• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlarbugün Kayınvalidemle çarşıya gittik gezdik biraz kendime şal aldım
3 lü gömlek pantolon tişört takım aldım aslında sonradan pişman oldum ihtiyacım yoktu ama🙊🙊
Kıza taç toka filan aldım
Hamburger istedi yedik eve geçtik

Büyük kız bugün arkadaşında kalacak

Hepimize hayırlı nurlu ramazanlar Rabbim güzel bir ramazan ayı nasip eylesin

Bu sene içim biraz buruk
Geçen ramazan eşim buradaydı evimizdeydik hergün misafirimiz vardı nasıl geçtiğini anlamadık🥺🥺

Herkese selamlar 💐 Girip arada okuyorum ama kafamı toparlayıp bir türlü yazamıyorum,3 yıldır çok karmaşık,şeyler ve gelgitler yaşıyoruz hep beraber ülke olarak.Tabi ben zaten kaygılı bir kisilik olduğum için her olayda üstüne yenisini koyarak kaygılarım üst seviye çıktı Sürekli yüreğim ağzımda 7/24 panik ve dusunce halindeyim.Hayata bir türlü adapte olamiyorum bu sebepten buralarada yazamıyorum ama aklım hep sizde oluyor 💜

Herkese selamlar 💐 Girip arada okuyorum ama kafamı toparlayıp bir türlü yazamıyorum,3 yıldır çok karmaşık,şeyler ve gelgitler yaşıyoruz hep beraber ülke olarak.Tabi ben zaten kaygılı bir kisilik olduğum için her olayda üstüne yenisini koyarak kaygılarım üst seviye çıktı Sürekli yüreğim ağzımda 7/24 panik ve dusunce halindeyim.Hayata bir türlü adapte olamiyorum bu sebepten buralarada yazamıyorum ama aklım hep sizde oluyor 💜
Kuzum benim hepimiz öyleyiz inan ki
Ama yazmak insana iyi geliyor sende mutlaka yaz😘😘😘

selam kızlar nasılsınız dün çok baş ağrısı çektim 2 tane ağrı kesiciyle açtım gözümü inşallaj alışırım kısa zamanda yat kalk yat kalk sersem gibiyim

selam kızlar nasılsınız dün çok baş ağrısı çektim 2 tane ağrı kesiciyle açtım gözümü inşallaj alışırım kısa zamanda yat kalk yat kalk sersem gibiyim
Canım benimde başım son 2 saat ağrıdı muhtemelen susuzluktan ve kahvesizlikten diye düşünüyorum bir de benim küçük kız ağladı ondandır diyorum

Alışacağız zaten😘😘🤲

İyi akşamlar kızlar menülerimiz neler bakim🤗🤗

Bizde
Çorba,,, kıymalı lahana sarması,, salata,,, tavuklu çökertme (büyük kıza)
Cacık
Dünden yaş pasta var 👍👍

Yine dayanamadım trendyoldan gömlek pantolon takım aldım ama çok güzel çok beğendim🤪🤪🤪

Back