Brnde izledim boğuveresim geldi pis adamı derinde ayrı tuhaf sinir oldumDizi yine volkanın entrikaları ile doluydu
Evet ona yaptırıyor herşeyi planlayarak gidiyor amacı ne anlamadımAynen ya kız cama kim taş attı sence
Bence volkan asyada kalmak için bilerek selçuğa yaptırdı
Yok peşinden mi verdilerFragmanı izledin mi
Tabiki de kız kim yapacak başkaaAynen ya kız cama kim taş attı sence
Bence volkan asyada kalmak için bilerek selçuğa yaptırdı
Bugun hic evden cikmadik hic para harcamadim yazacaktimm sonra aklima oglen disardan siparis verdgm geldiBugün 0 harcama ama yarın almamız gereken şeyler var onları alcam
Amacı hem asya hem derin benceEvet ona yaptırıyor herşeyi planlayarak gidiyor amacı ne anlamadım
Evet asyanın evine biri pencereyi kırarak giriyor yapışıyor boğazınaYok peşinden mi verdiler
Amaci asya ile yakinlasmakEvet ona yaptırıyor herşeyi planlayarak gidiyor amacı ne anlamadım
Hoşbuldum canım benim ufak kız uyurken hep alıyor onu sakinleştir kalk geri tat serseme dönüyorum eskiden baba diye ağlardı hep eşim giderdi şimdilerde anneye döndü iş zor oluyorTeşekkürler , Sende hosgeldin canım
Aaa görmedimEvet asyanın evine biri pencereyi kırarak giriyor yapışıyor boğazına
Ayyyyy sende mi izliyorsunAmaci asya ile yakinlasmak
Hem ona hem oburune gidiyim geleyim ohhh sefam olsn istiyo
Canım sen yalnız değilsin bu konuda , hepimizin psikolojisi allak bullak oldu. Yarınlar hiç bukadar bulanık olmamıstı. Ama yinede pes etmek yok , yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Herkese iyi akşamlar efenimm
Tam 1 hafta oldu dışarıya çikmayali eksikleri eşim aliyor lazım oldukta fazla harcamada olmadi gibi bugün fıstıklı kadayıf,battal boy çöp poşeti ,Birde canm çekti 1 seneyi geçti icmeyeli kola istedim yarim bardak içtim.Sanirim 55 tl gibi bişey harcamış.
Bagajda katlanır piknik sandalyelerimiz ve bebek arabamız var artık kullanmayız bahara kadar onları çöp poşetlerine sarıp bantlayıp çatıya kaldıracağız çatı kapısı bizim dairenin kapısının yani zaten apartmancak depo olarak kullaniyoruz isikli falan bi yer iyi oluyor böyle şeyler için.
Yine tehlikeli sularda yüzüyorum trendyola bakindim triko alt üst ev kıyafeti beğendim birde elbise beğendim triko nerede giyeceksem dışarıya çıkmadıkça sıkıntıdan almak istiyorum galiba.Hic böyle huylarım yoktu birşey ihtiyaç varsa alışveriş sitelerine bakardım almak için
Eşimde migrosa falan gidelim bi ara şimdi suslemislerdir ışıklarla falan içimiz açılır ben bile sıkıldim biseyler alırız diyor.Halbuki yıl başı kutlayan insanlarda değiliz ancak arkadaslarla toplanıp çay çerez meyve yerdik kutu oyunu oynayip muhabbet ederdik.
Havalar kötüleşti yağmur çamur sabah 8 de hava aydınlanmıyor bile iyice içimiz karardı Sani rim
Bebek olayı olmasaydı öyle idare etmeye devam edecekti ama olmadı işteAmacı hem asya hem derin bence
Aaa ayip ettnAyyyyy sende mi izliyorsun
Geceleri çokmu uyanıyor ?Hoşbuldum canım benim ufak kız uyurken hep alıyor onu sakinleştir kalk geri tat serseme dönüyorum eskiden baba diye ağlardı hep eşim giderdi şimdilerde anneye döndü iş zor oluyor
Bugün haberlerde okudum aynı evde hem resmi nikahlı eşi hemde dini nikahlı eşiyle yaşayan adamı benimle yatmıyosun diye bıçaklamış imam nikahlı olan öldürmüşAmaci asya ile yakinlasmak
Benim kiz usanmaz adam seni dedi izlerken ne guldumm yaAaa görmedim
Boyun posun devrilsin volkan
Evet sürekli inliyor ağlıyor gece 3 e kadar sürüyor bazenGeceleri çokmu uyanıyor ?
Dizimi bu ?Amaci asya ile yakinlasmak
Acaba bir sıkıntısı mı var canım normal değil çünkü böyleEvet sürekli inliyor ağlıyor gece 3 e kadar sürüyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?