• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hamburgerler enfes oldu😀Mutfağı toparladım şimdi bitki çayı demliyorum.Ihlamur,ayva,elma,adaçayı. İçip gevşemek istiyorum çok yoruldum 😄Kalan ekmekleri şoka attım bir kez kullanırız.Temizlik yaptık iyi oldu eşim yarın nöbetçi tek zor olurdu.Ben sildim lavabo ovdum eşim süpürge yaptı kayınvalide toz aldı🤣Yarın yemeklerimi hazırlarım pazartesi günü içinde yapmam lazım.

Soganda rendeledim ben az da galeta unu . Normal kofte yaptim yani bisey olmaz da ekmeksiz nasil toparliyosn kofteyi peki galeta unsuz ya da
Tepsi mayasinan biraktim suan ekmeciklerimi de
Soğan sulandırıyor canı. İyice yoğurunca toparlanıyor
Kız koruyamadım zaten derdim korumak ama 🤣🤣
70 dim perşembe günü 🤭
Hedefim cumaya 66.9 görmek 🤩
Bugün 68.8 🥳🥳
Ayyy hadi bakalım toparla😘😘

Hamburgerler enfes oldu😀Mutfağı toparladım şimdi bitki çayı demliyorum.Ihlamur,ayva,elma,adaçayı. İçip gevşemek istiyorum çok yoruldum 😄Kalan ekmekleri şoka attım bir kez kullanırız.Temizlik yaptık iyi oldu eşim yarın nöbetçi tek zor olurdu.Ben sildim lavabo ovdum eşim süpürge yaptı kayınvalide toz aldı🤣Yarın yemeklerimi hazırlarım pazartesi günü içinde yapmam lazım.
Ayyy hadi odulunu de kaptin bakalimmmm afiyet olsun canim😋😋😋

Benimde dünden sarmam vardı yanına salata ayran sigara böreği kızarttım

Büyük kızım un helvası istedi yaptım( hiç sevmem)

Şimdi oturdum dinleniylrum🤗🤗
Menü güzelmiş 🤩
Bügun eşime irmik helvası yaparken benim de içimden geçti un helvası ne güzel olur dedim.
Cuma dan sonra hala canım çekerse yaparım 🤭
Sarma da bayadir sarmadim oda aklımda üşeniyorum 😁
Bir ara senin menüyü yapayım en iyisi 🤭

Menü güzelmiş 🤩
Bügun eşime irmik helvası yaparken benim de içimden geçti un helvası ne güzel olur dedim.
Cuma dan sonra hala canım çekerse yaparım 🤭
Sarma da bayadir sarmadim oda aklımda üşeniyorum 😁
Bir ara senin menüyü yapayım en iyisi 🤭
Ben sebetli tatli hic sevmem kizim tutturdu yap diye ilk defa yaptim ama begenmedi🤭🤭

Sarmayi da annem yapmisti😅😅

Ben sebetli tatli hic sevmem kizim tutturdu yap diye ilk defa yaptim ama begenmedi🤭🤭

Sarmayi da annem yapmisti😅😅
Unu iyice esmerlesene kadar kavurcaktin bide yağı bol guzel olur 🤩

Bir tanıdık şahane yapar benimki de fena değil 😁

Ben hemen hemen bütün tatlıları severim çoğunu da yaparım yada denemiş imdir.

Geçen burda süt helvası gördum hemen denedim 🤪

Zaten son kilom ayva,kabak tatlısı yüzünden oldu 😁

Sabah:
Çeyrek katmer
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim sucuk
1 fincan cay

Ara;
Sade Türk kahvesi+sade soda

Aksam;
Hamburger kola😎
2 litre su
Şimdi bitki çayı içiyorum spor belki yapmam yorgunum çünkü bedenim daha fazla yorulmasın 😂

Hadi ya oda iyiymiş 😜
Benim anneme ben gidince bize sardirip dondurucu ya atar🤭🤭

Senin annen beni evlatlık alır mı😁😁?

Benim annem benden de tembel🤪🤪
Sağolsun annemin hakkını yiyemem yapar pişirir getirir içli köfte mantı sarma hiç yapmam

Kız dur niye evlatlık alsın 3 kız kardeşiz yeter:KK70::KK70:
Unu iyice esmerlesene kadar kavurcaktin bide yağı bol guzel olur 🤩

Bir tanıdık şahane yapar benimki de fena değil 😁

Ben hemen hemen bütün tatlıları severim çoğunu da yaparım yada denemiş imdir.

Geçen burda süt helvası gördum hemen denedim 🤪

Zaten son kilom ayva,kabak tatlısı yüzünden oldu 😁
Aynısını yaptım ama beğenmemiş hanımefendi:63::63:

Sağolsun annemin hakkını yiyemem yapar pişirir getirir içli köfte mantı sarma hiç yapmam

Kız dur niye evlatlık alsın 3 kız kardeşiz yeter:KK70::KK70:

Aynısını yaptım ama beğenmemiş hanımefendi:63::63:
Ha ha 🤣🤣
Anne harika ya benimki anca yan gelir yatar🤭🤭
İçli köfte iki kez yaptım biri olmadı ikincisi oldu🤭🤭
Mantı da bir kez yaptım oldu🤣🤣
Sarma da bu sene pek yapmıyorum kiloluyken her hafta sarardim evdekiler bikardi yemezdi🤪🤪

Ha ha 🤣🤣
Anne harika ya benimki anca yan gelir yatar🤭🤭
İçli köfte iki kez yaptım biri olmadı ikincisi oldu🤭🤭
Mantı da bir kez yaptım oldu🤣🤣
Sarma da bu sene pek yapmıyorum kiloluyken her hafta sarardim evdekiler bikardi yemezdi🤪🤪
Benim büyük kız bayılır sarmaya😁😁

İçli köfte herşeyi i hazırlıyorum ama doldurması ı yapamıyorum kalın oluyor hem annem yapıyor niye yapim ki :KK70:

Herkese iyi akşamlar 🤩şöyle şu köşeye dün gece belki 1 saat uyumuş,gün boyu bebesini kucağından indirmemis,şuanda ayağında halen sallamakta olan bir ana bırakıyorum şu köşeye iliştirdim az dinlensin dokunmayin 🥺
Bugün akşam yemeği eşimden di Taner sayesinde elinden birşeyler yeme şerefine nail olduk 14 yıl sonra 🎉

Herkese iyi akşamlar 🤩şöyle şu köşeye dün gece belki 1 saat uyumuş,gün boyu bebesini kucağından indirmemis,şuanda ayağında halen sallamakta olan bir ana bırakıyorum şu köşeye iliştirdim az dinlensin dokunmayin 🥺
Bugün akşam yemeği eşimden di Taner sayesinde elinden birşeyler yeme şerefine nail olduk 14 yıl sonra 🎉
Rabbim kolaylık versin canım büyük oğlan biraz yardımcı olmuyor mu

Çok zor oluyordur senin için hem uykusuzluk hem ev işi filan

Afiyet olsun bu arada keşke daha önce alsaydınız 😁💝

Back