Benimde canım ekşili bir salata istedi üşendim yapmaya kalktı kızım yapmış ilk defa valla eli de lezzetli çok güzel olmuş
Çok geçmiş olsun canım annelerin hakki ödenmez diye boşuna dememisler inşallah cabuk toparlarsınHerkese mutlu,huzurlu, keyifli pazarlarbeklenen oldu ve boynum sırtım kollarım tutuldu feci şekilde ağrı cekiyorum.Kas gevşetici krem sürdü eşim birde parol içtim yatıyorum Bebeği bile kucağıma alamıyorum kollarım tutmuyor.4 gündür gece gündüz omzumdaydi dün gece 2 de besigine koydum 4 e kadar 5 kez aldım salladım geri koydum en son ayağıma aldım bırakamadım öyle sabahı ettik zaten kaç gündür sırtım falan ağrıyordu en son dün gece oturarak hareketsiz ssbahlayinca üstüne tuz biber oldu.
Bugün yemekte yok en kotu buzlukta etli manti var eşime tarif ederim yapar.zorla Bebise sebze çorbası koydum minik tencerede yaptığım 2 dk sebzeleri doğrayıp kemik suyunu da attım pisti.
Azcikta bebek için buzluktan şeftali incir çıkardım içine ayva elma da koydum kaynıyor pisinnce suzgecten gecircem komposto olucak inşallah.bunları yapana kadar gözümden yaş geldi acıdan
Acayip motiveyim bu günlerde aman nazar değmesinAmin cnm
Sendeki motivasyondan istiyorum
Acayip motiveyim bu günlerde aman nazar değmesin
Biri un helvası mı dedi , bayılırım un helvasınaKmsl Hnd gunduz mu konusmustuk dun muydu kiz ... esim un helvasi istedi yapacagim cayin yanina insallah . Bu adamla ben nasil direneyim yememeye ahh ahh
Bende çok seviyorum biraz daha zayıflayayım yapacağımBiri un helvası mı dedi , bayılırım un helvasınaüsünede bol fıstık
Bir kaç kaşıktan bişey olmazBende çok seviyorum biraz daha zayıflayayım yapacağım
Yapar yapar annesi ama sana getirene kadar kendi yer benceAfiyet olsun.benimde kızım bana salata yaparım acaba
Dündü canım benim kızım istedi ilk defa yaptım beğenmedi neysek 1 cay bardağı yapmıştımKmsl Hnd gunduz mu konusmustuk dun muydu kiz ... esim un helvasi istedi yapacagim cayin yanina insallah . Bu adamla ben nasil direneyim yememeye ahh ahh
Sade yapiyorm ben ama esim oyle seviyor ben cok duskun deglm ama yerimBiri un helvası mı dedi , bayılırım un helvasınaüsünede bol fıstık
Geçmiş olsun cankuşHerkese mutlu,huzurlu, keyifli pazarlarbeklenen oldu ve boynum sırtım kollarım tutuldu feci şekilde ağrı cekiyorum.Kas gevşetici krem sürdü eşim birde parol içtim yatıyorum Bebeği bile kucağıma alamıyorum kollarım tutmuyor.4 gündür gece gündüz omzumdaydi dün gece 2 de besigine koydum 4 e kadar 5 kez aldım salladım geri koydum en son ayağıma aldım bırakamadım öyle sabahı ettik zaten kaç gündür sırtım falan ağrıyordu en son dün gece oturarak hareketsiz ssbahlayinca üstüne tuz biber oldu.
Bugün yemekte yok en kotu buzlukta etli manti var eşime tarif ederim yapar.zorla Bebise sebze çorbası koydum minik tencerede yaptığım 2 dk sebzeleri doğrayıp kemik suyunu da attım pisti.
Azcikta bebek için buzluktan şeftali incir çıkardım içine ayva elma da koydum kaynıyor pisinnce suzgecten gecircem komposto olucak inşallah.bunları yapana kadar gözümden yaş geldi acıdan
Aynen kendi yerYapar yapar annesi ama sana getirene kadar kendi yer bence
Dündü canım benim kızım istedi ilk defa yaptım beğenmedi neysek 1 cay bardağı yapmıştım
Sağol canm teşekkür ederimAhhhhhh canim benim cik gecmis olsun bebisler kucaktqn inmeyince maalesef heryerimiz tutuluyir insallah dis donemini bir an once atlari
Botun hayirli olsun gule gule kullan
Anneni de cok begendim ne guzel dusunmussss masallahhhhh❤❤❤❤
Teşekkür ederim canmGeçmiş olsun cankuş
Sağol canm inşallah sabaha herşey geçmiş olurÇok geçmiş olsun canım annelerin hakki ödenmez diye boşuna dememisler inşallah cabuk toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?