çok geçmiş olsun canım Rabbim birdaha yaşatmasın inşallahMerhaba kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
Biz hataya döndük 2 haftadır felan..
Yeni hayatımıza ve çadırımıza alışmaya çalışıyoruz..
Umarım herkes iyidir.. Hepinizi öpüyorum
Bende dün evi temizledim.kizin odasinin camini sildim.isim bitti esim hadi gidelim dedi alışverişe. 2bucukta çıktık görümcemin aramasiyla kendime geldimDün koltukları sildim perdeleri yıkadım
Camı silemedim yağmur bir duruyor bir yağıyor ama işlerimi yapmam lazımdı eşim odada sigara içtiği için
Birazdan da yemek masası sandalyelerin sileceğim
Nerlerdesin baloncugumMerhaba kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
Biz hataya döndük 2 haftadır felan..
Yeni hayatımıza ve çadırımıza alışmaya çalışıyoruz..
Umarım herkes iyidir.. Hepinizi öpüyorum
Ohhhh ne güzel alışveriş yapılmış yemek yenmişşş missssssssBende dün evi temizledim.kizin odasinin camini sildim.isim bitti esim hadi gidelim dedi alışverişe. 2bucukta çıktık görümcemin aramasiyla kendime geldimsaat olmus 8.eve geldigimizde 9u geçiyordu. Neyseki disarda yedik dün yemek telasim olmadi.
Aynen valla.sabah evi temizledigime bile inanamadimOhhhh ne güzel alışveriş yapılmış yemek yenmişşş missssssss
Nasilda guzel dans ediyordu minnosum.Kızı okuldan aldım geldim şimdi müzikle dans keyfi yapıyor cadı
Salata yaptım yanına pirinç pilavı
Büyük kıza dedim gelirken kızarmış tavuk al
Valla kızarmış tavuğu 75 e alıyorduk 90 olmuşNasilda guzel dans ediyordu minnosum.
Tavuklar da bugün iyi zamlanmisti
Erken uyumus cadiValla kızarmış tavuğu 75 e alıyorduk 90 olmuş
Cadı ya hergün dans ediyor
Şimdi uyuttum bende dinlenme zamanı
Ama sabah 7 de kalkıyoruzErken uyumus cadi
Benim kiz kac saat uyudu yine oğlen
Simdi babasiyla kitap okuyorlar
Yinede iyi dayanıyor kuzum.benim kiz daha okuldan cikarken anne bak yatıp dinlenecem ben diyorAma sabah 7 de kalkıyoruz
Okuldan gel yemek ye biraz boyama dans filan aşağıda oynuyor biraz yukarı çık yemek ye banyo masal derken bayılıyor
Oooh mavişime okusun bakalım
Hahahaha aslında dün uyumuştu bugün uykun var mı dedim yok dedi yerinde oturmuyor ki ne çenesi ne kendi duruyor azıcık dursa belki uykuya dalar daYinede iyi dayanıyor kuzum.benim kiz daha okuldan cikarken anne bak yatıp dinlenecem ben diyor
Onun çenesini bile özledim kizHahahaha aslında dün uyumuştu bugün uykun var mı dedim yok dedi yerinde oturmuyor ki ne çenesi ne kendi duruyor azıcık dursa belki uykuya dalar da
Yaaaa zeynom yaaaaaa ne çabuk geçti zaman Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Pazar yatış yapılacak pazartesi sezeryan oluyorum inşallah artık çok zorlanıyorum dualarınızı beklerim.
canım sen taşınabildin mi kendi evineBende dün evi temizledim.kizin odasinin camini sildim.isim bitti esim hadi gidelim dedi alışverişe. 2bucukta çıktık görümcemin aramasiyla kendime geldimsaat olmus 8.eve geldigimizde 9u geçiyordu. Neyseki disarda yedik dün yemek telasim olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?