🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Eşim kasap olsaydı biz batmıştıkkkk
Bizim memlekette hayvan besiciliği yapanlar var ve genelde hayvan kesiyorlar aynı kurban gibi 5-6 kişiye pay ediliyor tabi kg fiyatıyla mesela annemler yılda 2 kere kardeşleriyle beraber (5kardes) büyük baş hayvan kestiriyorlar kemikli kemiksiz antrikot kavurmalik kuş başı kıyma v.s diye yaptiriyorlar hem daha makul fiyata geliyor hemde gözlerinin önünde kesiliyor daha güvenli oluyor sizin oralarda yok mu öyle alabileceğiniz bir yer canm sana daha uyguna gelir

Selammm hoşgeldiniz Sık sık yazın konuşalım Ben sormuştum kediyi oğlum ve eşim çok istiyor bakalım düşünme aşamasındayım zor bir karar.

Daha aktif olursan bildirim gelir

Merhaba canım hoşgelsin birikimlerini bereketli olsun
Tabiki kitap önerileri bilmek isteriz

Hoşgeldin canım
Hoşbulduk kızlar , teşekkür ederim..

Çocuklar küçük olduğu için Kedi konusunda en büyük sorumluluğu biz anneler almış oluyoruz , kesin kararınızı verirseniz soracak sorunuz olursa seve seve cevaplarım
Yalnız şu kadarını söyleyeyim , yanınıza yaklaşıp mırıl mırıl kendini sevdirmesi insanı pamuk gibi yapıyor
Dün bir saat kitap okudum
Şu an ; Şeker portakalı ve
Yaşar Kemal , İnce Memed’i okuyorum.

Masumlar apartmanını ve kırmızı odayı seyrediyorum
Oralardaki hikayelerin anlatıldığı Gülseren budayıcıoğlu’nun kitaplarını da okumuştum ama diziler başladıktan sonra Gülseren hanımın kitaplarını okumaktan uzaklaştım nedense
Kitaplardaki gizem, okurken karakterleri kendi hayalinde canlandırmak daha farklı , daha heyecanlı oluyor sanki :)

Esasında kedi hissediyor, evde herkese istediği gibi yaklaşıyor
Mesela ben de çok kucaklamayı falan yapamıyorum. Yanıma sokuluyor , kucağıma ayağıyla basıyor bazen ama çocuklara yaptığı haşin hareketleri bana yapmıyor akıllı kızım :)
Zaten günün büyük çoğunluğunda uyuyor.
İzin vermediğim hiçbir yere gitmiyor , basmıyor
Fırsat bulup , Masaya çıksa; bardak gibi şeylere dokunmadan geçip gidiyor
Gerçekten çok akıllı bir hayvan kedicik.
Bebekken alınca zaten karakteri büyüdüğü evin koşullarına , insanlarına göre şekilleniyormuş
YouTube’da Türk veteriner hekimleri videolar yapıyorlar kedilerle alakalı. Karar vermeden evvel ben de onlardan bilgiler alarak düşündüm , taşındım. Çok faydalı oluyor. Tavsiye ederim

Güzel kalpli zeynom
Aslında geçen sene bizde öyle kesmiştik kurban harici eşim kestirip parçalayıp getirmişti iyi olmuştu

Geçen kurbanda sonra buzdolabı bozulup bütün etler çöp olunca şimdi korkuyorum öyle ysptırmaya
Canım kitap listesi de yapıyoruz bitirdiğin kitapları yazıp beni etiketle listeye ekleyeyim olur mu
Günaydın gençler
Günaydın canım

günaydin.
eskiden çok güzeldi.
şunu alalım bunu alalım diye düşünmüyorduk.
sobamiz vardi huzurumuz vardi .
şimdi telefonlar çikti derken sosyal medya.
tik tok instagram vs.
ben lanet okuyorum onlari tik toku hiç sevmedim saçma sapan videolar özendirmeler ne diyim...
şöle düşünüyorum.
sade olsun kafam. öle şeyler almak istemem.
bişeyi bozulmadiktan sonra.. tamir edilecek varsa bi daha almayi tercih etmem.
üst dolap bana çok lazimdi alt dolabim sağlamdi. onun için yaptırmak istedim.
sürgünlü dolap da kapagi bozuktu. .o dolabi görümceme verecegim.
sadece eşyalari azaltmam lazim .
gözüme çok fazla göründü azaltirsam kalan giysileri durumu iyi olmayan insanlara vermek istiyorum.
ikinci çocuk için sakladigim kıyafetleri versem mi diye düşünüyorum.
bilemedim.
eminim ki herşey çok güzel olacak :)

Aynen katılıyorum. Su saçma sosyal medya insanları resmen zombileştirdi... bence kıyafetleri sakla biraz daha , bellimi olur belki minik bir kardeş gelir kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…