• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Battık bacım bu ay biz🙊🙊🙊

Eşim takım elbise aldı kendine 8.500 (tek takım elbisesi damatlığıydı ona giremiyor zaten🤭🤭)
Ayakkabı 2500

Benim netten verdiğim ayakkabı yetişmiyor ya pazartesi teslimat yazıyor düğün cumartesi yarın çıkıp ayakkabı alacağım kendime çorap,, çanta da bakmam lazım 🤦‍♀️🤦‍♀️

Allah tan küçüğün elbisesi vardı 🤪🤪🤪🤪

Battık bacım bu ay biz🙊🙊🙊

Eşim takım elbise aldı kendine 8.500 (tek takım elbisesi damatlığıydı ona giremiyor zaten🤭🤭)
Ayakkabı 2500

Benim netten verdiğim ayakkabı yetişmiyor ya pazartesi teslimat yazıyor düğün cumartesi yarın çıkıp ayakkabı alacağım kendime çorap,, çanta da bakmam lazım 🤦‍♀️🤦‍♀️

Allah tan küçüğün elbisesi vardı 🤪🤪🤪🤪
Kız bu düğün batırdı sizi düğün sahibi kadar borca girdiniz 😁😁

Selam kızlar bugün geç uyandık kızın kahvaltısını yaptırdım 👏👏
Ohhh ayakkabım geldi valla masraftan kurtuldum derken eşim küçüğe spor ayakkabı almış puma dan 900 tl
Bu adamı borca sokmam lazım🤪🤪🤪

selam kızlar yarın iftara misafirlerim var köfteyi yaptım dolaba koydum şambali yaptım fırında pişiyor izmir köfte pilav dün akşam yaprak sardım salata havuç tarator börülce salatası menün

Selam kızlar düğünü atlattık ama yorulmuşum kızlarla Kayınvalidem düğün dönüşü eve geçtiler biz gençler 🤭🤭 hep beraber yemeğe gittik saat 3 e geliyordu eve geldiğimizde 🙈🙈

Küçük kız çok mutlu babası geldi diye babası akıllı saat de almış cadıya 👏👏👏

Back