Aynen bitmek bilmeyen bir kosturmacaİyiyim kuzum sağolDevamlı evin içinde bir koşturmaca halindeyim anlamıyorum işler hiç bitmiyor
Sen nasılsın 3 çocukla nasıl gidiyor
İyi yapmışsınSelam kızlar nabersiniz
Ben küçük kızımı biraz dışarı çıkardım azıcık hava aldık yemeğini yedirdim şimdi ablası uyutuyor
Dünden lahmacun ve çorba var yanına yoğurtlu erişte yapacam yeter
Aslında biraz esiyordu ama çocuğum 20 gündür gün yüzü görmediİyi yapmışsınburda hava sert çıkarmıyoruz artık
Kız ne güzel menüleri belirlemişsin ıspanağı oğlan yiyor muDünden domatesli bulgur pilavım var.Bamya yapacagım birde yoğurtlu havuç mezesi istiyor canım ondan yaparım bugünü atlatırız .Yarın bir aksilik olmazsa evdeyim.Yarın Ispanak yapmak istiyorum birde domates corbası.Cuma günü içinde bir yemek uydururum.Belki cuma günü köfte patates makarna yaparım karar veremedim
Oğlan için yapıyorum o çok seviyor yoğurtla yiyiyor.Bamya bulgır yemez ona hazır pizza var onu ısıtacağım bide ayran onu yer akşam.Köfte döner et falan sever.Baklagıl yemez bende mercimek corbası yediriyorum artık yedigi baklagıl oAslında biraz esiyordu ama çocuğum 20 gündür gün yüzü görmedi
Kız ne güzel menüleri belirlemişsin ıspanağı oğlan yiyor mu
Ayyy ne güzel ıspanak yiyen çocukkOğlan için yapıyorum o çok seviyor yoğurtla yiyiyor.Bamya bulgır yemez ona hazır pizza var onu ısıtacağım bide ayran onu yer akşam.Köfte döner et falan sever.Baklagıl yemez bende mercimek corbası yediriyorum artık yedigi baklagıl o
Ceza mı aldın canımEve gideceğim yemek yap
Sonraki hiç bilmem
Sadakatsiz izlemek istıyorum
31.20tl ye almışım canım.Arkasında fiyatı 48tl yazıyor.Dolap uygulaması kullanmadım ben hiç bilmiyorum.okyonus tatlım sen kral kaybederse yi ne kadara almıştın
Ya ben dolap uygulamasına baktım bayağı uygun duruyor ama hiç daha önce kullanmadım nasıl oluyor para nasıl yatırılıyor bilmiyorum
Kız diğer topikte mi acaba okudum 2. El kitapları uygunsa geliyor filan dedi31.20tl ye almışım canım.Arkasında fiyatı 48tl yazıyor.Dolap uygulaması kullanmadım ben hiç bilmiyorum.
Kız diğer topikte mi acaba okudum 2. El kitapları uygunsa geliyor filan dedi
Baktım 10 tl şeker portakalı
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar okula gidip geldim . Bu ay ekdersi erken alacağımız icin doldurmamız gereken evraklar var .
menu balık salata .
dun yapacaktım yemek kaldı diye yapmamıştım .
Pazarda balık yeşillik mantar kereviz brokoli ye 110 lira gitti .
Yumurta 30
Bez de 120
okulu arkadaşları özlemiştim iyi oldu herkesi görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?