Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah ahh çok iyi yaaaaOğlumu karateye yazdırdık okul çıkışı goturcem. Ya çok iyi oldu babamı rahatlıkla döverim diyo sabahAdama kuruluyo sürekli benden kiskaniyo çok
![]()
Ayyy bende bu dönem öyle yapacaktım kızı gönderip ama korkudan yollayamıyorumMüge anlı izliyom şimdi en sevdiğim aktivitem![]()
Canım benimki birinci sınıf olmasa bende yollamazdimAyyy bende bu dönem öyle yapacaktım kızı gönderip ama korkudan yollayamıyorum![]()
Amin kuuzm inşallah,Canım benimki birinci sınıf olmasa bende yollamazdimAllah'ım korusun inşallah tekrar yaşamayız
Kuzum benim hepimiz öyleyiz inan kiHerkese selamlarGirip arada okuyorum ama kafamı toparlayıp bir türlü yazamıyorum,3 yıldır çok karmaşık,şeyler ve gelgitler yaşıyoruz hep beraber ülke olarak.Tabi ben zaten kaygılı bir kisilik olduğum için her olayda üstüne yenisini koyarak kaygılarım üst seviye çıktı Sürekli yüreğim ağzımda 7/24 panik ve dusunce halindeyim.Hayata bir türlü adapte olamiyorum bu sebepten buralarada yazamıyorum ama aklım hep sizde oluyor
![]()
Hayirli RamazaNlar kizlar![]()
Selam kızlar
Çocukları okula gönderip geri yattım şimdi uyandım
Hayırlı, mutlu bir ramazan olsun inşallah
Ramazan ayını çok seviyorum bugün oruç tutmak istedim bir günde olsa o maneviyatı tatmak için![]()
İYi iftarlar kızlarhayırlı ramazanlar
Canım benimde başım son 2 saat ağrıdı muhtemelen susuzluktan ve kahvesizlikten diye düşünüyorum bir de benim küçük kız ağladı ondandır diyorumselam kızlar nasılsınız dün çok baş ağrısı çektim 2 tane ağrı kesiciyle açtım gözümü inşallaj alışırım kısa zamanda yat kalk yat kalk sersem gibiyim
Benim iftardan sonra çok ağrıdı başımselam kızlar nasılsınız dün çok baş ağrısı çektim 2 tane ağrı kesiciyle açtım gözümü inşallaj alışırım kısa zamanda yat kalk yat kalk sersem gibiyim