Gostummm hemmencikHele toplanın bakalım kızlar
@okyonus
Zeynolin44
O1deren87
Penguen
@Cankusunannesi
Z zeLina
C Cay6
@Bal0ncuk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gostummm hemmencikHele toplanın bakalım kızlar
@okyonus
Zeynolin44
O1deren87
Penguen
@Cankusunannesi
Z zeLina
C Cay6
@Bal0ncuk![]()
Yettim gari ne oldu kız bişey mi varHele toplanın bakalım kızlar
@okyonus
Zeynolin44
O1deren87
Penguen
@Cankusunannesi
Z zeLina
C Cay6
@Bal0ncuk![]()
Gostummm hemmencik![]()
Ayyy şekerler yazın ya bırakmayın kendiniziYettim gari ne oldu kız bişey mi var![]()
Burdayım bendeHele toplanın bakalım kızlar
@okyonus
Zeynolin44
O1deren87
Penguen
@Cankusunannesi
Z zeLina
C Cay6
@Bal0ncuk![]()
İyiyiz kuzumBurdayım bendehayırlı Ramazanlar herkese
Nasılsıniz canım
Mesajı şimdi görmem ve oruç olmamKeyifler nasilll haydi bi keyif kahveleri icelim insallah ne dersiniz . 2 gundur turk kahvesi icmedigimi animsadim ☺
Evet kmseden ses cikmadi kahve gecesi yapamadik . Ben cok cay iciyorum once o yuzden gece ictjm kahvemi ya canimin cekmesni bekledimİyiyiz kuzum
Mesajı şimdi görmem ve oruç olmam
Afiyet olsun kuzum akşama iftardan hemen sonra içiyorum yoksa başım ağrıyor![]()
Ben Normalde de hiç çay içmem öyle biri olursa eşlik ederim ama Türk kahvesi ve nescafe mutlaka içmem lazım günde 3 4 içiyordumEvet kmseden ses cikmadi kahve gecesi yapamadik . Ben cok cay iciyorum once o yuzden gece ictjm kahvemi ya canimin cekmesni bekledim
Ben hem cayci hem kahveciyimBen Normalde de hiç çay içmem öyle biri olursa eşlik ederim ama Türk kahvesi ve nescafe mutlaka içmem lazım günde 3 4 içiyordum![]()
Afiyet olsun canım valla bende kolayı bırakıp çaya başlamak istiyorum daha karlıBen hem cayci hem kahveciyim![]()
kola mii bence de hemen ondan vazgecmelisin canim o da bi bataklik gibi tutkunu olanlar onsuz sofraya oturmuyor . Allah kurtarsnAfiyet olsun canım valla bende kolayı bırakıp çaya başlamak istiyorum daha karlı![]()
Aynen canım bağımlılık yapıyor vallakola mii bence de hemen ondan vazgecmelisin canim o da bi bataklik gibi tutkunu olanlar onsuz sofraya oturmuyor . Allah kurtarsn
Geceye neler hazirliyosunuz bakalim
Ben melemen yaptm kalkinca bisey hazirlamak soyle dursun hazirlanmisi yiyemiyorum yaa . Sahursa yumurtasini kiricam insallah
Her zaman her yerde nudellAynen canım bağımlılık yapıyor valla
Valla ben yatsı namazından sonra uyumuşum 1 gibi uyandım
Yemek yiyorum şimdi lahana sarması köz biber salatası ve biraz tavuk
Kız da kendine noodle yapıyor
Hayırlı sahurlar![]()
Hımmmm afiyet olsun sıcakken severimAz bi asure yapıyorum. En sevdigim tatli.
Seven varsa buyursun![]()
Şimdiye yapmışsındır menünüiyi akşamlar kızlar yarın iftar menüsü oluşturmam lazım menü oluşturan yazsa ne güzel olur fikir olur birbirimize.Bugün satranç dersi vardı büyük kızın onu indirdim sabah hava çok güzeldi öğlen birden kapandı hava yağmur başladı Vanda bir günde birden fazla mevsim yaşıyoruz
Aaa ben yokum yaaaHele toplanın bakalım kızlar
@okyonus
Zeynolin44
O1deren87
Penguen
@Cankusunannesi
Z zeLina
C Cay6
@Bal0ncuk![]()
Yaaaa kuzum benimAaa ben yokum yaaa