🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

selam kızlar bebde moladayım cumadan beri bugün kalan yemekler vardı ıspanak sarma fasulye börülce salatası tarhana çorbası salata yedik çok şükür bugünde yaptık iftarı

selam kızlar bebde moladayım cumadan beri bugün kalan yemekler vardı ıspanak sarma fasulye börülce salatası tarhana çorbası salata yedik çok şükür bugünde yaptık iftarı
Afiyet olsun kuzum
Bizde de tavuk kızartması
Yüksük çorbası pirinç pilavı salata vardı

Ya bu arada gümüş alan var mı bugün kuyumcu 1 külçe 1 kg gümüş e 17 bin fiyat verdi netten baktım 14 buçuk civarı fiyat yazıyor anlamadım

netteki fiyatla kuyumcuların verdigi fiyat farklı vanda altın çok pahalı çünkü kuyumcular insan kaynıyor indirim falan yaptıkları yok en son bir kuyumcu dediki netteki
fiyatın üzerine 45-50 tl arası artış koyuyoruz gramda dedi

İyi akşamlar kızlar
Dün eşim gitti gitmeden şırdancı ya uğramazzsak olmazdı küçüğü uyutup kayınvalideme bırakıp eşim ve büyük kızla beraber giittik
Şırdan mumbar midye e filan yedik

Dönüşte saat 12 yi geçiyordu gece kahve dünyasına girdik soğuk kahve pasta filan yedik

Kahveler buzlu olunca bugün büyük kızında benimde boğazım ağrıyor

Sabah cilt bakımım vardı küçükle gittik ordan Büyüğün şarzı kaybolmuştu valla orijinal para vermem gittim orta karar aldım
Ordan anneme geçtik bugün burda kalacaz

Şimdi kızı uyuttum çekirdek kola keyfi yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…