🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bensiz kutladiniz hıııı☺☺

Sağol kuzum eşim yanına almayı çok istiyor bizi ama büyük kızım 11. Sınıf arkadaşlarından ayrılmak istemiyor seneye sınav süreci filan derken onun okulunun bitmesini bekliyoruz
İnşallah canım aynen 11. Sinifsa beklersiniz biraz daha zaten bu dönem bitti sayılır

Ayyyy kıza dün eşimin aldığı mumbarı ısıtayım dedim Abovvvvv ne kötüymüş Allah günah yazmasındöktüm valla kız başladı babasına kızmaya niye kötü yerden aldın diyeneyse ablasını aradık gelirken aldı yedi de rahatladı

Merhaba kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
Biz hataya döndük 2 haftadır felan..
Yeni hayatımıza ve çadırımıza alışmaya çalışıyoruz..
Umarım herkes iyidir.. Hepinizi öpüyorum
Canım benim çok özledim yaaaaa

Günaydın kızlar

Dün koltuğun birini sildim bugünde geri kalanı silecekttim arkadaş kahveye gelecekmiş akşama silerim artık

Ayyy ne yemek yapacağım yaaa

Gözünde problem mi var canım

Napim bende aynı Eşimi gönderdim kızlarla takılıyoruz öyle
miyop var canım üniversite başlamıştı ders çalışmaktan oldu yakına sürekli bakınca uzağı net görememeye başladım çok hızlı ilerledi 0.75 le başladım şimdi 2.75 oldu

Patlıcan musakka ,bulgur pilavı
Güzel ama benim kızlar yemezki
miyop var canım üniversite başlamıştı ders çalışmaktan oldu yakına sürekli bakınca uzağı net görememeye başladım çok hızlı ilerledi 0.75 le başladım şimdi 2.75 oldu
Anladım canım
fırına sebzeli tavuk yanına pilav salata ya da karnıyarık pilav cacık güzel olur
Aslında patlıcanı var karnıyarık güzel olur ama kızlar yemezki
Allah kavuştursun canım
Sağol canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…