- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Sanki Fatih terimKiz niye kiziyon benim esim 1,5 ay once 1000 tl ye aldi esofman takimini
Saol canım .
Neyimiz eksik kizzzzzzz fatih terimden onun da 2 kizi var bizim de 2Sanki Fatih terim
Kız ihtiyacı yok daha Eylulde aldı .
Saol canım .
ben terbiyeli kereviz yapıyorum guzel oluyor . Nefis yemek tariflerin de var bak istersen
Yok cnm henüz deneyimlemedim bende.karamelli_turta 2. El kitap sen mi almıştın canım?
Kesinlikle canım önce çeyreğini al sonra alışveriş yapSimdi kizlar esim 2000 tl gonderdi extradan 500 e kasap alisverisi yap dedi geri kalani da buyuk kizimla alisveris yapalim diye aslinda bi ihtiyacimiz yok biraz ic camasiri filan almamiz lazim
Simdi ben diyorum ki yarin cikinca direk 1 tane ceyrek alsam geri kalanini harcasam yoksa parayi harcarim
Hem o da AdanalıNeyimiz eksik kizzzzzzz fatih terimden onun da 2 kizi var bizim de 2
Sen kemer sıkacaktın ama adamların derdi yok hiç varmış yokmuşYettim kızlar
Ayy bi mayıştım . Diren cedric dedim çay koydum soguk baklava aldım birazdan keyif yapacağım
Kızlar kocama sinir oldum Adidas’tan eşofman takımı almış kendine. . 475 lira ne gerek var bu zamanda .
Harcamalar aynı gibi benimde süt 18tl manav 60tlBugün pazara gittim 60 tl harcadım
Marketten de süt aldım yoğurt mayalamak için 20 tl
Günü 80 tl ile kapattım
Yok cnm hiç umrunda degil araba bakıyor hangi parayla alacak benim altınlara güvenme dedimSen kemer sıkacaktın ama adamların derdi yok hiç varmış yokmuş
Biriktir al deYok cnm hiç umrunda degil araba bakıyor hangi parayla alacak benim altınlara güvenme dedim
Yoksa aynı yerde mi yaşıyoruzHarcamalar aynı gibi benimde süt 18tl manav 60tl
Olabilir mi yaYoksa aynı yerde mi yaşıyoruz
Dimi ya bencedeKesinlikle canım önce çeyreğini al sonra alışveriş yap
Ayyy çok mutlu olurlar inşallah canımHem o da Adanalı
Al çeyreği bencede yoksa insan harcıyor . Bende bugün hasta olan eski iğrencime rakamlarla boyama aldım ikizlerdi ikisine 198 lira .
umarin beğenirler para hiç dayanmıyor
Öyle yapacam inşallahhÇeyrek al canım sonr kalani harcaKmsl Hnd
He kızzzzzzz
MandalinaOlabilir mi ya
Soğan
Patates
Karnabahar
Elma
Portakal
Mandalina
Salatalık
Roka
Havuc
Ispanak
Sendemi bunları aldınDün muz limon aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?