- 17 Mart 2010
- 26.327
- 67.801
- 798
Kız koruyamadım zaten derdim korumak amaÇok iyi canım korumayı güzel sağla bırakma
70 dim perşembe günü
Hedefim cumaya 66.9 görmek
Bugün 68.8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız koruyamadım zaten derdim korumak amaÇok iyi canım korumayı güzel sağla bırakma
Serenad çok güzel bence ilk ondan baslaKitaplarım geldi çok sevindimBugün elimdekini bitirmek istiyorum.Yarın yeni bir kitaba başlayacağım.
Sarımsak sirke pekmez yumurta galeta unu tuz karabiber koydum muhteşem olduHardal yoktu hardal ekleyemedim.Az bisey pekmez ve hardal mmmmuhtesem oluyor .
Soğan sulandırıyor canı. İyice yoğurunca toparlanıyorSoganda rendeledim ben az da galeta unu . Normal kofte yaptim yani bisey olmaz da ekmeksiz nasil toparliyosn kofteyi peki galeta unsuz ya da
Tepsi mayasinan biraktim suan ekmeciklerimi de
Ayyy hadi bakalım toparlaKız koruyamadım zaten derdim korumak ama
70 dim perşembe günü
Hedefim cumaya 66.9 görmek
Bugün 68.8
Afiyet bal şeker olsunSarımsak sirke pekmez yumurta galeta unu tuz karabiber koydum muhteşem olduHardal yoktu hardal ekleyemedim.
Ayyy hadi odulunu de kaptin bakalimmmm afiyet olsun canimHamburgerler enfes olduMutfağı toparladım şimdi bitki çayı demliyorum.Ihlamur,ayva,elma,adaçayı. İçip gevşemek istiyorum çok yoruldum Kalan ekmekleri şoka attım bir kez kullanırız.Temizlik yaptık iyi oldu eşim yarın nöbetçi tek zor olurdu.Ben sildim lavabo ovdum eşim süpürge yaptı kayınvalide toz aldıYarın yemeklerimi hazırlarım pazartesi günü içinde yapmam lazım.
Menü güzelmişBenimde dünden sarmam vardı yanına salata ayran sigara böreği kızarttım
Büyük kızım un helvası istedi yaptım( hiç sevmem)
Şimdi oturdum dinleniylrum
Ben sebetli tatli hic sevmem kizim tutturdu yap diye ilk defa yaptim ama begenmediMenü güzelmiş
Bügun eşime irmik helvası yaparken benim de içimden geçti un helvası ne güzel olur dedim.
Cuma dan sonra hala canım çekerse yaparım
Sarma da bayadir sarmadim oda aklımda üşeniyorum
Bir ara senin menüyü yapayım en iyisi
Hadi ya oda iyiymişBen sebetli tatli hic sevmem kizim tutturdu yap diye ilk defa yaptim ama begenmedi
Sarmayi da annem yapmisti
Unu iyice esmerlesene kadar kavurcaktin bide yağı bol guzel olurBen sebetli tatli hic sevmem kizim tutturdu yap diye ilk defa yaptim ama begenmedi
Sarmayi da annem yapmisti
Sağolsun annemin hakkını yiyemem yapar pişirir getirir içli köfte mantı sarma hiç yapmamHadi ya oda iyiymiş
Benim anneme ben gidince bize sardirip dondurucu ya atar
Senin annen beni evlatlık alır mı?
Benim annem benden de tembel
Aynısını yaptım ama beğenmemiş hanımefendiUnu iyice esmerlesene kadar kavurcaktin bide yağı bol guzel olur
Bir tanıdık şahane yapar benimki de fena değil
Ben hemen hemen bütün tatlıları severim çoğunu da yaparım yada denemiş imdir.
Geçen burda süt helvası gördum hemen denedim
Zaten son kilom ayva,kabak tatlısı yüzünden oldu
Ha haSağolsun annemin hakkını yiyemem yapar pişirir getirir içli köfte mantı sarma hiç yapmam
Kız dur niye evlatlık alsın 3 kız kardeşiz yeter
Aynısını yaptım ama beğenmemiş hanımefendi
Benim büyük kız bayılır sarmayaHa ha
Anne harika ya benimki anca yan gelir yatar
İçli köfte iki kez yaptım biri olmadı ikincisi oldu
Mantı da bir kez yaptım oldu
Sarma da bu sene pek yapmıyorum kiloluyken her hafta sarardim evdekiler bikardi yemezdi
Afiyet olsun cnim biz de gomduk hamburgerleri guzeldii ya zahmetli de olsaBenimde dünden sarmam vardı yanına salata ayran sigara böreği kızarttım
Büyük kızım un helvası istedi yaptım( hiç sevmem)
Şimdi oturdum dinleniylrum
Rabbim kolaylık versin canım büyük oğlan biraz yardımcı olmuyor muHerkese iyi akşamlar şöyle şu köşeye dün gece belki 1 saat uyumuş,gün boyu bebesini kucağından indirmemis,şuanda ayağında halen sallamakta olan bir ana bırakıyorum şu köşeye iliştirdim az dinlensin dokunmayin
Bugün akşam yemeği eşimden di Taner sayesinde elinden birşeyler yeme şerefine nail olduk 14 yıl sonra