim. Mutfagim da toplu yarina guzel baslayalim insallah herbirimiz icin cok guzel bir haftasnu olsun huzur saglik ve mutlulukla...

Peki ya penguen sana zeynolin yazmam 😄
Kusura bakma canm 🥰mesajımı sana yazdım ama ismi yanlış kullanmisim🤭
Evet canım bende aynıyım sırtım geçmiyor zaten nasıl bir agrıysa kemiklerimi kırsa biri rahatlıcakmışım gibi koku tam gelmedi tat var çok şükür halsizlik olmasa yine idare edilir elin kolun tutmuyor gibi oluyor Allah birdaha yaşatmasın

Evet canım bende aynıyım sırtım geçmiyor zaten nasıl bir agrıysa kemiklerimi kırsa biri rahatlıcakmışım gibi koku tam gelmedi tat var çok şükür halsizlik olmasa yine idare edilir elin kolun tutmuyor gibi oluyor Allah birdaha yaşatmasın
Amin canm amin 🤲evet malesef ağrı tamda bahsettiğin gibi😨koku benim hala yok.Cok çok yoğun kokuyu aliyorum sadece.ocakta tencere yanıyor 2 metre uzağındayim ve duymuyorum kokuyu 😬

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım bu ay için bana 6 gram yazar mısın
Tamam canim ekliyorum listeye bereketli olsun🥰🥰🥰❤❤❤
Allah bereket versin canm.gayet güzel bir birikim yaptin bence bu ay🎖️
Bende altın alicam ama 2 haftadır hiç disariya çıkmadım birde çocukların paralarına bakmam lazım kimin nekedari var diye.tabi kendi paramdan da haberim yok eşim verdikçe sağa sola koyuyorum o an hepsi dağınık yerlerde.
Birde baget yüzük istiyordum eşimde istersen paralarını toparla eksiği tamamliyim yüzük al dedi.Karar veremedim ne yapsam diye.
Bu arada eşimde fena altıncı oldu eskiden olsa gezmeye Tozmaya harcamaya yonelirdi şimdi hemen altın hesabı yapıyor 😂
Çok bişey alamıyoruz ama hiç alamamaktan iyidir enazindan diyoruz.Bunada şükür 🤲
Tesekkur ederim canim ayyyy var ya topik beni cok motive ediyor yoksa hicbirsey alamazdim birde param yok diye gecinirdim😥😥😥

Ayyy hadi sende ay bitmeden al bakalim simdiden hayirli ve bereketli olsun canim❤❤❤
Selam kizlar gecelerin yargici geldi
Keyifler nasilll
Bugun
1 kg a yakin dana kusbasi
2 kutu sut
1 lt gazoz
Bikac paket 2 si 1 arada kahve
Ac bitir sucuk
Jalapone tursu
1 2 ivir zivir kizim icin toplamda 100 tl gbi bisey tuttu saniyorumki.

Evi dun aksam silip supurup toz almistim
Bugun de banyo fayanslarini silip, klozet lavabo ayna temizledim. 1 makine camasir yikayip kuruttum kaldirdim. Mutfagim da toplu yarina guzel baslayalim insallah herbirimiz icin cok guzel bir haftasnu olsun huzur saglik ve mutlulukla...
Bereketli olsun canim alsiklarin afiyetle yiyin

Guzel bir haftasonu dilegiyle🥰🥰❤❤❤❤

Bugün pizza günü 😬Güzel bir kahvaltı hazırlayalım sonra kahvemizi içeriz yayılırım Bugün🥳Yarında temizlik yaparız 2 günün yemeğini yaparım.2 gün 0 harcama olur inş🤲
Ben pizza partisine katilmayacagm bugun 😂
Et sote pilav salata yapacagm menu belli kafam rahat
Camasir yikanacak kurutur katlarim . Birde canim ister enerjim olursa mutfak dolaplsrimi yuzunden silecegim

Ben markete cikmam 2 gun harcamam ama esimi gonderirim muhtemelen o harcar . Eksik bitti dedgm an baska eksik ckiyor 🤔

Back