Biliyorm sk sk yaptgm bi pogaca hamuru zaten mayaladmm da erken yemeyecegiz yemegi ondan rahatm yani . Kofteyi klasik mi yapiyisn sen klasik yapcam benKız tabiki ancak mayası gelir ne kadar güzel kabarırsa o kadar puf olur kalk kalk çabuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorm sk sk yaptgm bi pogaca hamuru zaten mayaladmm da erken yemeyecegiz yemegi ondan rahatm yani . Kofteyi klasik mi yapiyisn sen klasik yapcam benKız tabiki ancak mayası gelir ne kadar güzel kabarırsa o kadar puf olur kalk kalk çabuk
Evet biliyorum da 8 gibi yiyecegiz ondan rhatm cabuk pisiyor zaten 6 gbi tepsu mayasina birakir 7 de pisiririm daha cok vaar yani burdakiler hep erken yiyor galbaNe kadar beklerse hamurum o kadar yumuşak güzel olur canım
Biz birazdan yeriz salata ayran turşu hazırladım eşim lahmacunlari almaya gittiEvet biliyorum da 8 gibi yiyecegiz ondan rhatm cabuk pisiyor zaten 6 gbi tepsu mayasina birakir 7 de pisiririm daha cok vaar yani burdakiler hep erken yiyor galba
Haftaici bende erkenden yiyorm ama haftasnu esime uyuyorm
Benim ekmekler fırında yer siliyorum.Köfteyi yoğurup pişirirken patatesleri atarız actifrya.Offf acıktım düşününceBiz birazdan yeriz salata ayran turşu hazırladım eşim lahmacunlari almaya gitti
Bugün bizim bayramımızBenim ekmekler fırında yer siliyorum.Köfteyi yoğurup pişirirken patatesleri atarız actifrya.Offf acıktım düşününce
Anladim zaten hepiniz erken yiyorsunuz bana dedklerinizden . Ben saatime gore hareket ediyorum patateslerimi dogradim, koftemi yogurdum sekil verdim sade pismeleri kaldi artik . 5 bucukta da tepsi mayasna koyacagm ekmekleri.Biz birazdan yeriz salata ayran turşu hazırladım eşim lahmacunlari almaya gitti
Canım ben sadece kıyma baharat 2 diş sarımsak ve yumurta koyuyorum hamburger içinBiliyorm sk sk yaptgm bi pogaca hamuru zaten mayaladmm da erken yemeyecegiz yemegi ondan rahatm yani . Kofteyi klasik mi yapiyisn sen klasik yapcam ben
Sana da mutlu hafta sonları canımHerkese iyi hafta sonları . Herkesin keyfi yerindedir insallah !
Bence de harikaaaaaaaEkmekler oluyorİlk denemeye göre iyi bence
Çok iyi canım korumayı güzel sağla bırakmaSelam kızlar.
Bugün yemeğim var.
Bir çorba yapicam.
Sabah bir set boosted yaptım pertim şimdiden
Boosted ne yahu?Selam kızlar.
Bugün yemeğim var.
Bir çorba yapicam.
Sabah bir set boosted yaptım pertim şimdiden
Harika görünüyorlarEkmekler oluyorİlk denemeye göre iyi bence
Harika görünüyorEkmekler oluyorİlk denemeye göre iyi bence
Az bisey pekmez ve hardal mmmmuhtesem oluyor .Parça yemeklerimiz var yanına iki çeşit meze yaptım bugün onları bitiririz biz de. Yarın yeni yemek yaparım
Hamburger köftesine sadece tuz ve karabiber ekleyip yoğuruyorum ben.
Etin tadı geliyor yerken
Birdahakine öyle deneyeyim ben de. Şimdi sen söyleyince gerçekten güzel olur gibi geldi hardala bayılırım zatenAz bisey pekmez ve hardal mmmmuhtesem oluyor .
Soganda rendeledim ben az da galeta unu . Normal kofte yaptim yani bisey olmaz da ekmeksiz nasil toparliyosn kofteyi peki galeta unsuz ya daCanım ben sadece kıyma baharat 2 diş sarımsak ve yumurta koyuyorum hamburger için
Leslie boosted canım.Boosted ne yahu?
Oğlum da bayılır hardal a.Birdahakine öyle deneyeyim ben de. Şimdi sen söyleyince gerçekten güzel olur gibi geldi hardala bayılırım zaten