Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç keyfim yok neden bilmiyorum karnımda ağrıyor benim lahmacun işi yatacak gibi yarın ihale var çıkmam çok zor olur dedi eşim kendim yapsam fırında olmaz mı ya da çocuklar evde durursa kendim gidip mi versek fırına uffSelam kızlar naber hiç sesiniz çıkmıyor
Yorma canım kendini ben bir kere yaptım kendim fırında hiç beğenmedimHiç keyfim yok neden bilmiyorum karnımda ağrıyor benim lahmacun işi yatacak gibi yarın ihale var çıkmam çok zor olur dedi eşim kendim yapsam fırında olmaz mı ya da çocuklar evde durursa kendim gidip mi versek fırına uff
Yedi balığı ağır geldi herhaldeCedric1003 neredesin?
Cedric1003 neredesin?
Yettim kızlarYedi balığı ağır geldi herhalde
Zeyno sarzin bitecekkk kos kossss
Kiz niye kiziyon benim esim 1,5 ay once 1000 tl ye aldi esofman takiminiYettim kızlar
Ayy bi mayıştım . Diren cedric dedim çay koydum soguk baklava aldım birazdan keyif yapacağım
Kızlar kocama sinir oldum Adidas’tan eşofman takımı almış kendine. . 475 lira ne gerek var bu zamanda .
Hic deme 2.tele geçtim iki tel birden kullanıyorumZeyno sarzin bitecekkk kos kossss
Bende yaaaaa kizi oglen ben yatirdim birazdan ablasiYedik içtik yürüdüm geldim mutfağı toparladım form çayımı içiyorum dizi izlemek istiyorum izin verirse cocuklar
Bende odalarina göndermeyi düşünüyorum tabi giderlerseBende yaaaaa kizi oglen ben yatirdim birazdan ablasi
Insallah kizzz rahat rwhat keyif yaparsinBende odalarina göndermeyi düşünüyorum tabi giderlerse
Ben yarin kasap ve kuruyemis alisverisi yapacamBugün 1 ekmek aldık başka harcama olmadı