- 29 Aralık 2007
- 3.385
- 1.073
- 698
Selammm hoşgeldinizSelamlar hanimlar, sizleri okuyorum yazmak bugune kismetmis.
umarım hepınız ıyısınızdır.
Bana gelecek olursak. 30’lu yaslardayim, Iki Çocuk annesiyim, su an esimin isi geregi y.disinda yasiyoruz dolayısıyla ben calismiyorum.
Birikim hedefi olarak ayda 1 ya da 2 gr online bankacılıktan devam etmeyi planlıyorum 2021 ıcın.
Bır de bilezikci sitesi , yurt dışına ucretsiz kargo yapiyormus , oradan çeyrekli bileklik ve ajda bilezik almayi dusunuyorum.
onceki gunlerde Kedi bakimi lie alakali soru sormustu bir arkadasimiz, biz temmuz ayinda sahiplendik bir kedicik, profil fotomda kendisi:)
Cocuklar hep cok istiyordu, iyi ki almışız diyorum . Özellikle karantina döneminde , evde çok iyi oyun arkadaşı oldu minnoşum. Bakımında hiçbir zorluk yok. Kedi aşırı temiz bir hayvan . Bir de peşimde dolaşıp, banyoya girdiğimde falan kapı önünde bekliyor, tam bir bebek :)
kitap klubune katılmak ve kitap önerilerimi yazmak isterim. Bu mesaj çok uzamasın , sonra devam edeyim.
selamlar okuyan herkese.
Günaydın canımmGünaydın kızlar
Yerinde olsam komple değiştirirdim benselamlar.
bu günlerde mutfak dolaplari yaptırmaya karar verdik.
alt kısmı degiştirmeyecegiz üst dolabi yaptıracagiz.bide gardrop var.
mobilyaci 10 bin dedi maliyeti.
ben nasıl yaptıracagi düşünüyorum dünden beri
zaten eşimin zor ikna ettim adamin yaptırmaya niyeti yoktu
Daha aktif olursan bildirim gelirSelam kızlar
Bildirim gelmiyor hiç ya.
Ana sayfadan topiği zor buluyorum.
Taa aşağıda birde .
Neyse bugüne gelelim.
Ev süpüruldu.
Buzluk için nohut fasulye filan ayarladim.
15 sayfa kitap okudum.
Bugün biraz off modundayim.
Merhaba canım hoşgelsin birikimlerini bereketli olsunSelamlar hanimlar, sizleri okuyorum yazmak bugune kismetmis.
Bana gelecek olursak. 30’lu yaslardayim, Iki Çocuk annesiyim, su an esimin isi geregi y.disinda yasiyoruz dolayısıyla ben calismiyorum.
Birikim hedefi olarak ayda 1 ya da 2 gr online bankacılıktan devam etmeyi planlıyorum 2021 ıcın.
Bır de bilezikci sitesi , yurt dışına ucretsiz kargo yapiyormus , oradan çeyrekli bileklik ve ajda bilezik almayi dusunuyorum.
onceki gunlerde Kedi bakimi lie alakali soru sormustu bir arkadasimiz, biz temmuz ayinda sahiplendik bir kedicik, profil fotomda kendisi:)
Cocuklar hep cok istiyordu, iyi ki almışız diyorum . Özellikle karantina döneminde , evde çok iyi oyun arkadaşı oldu minnoşum. Bakımında hiçbir zorluk yok. Kedi aşırı temiz bir hayvan . Bir de peşimde dolaşıp, banyoya girdiğimde falan kapı önünde bekliyor, tam bir bebek :)
kitap klubune katılmak ve kitap önerilerimi yazmak isterim. Bu mesaj çok uzamasın , sonra devam edeyim.
selamlar okuyan herkese.
Bende göreve gideceğim araç gelmesini bekliyoruz.Yarın alacağız bizde sebze meyve.Eşime dedim eve yaklaşınca haber verirsin akşam inerim alırız.Ben taşıyorum Bayada ağır oluyor yardım eder iyi olurKahvemi içiyorum birazdan işlere gireşeceğim ama öncesinde bir pazara gitmrm lazım
Lahmacun içi hazırlayacağım çorba ve salata yapacam annemle babam gelecek
Günaydın kızlar
Maaşlarımız bereketli olsun Allah herkesin hanesine ferahlık versin
Canlı ders arasindayim. Kahvemi içip sizi okuyorum
Bereketli olsun kızlarGünaydın kızlarÇok şükür maaş günü geldi Borçları öderiz bugün.Beklediğim parada gelir inş bu hafta.
Kolay gelsin canımBende göreve gideceğim araç gelmesini bekliyoruz.Yarın alacağız bizde sebze meyve.Eşime dedim eve yaklaşınca haber verirsin akşam inerim alırız.Ben taşıyorum Bayada ağır oluyor yardım eder iyi olur
Yettim gari
Ohhhh ohhhhhh ne güzel vallaYettim gari
Aksam erkenden uyumuşum çocukları esim yatırmış sabah da 9 da uyandım iyi geldi
Kahvaltı yapıyoruz kızımın canlı dersi bitince alışverişe çıkacağız
Mayişler bereketli olsun
Hoşgeldin canımSelamlar hanimlar, sizleri okuyorum yazmak bugune kismetmis.
selamlar okuyan herkese.
alt kısmında sıkıntı yok rengi de iyi bozmak istemedimYerinde olsam komple değiştirirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?