🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

maşallah sabah sabah hamatsın bende mutfak çöpünü attım sadece yüzüme bakım yaptım hazırlanıp çıktım

Günaydın kızlar
Akşam kuaföre uğradım kızı jimnastiğe yazdırdım bugün başlıyor
Eve geçtik büyük kızın arkadaşı bizde kaldı

Biraz önce uyandık şimdi kahvemi içiyorum birqzdan kahvaltı hazırlayacağım

Bugün 3 makina çamaşır astım topladım
Kızı jimnastiğe götürdüm çok eğlendi

Buzlukta köfte vardı yanına makarna haşladım salata ayran menüm tamamdır

Büyük kız arkadaşıyla çıktı yine para harcamada

Trendyoldan bakım sütü aldım şu Dilan Polat ın çok övdüğü arkadaşımda kullanıyor o da övdü bakalım saçı yumuşacık yapıyor ve kabartmıyor diye 3 al 2 öde kampanya vardı 238 tl ye 3 kutu aldım bakalım

Günaydın kızlar
Küçüğüm krep istedi çikolatalı yaptım ona kendime de kaşarlı yaptım yedik
Büyük kız yatıyor
Dünkü harcama hasılatı 600 şort almış kendine yemek kahve derken

Bugün de kardeşini jimnastiğe sen götür dedim ordan çıkışta da hamburger yemek istiyordu oraya götür dedim tamam dedi
Bende bugün biraz iş yapayım kaç gündür ellemedim evi

Yemek de canım kuru fasulye istiyordu dün ısladım kemikli et çıkardım buzluktan yanına da pirinç pilavı 2 gün yeriz artık

Zeynolin44 zeynommmm dualarımdasın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim güzel anne
Fırsat bulunca yaz canım benim
Canımsın
Bugün 12.30 da doğdu oğluş Ömür Miran
Spinal olacaktı fakat hep iğne kemiğe geldi çok zordu genel anestezi ile oldu uyanınca çok kötü ağrım vardı hatırlamak bile istemiyorum Spinal çok rahattı bu çok kötü geçti. Çok şükür şimdi iyiyim, oğlumda iyi hastanedeyiz kızlar.

Adı gibi ömürlü olsun kuzum benim
Dikkat et kuzum kendinize

Gelmiş geçmiş olsun Allah şifa versin.Allah analı babalı büyütsün canımmBizim yerimizede öpüp kokla bebişi

Hosgeldi dünyaya
Hayırlı uğurlu olsun .Allah anali babalı mutlu büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…