🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi yapmışsın burda hava sert çıkarmıyoruz artık

Dünden domatesli bulgur pilavım var.Bamya yapacagım birde yoğurtlu havuç mezesi istiyor canım ondan yaparım bugünü atlatırız .Yarın bir aksilik olmazsa evdeyim.Yarın Ispanak yapmak istiyorum birde domates corbası.Cuma günü içinde bir yemek uydururum.Belki cuma günü köfte patates makarna yaparım karar veremedim

İyi yapmışsın burda hava sert çıkarmıyoruz artık
Aslında biraz esiyordu ama çocuğum 20 gündür gün yüzü görmedi
Kız ne güzel menüleri belirlemişsin ıspanağı oğlan yiyor mu

Aslında biraz esiyordu ama çocuğum 20 gündür gün yüzü görmedi

Kız ne güzel menüleri belirlemişsin ıspanağı oğlan yiyor mu
Oğlan için yapıyorum o çok seviyor yoğurtla yiyiyor.Bamya bulgır yemez ona hazır pizza var onu ısıtacağım bide ayran onu yer akşam.Köfte döner et falan sever.Baklagıl yemez bende mercimek corbası yediriyorum artık yedigi baklagıl o

Ayyy ne güzel ıspanak yiyen çocukk
Benim kızlar yemiyor kış boyu ıspanağı sadece 2 defa alırım o da yarım kilo

okyonus tatlım sen kral kaybederse yi ne kadara almıştın

Ya ben dolap uygulamasına baktım bayağı uygun duruyor ama hiç daha önce kullanmadım nasıl oluyor para nasıl yatırılıyor bilmiyorum

Akşam için brokoli çorbası koydum. Bulgur pilavı ve kuru fasulye vardı geçen gün kalan onları yicez akşam dışarı çıkamamış balık almaya gidemedim dedi eşim yarında lahmacun verelim fırına diyorum

Merhaba kızlar okula gidip geldim . Bu ay ekdersi erken alacağımız icin doldurmamız gereken evraklar var .
menu balık salata .
dun yapacaktım yemek kaldı diye yapmamıştım .
Pazarda balık yeşillik mantar kereviz brokoli ye 110 lira gitti .
Yumurta 30
Bez de 120
okulu arkadaşları özlemiştim iyi oldu herkesi görmek

okyonus tatlım sen kral kaybederse yi ne kadara almıştın

Ya ben dolap uygulamasına baktım bayağı uygun duruyor ama hiç daha önce kullanmadım nasıl oluyor para nasıl yatırılıyor bilmiyorum
31.20tl ye almışım canım.Arkasında fiyatı 48tl yazıyor.Dolap uygulaması kullanmadım ben hiç bilmiyorum.

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…