- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Merhaba canım.Henuz teslim edilmedi muhtemelen kişin yada seneye baharda teslim gibi duruyor.Sen nasılsınCankusunannesi ev işini naptınız canım teslim edildi mi eviniz?
Bugün aldığım en güzel haberdi görüntülü konuşmadaki o heyecanımızzzzzzzzKızlarrrrr
Kiraci çıktı çok mutluyum
Neler çektik Allah biliyor.
Hala inanamiyorumCok mutluyum
Rabbim dualarimi kabul etti
Herşeyi o na bıraktım çok sükur
Çok şükur
Yaaa hiç sormaBugün aldığım en güzel haberdi görüntülü konuşmadaki o heyecanımızzzzzzzz
Selam canımZeynolin44 bebiş nasıl evinize döndünüz mü?
Canım gözün aydınKızlarrrrr
Kiraci çıktı çok mutluyum
Neler çektik Allah biliyor.
Hala inanamiyorumCok mutluyum
Rabbim dualarimi kabul etti
Herşeyi o na bıraktım çok sükur
Çok şükur
Zeynom iyiyiz çok şükürhayırlısıyla gidin kuzum evinizeSizler nasılsınız canlar
Okullar kapanıyor tatilde alamadık borçlar arttı hayat zorCanım sayfam kimsecikler yok
Güzel haber vereceğim yakında
Biz tatil yerine karar verdik ama daha ayarlamadıkOkullar kapanıyor tatilde alamadık borçlar arttı hayat zortayin olma durumu var ama açıklanmadı
Kulağıma fısılda müjdeyiBiz tatil yerine karar verdik ama daha ayarlamadık
Şuan tatilden daha büyük önceliğim var olur inşallahhh
Tayin ne zaman belli olur canım
Sağol canimCanım gözün aydın
Benden sır çıkmazEvle ilgili kimseye söyleme
Tatvanda helikopter düşmüş 10 askerimiz şehit olmuşBaşımız sağolsun Allah yakınlarına sabır versin Çok üzüldüm cok...
Çok çok üzüldüm . Allah ailelerine sabır versin kazadan beladan korusun herkesi
Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerinede Allah sabır versin inşallah
Rabbim hepimizin Alilesini evini ocağını colugunu çocuğunu korusun inşallahAteş dustugu yeri yakıyor
Yine temizlikle biten bir gün oldu cam falan sildim şuan kipirdicak halim kalmadı
2 gündür sıfır harcama
Yarın bebisimin bakıcısı uğrayacak gün içinde.kahvenin yanına da ikram ederim diye magnolya yaptım azonce oturdum.
Birde şirketten yine eğitim atamışlar ve çok uzun 1 hafta da ancak tamamlarım sınavları falan
Başımız sağolsun rabbim ailelerine sabırlar versin. Kar yağıyor buraya büyük ihtimalle tatvanada yağıyor sisli gibi hava ondan olmuştur
Allah sabrınızı arttırsınkonudan konuya atlarken geldiğim nokta...
2 yıl sonrasından bildiriyorum: Allah sabrını veriyor. Sabrını veriyor ama hayata dair tüm isteklerin, hayallerin, heyecanın da gidiyor...
benim abimin şehit olduğu kaza... ömrümden ömür giden, hala her gece başımı yastığa koyduğumda yaşadığım gece... ah Rabbim, ben bunları nasıl yaşadım dediğim 2 yıl...
Allah razı olsun sizden, sanırım bir siz baş sağlığı dilediniz. başka dileyen varsa da görmediğim için özür dilerim. kalbim bu sayfadan ilerisini okumayı kaldırmayacak çünkü.
Allah rahmet eylesinkonudan konuya atlarken geldiğim nokta...
2 yıl sonrasından bildiriyorum: Allah sabrını veriyor. Sabrını veriyor ama hayata dair tüm isteklerin, hayallerin, heyecanın da gidiyor...
benim abimin şehit olduğu kaza... ömrümden ömür giden, hala her gece başımı yastığa koyduğumda yaşadığım gece... ah Rabbim, ben bunları nasıl yaşadım dediğim 2 yıl...
Allah razı olsun sizden, sanırım bir siz baş sağlığı dilediniz. başka dileyen varsa da görmediğim için özür dilerim. kalbim bu sayfadan ilerisini okumayı kaldırmayacak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?