- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
Allah olmayana versin canımTamam foto atqrım
Senden de bekliyoruz bir bebiş haberi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah olmayana versin canımTamam foto atqrım
Senden de bekliyoruz bir bebiş haberi![]()
Gerçi bizimkiler 5 çocuğa bedelAllah olmayana versin canımBir çocukta aynı 5 çocukta
![]()
Scss94
Kmsl Hnd
Penguen
@Cankusunannesi
@O1deren87
Zeynolin44
Öğlen yoklaması alıyorum herkes nerede kim ne işle meşgul![]()
Ohhh kahve keyfi yapacaksın dimi ah seni seniOğlanı okula bıraktım şuan asansordeyim canım
Yapcam valla markete uğradım ciklatimi da aldiiimOhhh kahve keyfi yapacaksın dimi ah seni seni![]()
Sağol canım bakalım modelleri görünce karar veririm doğum hediyem de olacakŞimdiden hayırlı olsun canım
Bende kaburga bileziklerden istiyorum bakalım bu hafta gidip bakacağım
Evet nasıl geçti anlamadım koşturmaca dan bende heyecanlıyım, endişeliyim sağlıkla kurtuluruz inşallahAl valla altın candır gerisi heyecan hahaDoğuma az kalmış ya ben heyecan yaptım sanki ben doğuracağım
![]()
Kız ne çabuk bitti keyfin bu nasıl iş beŞimdi yine okula gidiyorum![]()
Sorma valla 8 kere okula git gel perişan oluyom kız ne keyfiKız ne çabuk bitti keyfin bu nasıl iş be![]()
Kayınvalideme geline ne yemek yapacam derdi kalmadı bendebende şimdi girdim sayfaya gündiz fırsatım olmadı iyiyim eve geldim yemek yaptım çok şükür sebze yediler kızlar her gün ne yemek pişircem derdi bitmşyor
Kız niye o kadar çokSorma valla 8 kere okula git gel perişan oluyom kız ne keyfi![]()
At at kızzzSağol canım bakalım modelleri görünce karar veririm doğum hediyem de olacakatarım size de
Kız niye o kadar çok![]()
Ohhh iyi yürüyüş yapıyorsunCanim sabah gidip geliyorum ,öğlen git al eve getir geri götür, tekrar eve gel bı buçuk saat sonra almaya git alıp eve getir![]()
Bereketli olsun kuzummerhaba kızlar gün bendeydi bu ay gittim 2 çeyrek aldım geldim harcanmasın dedim para