- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
yok canım yalan oldu hala ses yok bizim sınavlardanSınav sonucun belli oldumu canım.Bu cuma tayinler açıklanacak diyorlar hayırlısı bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım yalan oldu hala ses yok bizim sınavlardanSınav sonucun belli oldumu canım.Bu cuma tayinler açıklanacak diyorlar hayırlısı bakalım
Canıım ben burdayım kermes var yarın o kadar işin arasinda köfte yaptım şuan mutfakta yere yattım öluyom belim koptu duşa girip hemen uyumak istiyorumCanım kızlar nerdesiniz bakiyim yoklama alıyorum
Penguen
okyonus
O1deren87
Scss94
Cedric1003 kuzum artık dön ya
Zeynolin44
Hahaha Allah seni kızzzkalk kalk koş banyoya hadiCanıım ben burdayım kermes var yarın o kadar işin arasinda köfte yaptım şuan mutfakta yere yattım öluyom belim koptu duşa girip hemen uyumak istiyorum
Buradayım başkanArabamızı sattık bugün yeni araç aldık kredi falan çektik çok yoğun bir gündüCanım kızlar nerdesiniz bakiyim yoklama alıyorum
Penguen
okyonus
O1deren87
Scss94
Zeynolin44
Hayırlısı olsun canımyok canım yalan oldu hala ses yok bizim sınavlardan
Oooo hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallahBuradayım başkanArabamızı sattık bugün yeni araç aldık kredi falan çektik çok yoğun bir gündü
Günaydın canımCanım kızlar nerdesiniz bakiyim yoklama alıyorum
Penguen
okyonus
O1deren87
Scss94
Zeynolin44
Günaydın canım.Çocuklar alıstımı kardeşlerineGünaydın canım
Bizde daha iyiyiz toparlanıyor um günüm bebişle geçiyor sizler nasılsınız
Amin kuzum Daha güzelleri sizin olsun inş. Toyota corolla aldıkOooo hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
Ne aldınız
Ayyy Zeynom yaaa mis gibi kokuyordu paşam şimdiGünaydın canım
Bizde daha iyiyiz toparlanıyor um günüm bebişle geçiyor sizler nasılsınız
Amin canım benim bizde değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım eşim araştırıyorAmin kuzum Daha güzelleri sizin olsun inş. Toyota corolla aldık
Sizede güzel bir araç denk gelir insAyyy Zeynom yaaa mis gibi kokuyordu paşam şimdi
Amin canım benim bizde değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım eşim araştırıyor
İnşallah canımSizede güzel bir araç denk gelir ins
200bin cektik 24 ay ödeyeceğiz Allah ödeme kolaylığı versin inşallahKira ev kredisi çocuğun taksit ödemelerde çok.Temmuzda maaş zamları falan rahatlarız diye umuyorumİnşallah canım
Krediyi ne kadar kullandınız bir ben mi korkuyorum ya krediden geçen gün azıcık çektim Eşimi bastırıyorum hadi kapatak diye
Allah ödeme kolaylığı nasip etsin canım.. Bizimde bikaç planımız var eşim uğraşıyor bakalımhayırlısıyla nasip olur200bin cektik 24 ay ödeyeceğiz Allah ödeme kolaylığı versin inşallahKira ev kredisi çocuğun taksit ödemelerde çok.Temmuzda maaş zamları falan rahatlarız diye umuyorum
Bende çok seviyorum bebek kokusunu dünyalara bedel uzun ömürleri olsun yavrularımızınAyyy Zeynom yaaa mis gibi kokuyordu paşam şimdi
Amin canım benim bizde değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım eşim araştırıyor