- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Bugun evdemiydinYok kız aseton aldımda o yüzden oje sürdümÇoçukla oynadık biraz mutfak topla spor duş yoruldum. Yarın görev var neyseki nohut pişirdim brokoli salatam var.Bulgur pilavı yaparım çorba kaldı o yeterse yapmam.
Valla çocuğun yarım gofreti vardı dur yiyim dedim sonra içimden bir ses hoppp gece vakti ne yemesi tartıya az kaldı dediBugun evdemiydin
Asetonun hayırlı olsun tırnak kemirmekten kurtulmussun
Maas son 3 saat
Tartiya son 3 gün :)))
Evdeydim bugün yarın ve carsamba göreve gideceğim persembe evdeyim cuma yine görevBugun evdemiydin
Asetonun hayırlı olsun tırnak kemirmekten kurtulmussun
Maas son 3 saat
Tartiya son 3 gün :)))
Bu hafta daha ümitliyim bakalım400-500 gr belki vermişizdir
Cedric naber :))))Kmsl Hnd onlarin 14 gramı da var bende kolyeyi beğenmiştim 4000 falandı 22 gramı 8000 gibi bilseydi
Gereksiz bir yoğunluk var evde boş boş dolanıyorum
İyiyim zeynossCedric naber :))))
İyiyim canim gün boyu deli dana gibi dolanıyorum :))İyiyim zeynosssen nasılsın
Cedric benim kahramanım nasıl severim
Birde Behzat c ve aski memnu dan hiç sıkılmadan izliyorum
Tazminat tam yatar önümüzdeki ay eksik yatar.Tazminat 1 ay geriden gelir çünkü.Bizim maaşlar yetmiyor inş gelecek olan paramız gelir toparlarız.Kmsl Hnd canım Aralık birikiminin yarın yazarım yakıt 420 kesilecekmiş maaştan eşimin maaşı baya düştü vergi dilimine bu ay daha fazla kesilmiş tazminat ne kadar yatar bilmiyoruz karantinada evde olunca 14 gün emin değil ne kadar yatacagından Allah sağlık sıhhat versin inşallah herkesin maaşına bereket versin içinde bizimkinede sma lı bebeklere para göndermek istiyorum kendime ayıracagım harçlıktan evdeyim zaten dışarı çıktığım yok
Offfff cok pahalıymış yaaaa hayallerim yıkıldıKmsl Hnd onlarin 14 gramı da var bende kolyeyi beğenmiştim 4000 falandı 22 gramı 8000 gibi bilseydi
Gereksiz bir yoğunluk var evde boş boş dolanıyorum
Ayyyyhiç Karaca'dan alma kayınvalidemin var açmaya korkuyor biraz çalışınca sallanmaya başlıyor alacaksan daha kaliteli marka bak derimKendime söyle köle alasım var
Tamam. Canım yazarsın eklerim listeyeKmsl Hnd canım Aralık birikiminin yarın yazarım yakıt 420 kesilecekmiş maaştan eşimin maaşı baya düştü vergi dilimine bu ay daha fazla kesilmiş tazminat ne kadar yatar bilmiyoruz karantinada evde olunca 14 gün emin değil ne kadar yatacagından Allah sağlık sıhhat versin inşallah herkesin maaşına bereket versin içinde bizimkinede sma lı bebeklere para göndermek istiyorum kendime ayıracagım harçlıktan evdeyim zaten dışarı çıktığım yok
İnşallah gelir canım harcırahı almadınız mı dahaTazminat tam yatar önümüzdeki ay eksik yatar.Tazminat 1 ay geriden gelir çünkü.Bizim maaşlar yetmiyor inş gelecek olan paramız gelir toparlarız.
Ödenek yokmuş bekliyoruz geldi dediler ama hala ses yokİnşallah gelir canım harcırahı almadınız mı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?