- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
Güle güle kullan canım çok güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan canım çok güzel
Amin inş canımçok güzel canım darısıokyonus ile bana olsun
Iyi bakalim ilk adimi attinKızlarrrrrrrr koşun koşunnnnnnnnn ilk defa kedi aldım kucağıma![]()
nasıl yaptın ben çok korkuyorumKızlarrrrrrrr koşun koşunnnnnnnnn ilk defa kedi aldım kucağıma![]()
Kuuzm ya bende çok korkuyorum ama Kayınvalidem de var çok da masum görsen gidip gelip uzaktan seviyordum ve ilk defa kucağıma aldım Allah ım nasıl tatlı görmen lazımnasıl yaptın ben çok korkuyorum
iyi akşamlar kızlar benimde canım keşkek istiyor akşamdan buğdayı ıslatayım diyorum yarın işten gelince yaparım yine çok kilo aldım ramazan geldi çok şükür kavuşturana inşallah kilolarımıda alır gider![]()
Yaa ne guzelll darisi bana da insallah bende cok tirsiyorum kedilerden. Peki disardakilrr hala tedirgin ediyormu seniKuuzm ya bende çok korkuyorum ama Kayınvalidem de var çok da masum görsen gidip gelip uzaktan seviyordum ve ilk defa kucağıma aldım Allah ım nasıl tatlı görmen lazım
Kaç yaşına geldim artık korkumu yenmek istiyorum başaracağım inşallahhh![]()
Iyiyiz canim cok sükur..arada ufak sallantilar oluyor ama alistik.Allah büyügünden korusunYaa ne guzelll darisi bana da insallah bende cok tirsiyorum kedilerden. Peki disardakilrr hala tedirgin ediyormu seni
Aslinda bir selam vereyimm coook oldu diye geldim buna denk geldim .
Depremde etkilendinizmi takip edemedim canlar sen ve ablan nasilsiniz
Amiin insallah canimIyiyiz canim cok sükur..arada ufak sallantilar oluyor ama alistik.Allah büyügünden korusun
Amin canim aminAmiin insallah canim
Rabbim tekrarindan ve daha kotu afetlerden korusun herkesi
Canım ben dışarda kinden korkmuyorum ama dokunamıyorum bakalım yavaş yavaş alacağım inşallahYaa ne guzelll darisi bana da insallah bende cok tirsiyorum kedilerden. Peki disardakilrr hala tedirgin ediyormu seni
Aslinda bir selam vereyimm coook oldu diye geldim buna denk geldim .
Depremde etkilendinizmi takip edemedim canlar sen ve ablan nasilsiniz
Bende iyiyim cok sukurler olsun canimCanım ben dışarda kinden korkmuyorum ama dokunamıyorum bakalım yavaş yavaş alacağım inşallah
İyiyiz canım çok şükür
Sen nasılsın![]()
Ya ondan bende korkuyorum zamanla alışmak istiyorum bakalımBende iyiyim cok sukurler olsun canim
Ben uzaktan seviyorum ama asiri hareketle ustume gelir yahut bacaklarim etrafnda dolanirsa korkuyorum kske atabilsem