🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Simdi kizlar esim 2000 tl gonderdi extradan 500 e kasap alisverisi yap dedi geri kalani da buyuk kizimla alisveris yapalim diye aslinda bi ihtiyacimiz yok biraz ic camasiri filan almamiz lazim

Simdi ben diyorum ki yarin cikinca direk 1 tane ceyrek alsam geri kalanini harcasam yoksa parayi harcarim

Kesinlikle canım önce çeyreğini al sonra alışveriş yap

Sen kemer sıkacaktın ama adamların derdi yok hiç varmış yokmuş

Zeynolin44 şekerim tarıfi veriyorum bayılacaksın
1 adet soğanı minik minik doğruyoruz ve zeytın yağı ile kavurmaya başlıyoruz.Sonra 2 havuç doğra yuvarlak yuvarlak onlarıda at kavurmaya sonra 1 patates küp küp doğra onuda at sonra kerevizini küp küp doğranmış şekilde at azda onu çevir.sonra 1 çay kaşığı toz şeker 2 cay kaşığı tuz 1-2 portakal suyu döküyoruz çok azda sıcak su ekleyip kısık ateşte pişiriyoruz.Ben az sulu yapıyorum suyunda enfes onuda yıyıyorumValla yazarken ağzım sulandı

Kesinlikle canım önce çeyreğini al sonra alışveriş yap
Dimi ya bencede
Hem o da Adanalı
Al çeyreği bencede yoksa insan harcıyor . Bende bugün hasta olan eski iğrencime rakamlarla boyama aldım ikizlerdi ikisine 198 lira .
umarin beğenirler para hiç dayanmıyor
Ayyy çok mutlu olurlar inşallah canım
Çeyrek al canım sonr kalani harca Kmsl Hnd
Öyle yapacam inşallahh
Kmsl Hnd ceyrek al sonra birde gram al kızzzz iç çamasırına çok para gitmez Olmazsa kendine 2 eksik
He kızzzzzzz
Bot alacam kitap alacam swatt tişört alacam Ayyy bayağı şey alacakmışımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…