• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sabah:
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynır
1 bardak cay
5 zeytin
1 mandalina

Öğlen:
1 kase ekmeksiz domates çorbası biraz kaşar attım.

Tarçınlı Türk kahvesi sade soda 2 tane kuru kayısı

Akşam
6 tane Tekirdağ köftesi biraz makarna bol salata 2 tane biber

yeşil cay içeceğim bakalım.

Dolar 7.64’ü gördü. Daha da düşecek diyorlar ama ben dayanamadım 100 Euro aldım bugün😂 Geriye azıcık param kaldı o da kenarda kalsın tutuyorum şimdilik😂
Bereketli olsun canim ekliyorum listeye🥰🥰
Kizlar sabah normal yedim
Aksam
2 buyuk dilim pizza (ketcap mayonez eşliğinde)
2 br cay ictim

Baska kacamak yok bu hafta
Form cayi demledim
Afiyet olsun zeynom hakettin ohhh kilo da gitmisss😂😂

212 TL market alışverişi makarna şehriye erişte ıslak mendil ayçiçek yağı 4 paket süt 2 kg siyah zeytin 1 tane tüm tavuk parçalttım 1.5 kg pirzola 1.5 kg kanat onları yerleştirdim. Evde sebze kalmadı meyve azaldı kuruyemiş az eksik bitmiyor

Eşim nöbetçi o yokken daha mı çok yoruluyorum anlamıyorum ayaklarım zonkluyor sabh 9 da uyandım sonra hiç oturmadım mutfaklar uğraş çocukları banyo yaptır kendin gir odalarını topla zaten orda sinir krizi geçiriyorum çok dağınık

Evet sarı kızımın da fotosunu atayım

Bu ay toplamda 2 çeyrek 2 gram aldım

Daha da param yok 😁😁😁
Allah bereket versin canm.gayet güzel bir birikim yaptin bence bu ay🎖️
Bende altın alicam ama 2 haftadır hiç disariya çıkmadım birde çocukların paralarına bakmam lazım kimin nekedari var diye.tabi kendi paramdan da haberim yok eşim verdikçe sağa sola koyuyorum o an hepsi dağınık yerlerde.
Birde baget yüzük istiyordum eşimde istersen paralarını toparla eksiği tamamliyim yüzük al dedi.Karar veremedim ne yapsam diye.
Bu arada eşimde fena altıncı oldu eskiden olsa gezmeye Tozmaya harcamaya yonelirdi şimdi hemen altın hesabı yapıyor 😂
Çok bişey alamıyoruz ama hiç alamamaktan iyidir enazindan diyoruz.Bunada şükür 🤲

Allah bereket versin canm.gayet güzel bir birikim yaptin bence bu ay🎖️
Bende altın alicam ama 2 haftadır hiç disariya çıkmadım birde çocukların paralarına bakmam lazım kimin nekedari var diye.tabi kendi paramdan da haberim yok eşim verdikçe sağa sola koyuyorum o an hepsi dağınık yerlerde.
Birde baget yüzük istiyordum eşimde istersen paralarını toparla eksiği tamamliyim yüzük al dedi.Karar veremedim ne yapsam diye.
Bu arada eşimde fena altıncı oldu eskiden olsa gezmeye Tozmaya harcamaya yonelirdi şimdi hemen altın hesabı yapıyor 😂
Çok bişey alamıyoruz ama hiç alamamaktan iyidir enazindan diyoruz.Bunada şükür 🤲
Damlaya damlaya göl olur.Benim eşimde alıştı altın almaya😅

Eşim nöbetçi o yokken daha mı çok yoruluyorum anlamıyorum ayaklarım zonkluyor sabh 9 da uyandım sonra hiç oturmadım mutfaklar uğraş çocukları banyo yaptır kendin gir odalarını topla zaten orda sinir krizi geçiriyorum çok dağınık
Zeynolin bugün bende fenayim kollarim bacaklarım sızlıyor kafam zonkluyor halsizim sofrayı bile toplayamadim.Dinlenince geçti şimdi daha iyiyim.Bu hastalık böyle galiba eski sağlık dinçlik yerine gelmiyor bir türlü 3 gün iyiysem 4.gun böyleyim.
Bugün TV de haberlerde 112 çalışanı covit geçirmiş hala sırt ve eklem agrilarim devam ediyor piskolojim iyice bozuldu diyor 😔

Back