• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Simdi kizlar esim 2000 tl gonderdi extradan 500 e kasap alisverisi yap dedi geri kalani da buyuk kizimla alisveris yapalim diye aslinda bi ihtiyacimiz yok biraz ic camasiri filan almamiz lazim

Simdi ben diyorum ki yarin cikinca direk 1 tane ceyrek alsam geri kalanini harcasam yoksa parayi harcarim🤭🤭

Simdi kizlar esim 2000 tl gonderdi extradan 500 e kasap alisverisi yap dedi geri kalani da buyuk kizimla alisveris yapalim diye aslinda bi ihtiyacimiz yok biraz ic camasiri filan almamiz lazim

Simdi ben diyorum ki yarin cikinca direk 1 tane ceyrek alsam geri kalanini harcasam yoksa parayi harcarim🤭🤭
Kesinlikle canım önce çeyreğini al sonra alışveriş yap 👍🏻👍🏻

Yettim kızlar 🤣🤣
Ayy bi mayıştım . Diren cedric dedim çay koydum soguk baklava aldım birazdan keyif yapacağım :halay:
Kızlar kocama sinir oldum Adidas’tan eşofman takımı almış kendine. . 475 lira ne gerek var bu zamanda .
Sen kemer sıkacaktın ama adamların derdi yok hiç varmış yokmuş😂

Zeynolin44 Zeynolin44 şekerim tarıfi veriyorum bayılacaksın😂
1 adet soğanı minik minik doğruyoruz ve zeytın yağı ile kavurmaya başlıyoruz.Sonra 2 havuç doğra yuvarlak yuvarlak onlarıda at kavurmaya sonra 1 patates küp küp doğra onuda at sonra kerevizini küp küp doğranmış şekilde at azda onu çevir.sonra 1 çay kaşığı toz şeker 2 cay kaşığı tuz 1-2 portakal suyu döküyoruz çok azda sıcak su ekleyip kısık ateşte pişiriyoruz.Ben az sulu yapıyorum suyunda enfes onuda yıyıyorum😂Valla yazarken ağzım sulandı😂

Kesinlikle canım önce çeyreğini al sonra alışveriş yap 👍🏻👍🏻
Dimi ya bencede😍😍
Hem o da Adanalı 😂😂
Al çeyreği bencede yoksa insan harcıyor . Bende bugün hasta olan eski iğrencime rakamlarla boyama aldım ikizlerdi ikisine 198 lira .
umarin beğenirler para hiç dayanmıyor
Ayyy çok mutlu olurlar inşallah canım😍😍
Çeyrek al canım sonr kalani harca Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Öyle yapacam inşallahh💝💝
Kmsl Hnd Kmsl Hnd ceyrek al sonra birde gram al kızzzz iç çamasırına çok para gitmez 😂Olmazsa kendine 2 eksik😂
He kızzzzzzz😁😁
Bot alacam kitap alacam swatt tişört alacam Ayyy bayağı şey alacakmışımmm🙄🙄🙄

Back