🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamlar hanimlar, sizleri okuyorum yazmak bugune kismetmis.
umarım hepınız ıyısınızdır.
Bana gelecek olursak. 30’lu yaslardayim, Iki Çocuk annesiyim, su an esimin isi geregi y.disinda yasiyoruz dolayısıyla ben calismiyorum.

Birikim hedefi olarak ayda 1 ya da 2 gr online bankacılıktan devam etmeyi planlıyorum 2021 ıcın.
Bır de bilezikci sitesi , yurt dışına ucretsiz kargo yapiyormus , oradan çeyrekli bileklik ve ajda bilezik almayi dusunuyorum.

onceki gunlerde Kedi bakimi lie alakali soru sormustu bir arkadasimiz, biz temmuz ayinda sahiplendik bir kedicik, profil fotomda kendisi:)
Cocuklar hep cok istiyordu, iyi ki almışız diyorum . Özellikle karantina döneminde , evde çok iyi oyun arkadaşı oldu minnoşum. Bakımında hiçbir zorluk yok. Kedi aşırı temiz bir hayvan . Bir de peşimde dolaşıp, banyoya girdiğimde falan kapı önünde bekliyor, tam bir bebek :)

kitap klubune katılmak ve kitap önerilerimi yazmak isterim. Bu mesaj çok uzamasın , sonra devam edeyim.

selamlar okuyan herkese.

Selammm hoşgeldiniz Sık sık yazın konuşalım Ben sormuştum kediyi oğlum ve eşim çok istiyor bakalım düşünme aşamasındayım zor bir karar.

selamlar.
bu günlerde mutfak dolaplari yaptırmaya karar verdik.
alt kısmı degiştirmeyecegiz üst dolabi yaptıracagiz.bide gardrop var.
mobilyaci 10 bin dedi maliyeti.
ben nasıl yaptıracagi düşünüyorum dünden beri
zaten eşimin zor ikna ettim adamin yaptırmaya niyeti yoktu

Yerinde olsam komple değiştirirdim ben

Daha aktif olursan bildirim gelir
Merhaba canım hoşgelsin birikimlerini bereketli olsun
Tabiki kitap önerileri bilmek isteriz

Kahvemi içiyorum birazdan işlere gireşeceğim ama öncesinde bir pazara gitmrm lazım

Lahmacun içi hazırlayacağım çorba ve salata yapacam annemle babam gelecek
Bende göreve gideceğim araç gelmesini bekliyoruz.Yarın alacağız bizde sebze meyve.Eşime dedim eve yaklaşınca haber verirsin akşam inerim alırız.Ben taşıyorum Bayada ağır oluyor yardım eder iyi olur

Bende göreve gideceğim araç gelmesini bekliyoruz.Yarın alacağız bizde sebze meyve.Eşime dedim eve yaklaşınca haber verirsin akşam inerim alırız.Ben taşıyorum Bayada ağır oluyor yardım eder iyi olur
Kolay gelsin canım
Bence de kız yardım etsin

Ohhhh ohhhhhh ne güzel valla

Bereketli olsun canım

Hoşgeldin canım

Yerinde olsam komple değiştirirdim ben
alt kısmında sıkıntı yok rengi de iyi bozmak istemedim
üst kısmında alt kısmindaki rengi aynisi bulabilsem...
tam olacak:)
gardrobumu sürgünlüydü kapaklı istedim. bide gardroptan 40 cm kısa olacak boşluk yere yaptıracagim.
iç için düşünüyorum mutfak dolapta üç raf yaptırsam iyi olur.
bölece fazlalıklari azaltacagi umuyorum. gerekenleri de alacagim inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…