• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

nasıl yaptın ben çok korkuyorum
Kuuzm ya bende çok korkuyorum ama Kayınvalidem de var çok da masum görsen gidip gelip uzaktan seviyordum ve ilk defa kucağıma aldım Allah ım nasıl tatlı görmen lazım 👏👏👏

Kaç yaşına geldim artık korkumu yenmek istiyorum başaracağım inşallahhh🤲🤲🤲

İyi akşamlar kızlar

Valla bu ay bütün aylık trendyola gitti
Kendime gömlek pantolon takım ve 2 Parfüm tanesi 330 tl ((arkadaşım önerdi bakalım inşallah kalıcıdır yaaa hiç bir Parfüm den memnun kalmıyorum)) sipariş verdim

Ayın 5 de maaşı aldım kartta 150 TL kaldı eşime dedim param kalmadı atacak artık pazartesi günü 🤪🤪

Daha şal ve ayakkabı alacağım oyyyy nerelere gidem🤭🤭

Kayınvalidem diyor yeter şu trendyol bildirimin😱😱

Bende bugünlerde aldım biraz aslında tek fark ekmek ve cola yine😱😱😱
iyi akşamlar kızlar benimde canım keşkek istiyor akşamdan buğdayı ıslatayım diyorum yarın işten gelince yaparım yine çok kilo aldım ramazan geldi çok şükür kavuşturana inşallah kilolarımıda alır gider😂

İyi akşamlar kızlar ❤️❤️❤️

Kahvaltı sonrası eve uğradık küçük kız içeri girmedi kuzum hala korkuyor evimizden😪😪bikaç parça eşya alıp çıktık anneme geldik küçük maşallahhhh daha ocaktayken başladı mumbarı yemeye şimdi uyuyacak yine yedi🙊🙊🙊🙊

Bikaç gün sonra yiğenimin doğumgünüy dü pasta aldık sürpriz yaptık mutlu oldu kuzum🤩🤩🤩

Ablama da dedik annemlerde kalalım beraber şimdi hep beraber Yatakları hazırladık küçükleri uyutuyoruz

Yarın cilt bakımım var oraya gidecez ordan da geri kayınvalideme geçecez🤗🤗🤗

Kuuzm ya bende çok korkuyorum ama Kayınvalidem de var çok da masum görsen gidip gelip uzaktan seviyordum ve ilk defa kucağıma aldım Allah ım nasıl tatlı görmen lazım 👏👏👏

Kaç yaşına geldim artık korkumu yenmek istiyorum başaracağım inşallahhh🤲🤲🤲
Yaa ne guzelll darisi bana da insallah bende cok tirsiyorum kedilerden. Peki disardakilrr hala tedirgin ediyormu seni

Aslinda bir selam vereyimm coook oldu diye geldim buna denk geldim .

Depremde etkilendinizmi takip edemedim canlar sen ve ablan nasilsiniz

Yaa ne guzelll darisi bana da insallah bende cok tirsiyorum kedilerden. Peki disardakilrr hala tedirgin ediyormu seni

Iyiyiz canim cok sükur..arada ufak sallantilar oluyor ama alistik.Allah büyügünden korusun

Canım ben dışarda kinden korkmuyorum ama dokunamıyorum bakalım yavaş yavaş alacağım inşallah

İyiyiz canım çok şükür
Sen nasılsın 🤗🤗🤗

Canım ben dışarda kinden korkmuyorum ama dokunamıyorum bakalım yavaş yavaş alacağım inşallah

İyiyiz canım çok şükür
Sen nasılsın 🤗🤗🤗
Bende iyiyim cok sukurler olsun canim
Ben uzaktan seviyorum ama asiri hareketle ustume gelir yahut bacaklarim etrafnda dolanirsa korkuyorum kske atabilsem

Back