Mantıklı canım bencede çeyrek al kalanla alışverişini yapSimdi kizlar esim 2000 tl gonderdi extradan 500 e kasap alisverisi yap dedi geri kalani da buyuk kizimla alisveris yapalim diye aslinda bi ihtiyacimiz yok biraz ic camasiri filan almamiz lazim
Simdi ben diyorum ki yarin cikinca direk 1 tane ceyrek alsam geri kalanini harcasam yoksa parayi harcarim
Öyle yapacam inşallahMantıklı canım bencede çeyrek al kalanla alışverişini yap
Burda var mı acaba inşallah vardırYorma canım kendini ben bir kere yaptım kendim fırında hiç beğenmedim
Hemen fırına gidip verebilirsin ya da fırının numarasını alsan onlar gelip alıp getiriyorlar mı bizim burda ben arıyorum geliyorlar alıp pişirin e geri getiriyorlar
Sor canım telefonundan inşallah vardır rahat oluyorBurda var mı acaba inşallah vardır
Ah canım ya o bizde de var şeye ihtiyacımız yok ama sırf almak için alıyoruz öyle mutlu oluyoruzHerkese iyi akşamlar efenimm
Tam 1 hafta oldu dışarıya çikmayali eksikleri eşim aliyor lazım oldukta fazla harcamada olmadi gibi bugün fıstıklı kadayıf,battal boy çöp poşeti ,Birde canm çekti 1 seneyi geçti icmeyeli kola istedim yarim bardak içtim.Sanirim 55 tl gibi bişey harcamış.
Bagajda katlanır piknik sandalyelerimiz ve bebek arabamız var artık kullanmayız bahara kadar onları çöp poşetlerine sarıp bantlayıp çatıya kaldıracağız çatı kapısı bizim dairenin kapısının yani zaten apartmancak depo olarak kullaniyoruz isikli falan bi yer iyi oluyor böyle şeyler için.
Yine tehlikeli sularda yüzüyorum trendyola bakindim triko alt üst ev kıyafeti beğendim birde elbise beğendim triko nerede giyeceksem dışarıya çıkmadıkça sıkıntıdan almak istiyorum galiba.Hic böyle huylarım yoktu birşey ihtiyaç varsa alışveriş sitelerine bakardım almak için
Eşimde migrosa falan gidelim bi ara şimdi suslemislerdir ışıklarla falan içimiz açılır ben bile sıkıldim biseyler alırız diyor.Halbuki yıl başı kutlayan insanlarda değiliz ancak arkadaslarla toplanıp çay çerez meyve yerdik kutu oyunu oynayip muhabbet ederdik.
Havalar kötüleşti yağmur çamur sabah 8 de hava aydınlanmıyor bile iyice içimiz karardı Sani rim
Hosbuldum :)Hoş geldin bakalım neler yaptın
Hoşgeldin canımSelam kuzular, ben geldim
Geçmiş olsun canım benimHosbuldum :)
Sabah diş doktoruna gittim , aman allahım ne curcuna. Personelin çoğu hasta ve evde , benim zavallı doktor diğer hasta olan doktorun hastalarını da almak zorunda kalmış .
2 saat beklemek zorunda kaldım, zaten sabah işten gelip uyumamıştım orda uykuya kalmışım. Neyse girdim içeri sonunda , tabi benim doktorun hemşireside hasta o yüzden başka bir doktor asistanlık yapıyor. Sonuç dişler güzelce yapıldı bonus olarak elbiselerim sırılsıklam oldu . Zavallı asistan doktor bi türlü beceremedi .
eve geldim bir iki saat kestirdim. Kalktım bir ton telefon görüşmesi yemek falan derken oturdum telefonu aldım elime çayda demledim ve şimdi benim köşemdeyim
Teşekkürler , Sende hosgeldin canımHoşgeldin canım
Valla öyle yapıyorum , zaten kaç gündür canım çıkmıştıGeçmiş olsun canım benim
Şimdi dinlen
Hepimiz aynıyız inan giydiğimiz yok ama bende çok seviyorum almayı sepete ekleyip duruyorum ayın 21 nde indirim olur öyle alcamHerkese iyi akşamlar efenimm
Tam 1 hafta oldu dışarıya çikmayali eksikleri eşim aliyor lazım oldukta fazla harcamada olmadi gibi bugün fıstıklı kadayıf,battal boy çöp poşeti ,Birde canm çekti 1 seneyi geçti icmeyeli kola istedim yarim bardak içtim.Sanirim 55 tl gibi bişey harcamış.
Bagajda katlanır piknik sandalyelerimiz ve bebek arabamız var artık kullanmayız bahara kadar onları çöp poşetlerine sarıp bantlayıp çatıya kaldıracağız çatı kapısı bizim dairenin kapısının yani zaten apartmancak depo olarak kullaniyoruz isikli falan bi yer iyi oluyor böyle şeyler için.
Yine tehlikeli sularda yüzüyorum trendyola bakindim triko alt üst ev kıyafeti beğendim birde elbise beğendim triko nerede giyeceksem dışarıya çıkmadıkça sıkıntıdan almak istiyorum galiba.Hic böyle huylarım yoktu birşey ihtiyaç varsa alışveriş sitelerine bakardım almak için
Eşimde migrosa falan gidelim bi ara şimdi suslemislerdir ışıklarla falan içimiz açılır ben bile sıkıldim biseyler alırız diyor.Halbuki yıl başı kutlayan insanlarda değiliz ancak arkadaslarla toplanıp çay çerez meyve yerdik kutu oyunu oynayip muhabbet ederdik.
Havalar kötüleşti yağmur çamur sabah 8 de hava aydınlanmıyor bile iyice içimiz karardı Sani rim
Aynen ya kız cama kim taş attı sence
Fragmanı izledin miDizi yine volkanın entrikaları ile doluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?