• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ne kadar beklerse hamurum o kadar yumuşak güzel olur canım
Evet biliyorum da 8 gibi yiyecegiz ondan rhatm cabuk pisiyor zaten 6 gbi tepsu mayasina birakir 7 de pisiririm daha cok vaar yani burdakiler hep erken yiyor galba 🤣
Haftaici bende erkenden yiyorm ama haftasnu esime uyuyorm

Evet biliyorum da 8 gibi yiyecegiz ondan rhatm cabuk pisiyor zaten 6 gbi tepsu mayasina birakir 7 de pisiririm daha cok vaar yani burdakiler hep erken yiyor galba 🤣
Haftaici bende erkenden yiyorm ama haftasnu esime uyuyorm
Biz birazdan yeriz salata ayran turşu hazırladım eşim lahmacunlari almaya gitti 😋😋😋😋

Biz birazdan yeriz salata ayran turşu hazırladım eşim lahmacunlari almaya gitti 😋😋😋😋
Anladim zaten hepiniz erken yiyorsunuz bana dedklerinizden . Ben saatime gore hareket ediyorum patateslerimi dogradim, koftemi yogurdum sekil verdim sade pismeleri kaldi artik . 5 bucukta da tepsi mayasna koyacagm ekmekleri.

Size afiyet olsunn sizin menude harikaaa yani lahmacunn pek severim

Ekmekler oluyor😬İlk denemeye göre iyi bence😇

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 58
Boosted ne yahu?
Leslie boosted canım.
Evde spor çeşidi.
Yürüyüş tarzı ama daha tempolu kalori harcatan kilo vermeye destekçi ben onunla ve dışarda yürüyerek verdim 15 kiloyu.🤭
Birdahakine öyle deneyeyim ben de. Şimdi sen söyleyince gerçekten güzel olur gibi geldi hardala bayılırım zaten 😍
Oğlum da bayılır hardal a.
Bir ben alışamadım 🤭

Back