🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlarrrrr
Kiraci çıktı çok mutluyum
Neler çektik Allah biliyor.
Hala inanamiyorumCok mutluyum
Rabbim dualarimi kabul etti
Herşeyi o na bıraktım çok sükur
Çok şükur
Bugün aldığım en güzel haberdi görüntülü konuşmadaki o heyecanımızzzzzzzz

Zeynolin44 bebiş nasıl evinize döndünüz mü?
Selam canım
Selam kızlar
Bebiş iyi şükür 28 günlük oldu
22 hazirana uçak bileti aldık eve döneceğiz inşallah
Eşim evde alçı çatlakları vardı dökülen fayanslar vardı tadilat yapıldı ev boyandı.
Halılar yıkamaya gitti bu hafta yada haftaya kadın gelip evi temizleyecek okullar tatil olunca eşim gelecek beraber döneceğiz.

S. Elamsssssssss

Bugün ablamla ve çocuklarla awm günüydü yedik içtik gezdik

Kendime İPhone 13 aldım

Şimdi kızı uyuttum

Yarın ablama gideceğiz

Tatvanda helikopter düşmüş 10 askerimiz şehit olmuşBaşımız sağolsun Allah yakınlarına sabır versin Çok üzüldüm cok...

Çok çok üzüldüm . Allah ailelerine sabır versin kazadan beladan korusun herkesi

Başımız sağolsun rabbim ailelerine sabırlar versin. Kar yağıyor buraya büyük ihtimalle tatvanada yağıyor sisli gibi hava ondan olmuştur

konudan konuya atlarken geldiğim nokta...

2 yıl sonrasından bildiriyorum: Allah sabrını veriyor. Sabrını veriyor ama hayata dair tüm isteklerin, hayallerin, heyecanın da gidiyor...

benim abimin şehit olduğu kaza... ömrümden ömür giden, hala her gece başımı yastığa koyduğumda yaşadığım gece... ah Rabbim, ben bunları nasıl yaşadım dediğim 2 yıl...

Allah razı olsun sizden, sanırım bir siz baş sağlığı dilediniz. başka dileyen varsa da görmediğim için özür dilerim. kalbim bu sayfadan ilerisini okumayı kaldırmayacak çünkü.

Allah sabrınızı arttırsın

Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…