• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bugün bir iş. Yapmadım ama yoruldum🙈🙈🙈
Pazara markete gittik kızlarla günün harcaması 2000 tl

110 tl su faturası gelmiş

Trendyoldan makyaj organizeri sipariş verdim 392 tl 👍👍

Bütün yeşillikler sirkeli suda yıkadım kurutucuda kuruttum saklama kabına koyup kaldırdım buzdolabına
1.5 kg bezelye aldım temizledim attım dondurucuya

Balkonu ve Banyoyu yıkadım çamaşır topladım

Büyük kız ton balıklı sandviç istedi yemek olarak ama yatıyor uyanınca yer
Küçüğe de patates kızarttım

Günaydın kızlar ❤️❤️

Valla hiç bir iş yapmadım sadece kahvaltı yaptım şimdi kahve içeceğim birqzdan kızı almaya gideceğğm🙈🙈

Canımsın
Bugün 12.30 da doğdu oğluş Ömür Miran ❤️
Spinal olacaktı fakat hep iğne kemiğe geldi çok zordu genel anestezi ile oldu uyanınca çok kötü ağrım vardı hatırlamak bile istemiyorum Spinal çok rahattı bu çok kötü geçti. Çok şükür şimdi iyiyim, oğlumda iyi hastanedeyiz kızlar.
gözünaydın canım sağlıkla büyüsün oğluşun

İyi akşamlar kızlar ❤️❤️❤️❤️

Büyük kızın arkadaşı geldi bugün beraber ton balıklı sandviç yapıp yediler biraz abur cubur gitti sonra🤪🤪

Küçüğümü uyuttum şimdi kahve keyfindeyim🤗🤗🤗

Bugün kızların menüsü oldu beşamelli tavuklu spagetti yaptım küçük maşallah 3 tabak yedi🧿🧿🧿

İyi akşamlar kızlar ❤️❤️❤️❤️

Büyük kızın arkadaşı geldi bugün beraber ton balıklı sandviç yapıp yediler biraz abur cubur gitti sonra🤪🤪

Küçüğümü uyuttum şimdi kahve keyfindeyim🤗🤗🤗

Bugün kızların menüsü oldu beşamelli tavuklu spagetti yaptım küçük maşallah 3 tabak yedi🧿🧿🧿
Masallah kuzuma

Selam kızlar büyük kızla awm yiie gittik dyson dik süpürge aldım 3 yıl ek sigaortada yaptırdım🙈🙈
Makyaj aynası,,, kendime gömlek,,, 3 lü priz,, deodorant da aldım🤭🤭🤭
Kızla starbuksta içeceğimiz de içtik geldik💃💃💃

Günaydın kahvaltı yaptık Küçüğümle şimdi kahvemi içiyorum
👍👍
Birqzdan jimnastiğe götüreceğim ordan da awm ye gideceğiz kuzucuk un gösterisi varmış 👏👏👏

Ayyy çok yoruldum

Kızı jimnastiğe bırakıp annemle dışarı çıktık sandalet aldım anneme hediye🤗🤗

Sonra kızlarla çıktık awm ye Büyüğün arkadaşı da geldi onlar ayrı takıldı bizde kuzenle çocuklarla takıldık yemek yedik filan sonrasında eve geldik
Küçüğümü yıkadım biraz durduk yatırdım sonra 🤭🤭

Şimdiden bütün annelerin anneler günü kutlu olsun ❤️❤️❤️

Back