Bana 1 gr bile almadan gelecek gibi geliyor bol bol kıyafet alışverişi yapacakKmsl Hnd neredesin bitmedimi alışveriş?
Dur bakalım gelir birazdanBana 1 gr bile almadan gelecek gibi geliyor bol bol kıyafet alışverişi yapacak
Kmsl Hnd neredesin bitmedimi alışveriş?
Yettim kızlar yettim kız ben bayağı pinti olmuşum yaaaaaaBana 1 gr bile almadan gelecek gibi geliyor bol bol kıyafet alışverişi yapacak
Valla beni utandırdın canımYettim kızlar yettim kız ben bayağı pinti olmuşum yaaaaaa
Ne almak istesem aklıma bura geliyor geri vazgeçiyorum
Hemen günlük hasılat geleyim
42 TL starbuks
220 TL büyük kıza eşofman
40 TL bana kazak
250 TL iç çamaşırı
20 TL büyük kıza bere
15 TL kömür
25 TL market
4 roman 75 tl
Hesaplayamadım sağlayamadı ne kadar gitti
760 dan 1 çeyrek fiziki
Kızımın hesabında biraz para vardı üzerine 200 ekledim 460 dan 1 gram aldım
Ayyy sağol kızzz vallahi topik beni heveslendiriyor yoksa hayatta almazdım harcardımmmValla beni utandırdın canım
Bereketli olsun
Aldıklarınızıda güle güle giyin
Bereketli olsun canımYettim kızlar yettim kız ben bayağı pinti olmuşum yaaaaaa
Ne almak istesem aklıma bura geliyor geri vazgeçiyorum
Hemen günlük hasılat geleyim
42 TL starbuks
220 TL büyük kıza eşofman
40 TL bana kazak
250 TL iç çamaşırı
20 TL büyük kıza bere
15 TL kömür
25 TL market
4 roman 75 tl
Hesaplayamadım sağlayamadı ne kadar gitti
760 dan 1 çeyrek fiziki
Kızımın hesabında biraz para vardı üzerine 200 ekledim 460 dan 1 gram aldım
Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun
Teşekkür ederim canım daha iyi sana olsun paran çabucak gelsin hemen sende alBereketli olsun canımAldıklarınıda güzel günlerde giy
En son ne zaman 3 saat gezdim hatırlamıyorumTeşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun
Ayyy vallahi uzun uzadıya gezmedik küçük cadı ağlıyor Du annemde 3 saat ancak gezdil
Teşekkür ederim canım daha iyi sana olsun paran çabucak gelsin hemen sende al
Bereketli olsunDolar 7.64’ü gördü. Daha da düşecek diyorlar ama ben dayanamadım 100 Euro aldım bugünGeriye azıcık param kaldı o da kenarda kalsın tutuyorum şimdilik
Yaa tabii altın daha karlı olur daha garanti bir yöntem ama benim biriktirdiğim dolar, dolar olarak bir şirkete gidecek o yüzden altın yap bozdur dolar yap olmaz. İnşallah sizin de bereketli olurBereketli olsunBenimde beklediğim para var gelirse altın almak istiyorum ama geleceği yok.
Bende yarın pizza yiyeceğim.Eşim İzmir bombası alıp gelmiş yaKizlar sabah normal yedim
Aksam
2 buyuk dilim pizza (ketcap mayonez eşliğinde)
2 br cay ictim
Baska kacamak yok bu hafta
Form cayi demledim
Bende arada dolar alacağım yatırımı altln ve dolara böleyim diyorum.Bereketli olsun birikimlerimiz.Yaa tabii altın daha karlı olur daha garanti bir yöntem ama benim biriktirdiğim dolar, dolar olarak bir şirkete gidecek o yüzden altın yap bozdur dolar yap olmaz. İnşallah sizin de bereketli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?