- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Şaka yaptım kiiz sonradan kendi kendime yazmayanlari yazmış beni unutmaz dedimYaaaa kuzum benimsen yazmıştın ya kızları yoklayayım dedim
Bir daha en başa seni yazarım
Belki inanmaya bilirsin ama gerçektenŞaka yaptım kiiz sonradan kendi kendime yazmayanlari yazmış beni unutmaz dedim
bende diyorum bu kız nasıl yicek hepsini aynı ne kadar çok olmuşŞimdiye yapmışsındır menünü
Yüzük çorbası döğme pilavı
Karnıyarık pilav
Fırında tavuk makarna
Mantı kızartma
Lahmacun çorba
Yeter mi kız bak kaç günlük menü verdim
Hahahaha ama yiyebilecek potansiyelim vardırbende diyorum bu kız nasıl yicek hepsini aynı ne kadar çok olmuş
Afitiyet olsun canımyarında kremalı tavuk mantar yanına erişte yaparım dedim salata yogurt turşu yeriz her akşam turşu yiyorum yine dadandım kornişona
Afiyet olsun canımNasılsınız kızlar
Bugün menüde lahana sarma, çorba, salata olacak tatlı çok yapmamaya çalışıyoruz babam ve abimde şeker var yapınca bizden çok yiyorlar
Eşim eve gitti dün evde döküntü çoktu evi toparlıyor arabamızı orda bırakmıştık bakım yaptırıp araba ile dönecek inşallah
Cuma günü Dr kontrolüm var 33.haftaya girdik az kaldı zor geçiyor günler karnım iyice büyüdü hareketimi çok kısıtlıyor
Havuç taratorkızlar cumartesi misafir alcam tarhana çorbası izmir köfte pirinç pilavı ana menü salata çeşitleri olarakmne yapsam birde ıspanaklı gül böreği yapayım ortaya dedim başka ne yapabilirim ortaya
Yemekte sendeyimSelam kızlar düğün için ayakkabı sipariş ettim inşallah yetişir cumartesi düğün
Akşama yemekte ıspanaklı el açması börek
Hamsi
Salata
Mercimek çorbası
Hadi bakim mm gözünaydın benim eşimde perşembeye geliyorBugün evimin direği dönüyor
havuö tarator közlenmiş patlıcan salatası zeytinyaglı sarma yeter bence normal salata yaparım börekte olacak inşallah güzel geçerHavuç tarator
Köz biber patlıcan salatası
Kereviz salatası yoğurtlu
Zeytinyağlı kereviz
Zeytinyağlı sarma
Zeytinyağlı pırasa
Rus salatası
Aklıma gelenler bunlar canım seçebilirsin arasından
gözünaydın canımBugün evimin direği dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?