rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla ikinizideİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Pazar yatış yapılacak pazartesi sezeryan oluyorum inşallah artık çok zorlanıyorum dualarınızı beklerim.
maşallah sabah sabah hamatsın bende mutfak çöpünü attım sadece yüzüme bakım yaptımGünaydınnkızı bırakıp geldim ortalık topladım
Çamaşır attım Makinaya
Robotu temizledim
Yatakta takılıyorum şimdi kahve yapacağım kendime
Öğlene kısır istiyordu minnoşum yaparım ama akşama bilmiyom büyük kız yemez zaten kısırı
Ayyy napim kız uyanınca geri yatamıyorum nedensemaşallah sabah sabah hamatsın bende mutfak çöpünü attım sadece yüzüme bakım yaptımhazırlanıp çıktım
sağol canım güzel geçsin günüm çok gerginim bu aralarAyyy napim kız uyanınca geri yatamıyorum nedense
İşlerimi yapmadan dinlensem kafam sürekli meşgul oluyor
Kolay gelsin canın
Yok canim nerdecanım sen taşınabildin mi kendi evine
Saglikla dogsun bebegin insallahİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Pazar yatış yapılacak pazartesi sezeryan oluyorum inşallah artık çok zorlanıyorum dualarınızı beklerim.
CanımsınZeynolin44 zeynommmm dualarımdasın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim güzel anne
Fırsat bulunca yaz canım benim
Adı gibi ömürlü olsun kuzum benimCanımsın
Bugün 12.30 da doğdu oğluş Ömür Miran
Spinal olacaktı fakat hep iğne kemiğe geldi çok zordu genel anestezi ile oldu uyanınca çok kötü ağrım vardı hatırlamak bile istemiyorum Spinal çok rahattı bu çok kötü geçti. Çok şükür şimdi iyiyim, oğlumda iyi hastanedeyiz kızlar.
Gelmiş geçmiş olsun Allah şifa versin.Allah analı babalı büyütsün canımmCanımsın
Spinal olacaktı fakat hep iğne kemiğe geldi çok zordu genel anestezi ile oldu uyanınca çok kötü ağrım vardı hatırlamak bile istemiyorum Spinal çok rahattı bu çok kötü geçti. Çok şükür şimdi iyiyim, oğlumda iyi hastanedeyiz kızlar.
Kız kaçak kocişin geldi yoksun ortalıktaGelmiş geçmiş olsun Allah şifa versin.Allah analı babalı büyütsün canımmBizim yerimizede öpüp kokla bebişi
Hosgeldi dünyayaCanımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?