- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Ayyyyy evet yaaaa aslında çok iyi olurduAl canım sevindir kendiniYakın olsak değiş tokuş yapardık kitapları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy evet yaaaa aslında çok iyi olurduAl canım sevindir kendiniYakın olsak değiş tokuş yapardık kitapları
Hamburger yap sendeGünaydın menemen yaptım kahvaltıya ev temiz dün manavdan alınanları balkona koymuştum onları yerleştirdim akşama ne yemek yaparım bilmiyorum liste yapmam lazım
Bende 4 gibi yoguracagim hamurumuEkmek hamurumu yoğurdum.Kahvemi içiyorum.Eşim süpürecek ben silecegım.Köfteyi yaparız.Eşim yarın nöbetçi bende yarın pazartesinin yemeklerini yaparım.Nöbet listesi yarın belli olur.Bu hafta 4gün çalışacağız hep göreve gidilecek.Salı,Çarsamba,Cuma belli oldu bir gün daha netleşecek.
Canım 4 gibi geç değil miBende 4 gibi yoguracagim hamurumu
Kofteyi de bildgm gibi klasik kofte yapacagm maydanoz koymayacagm sende mi oyle yapacaksn hamburger koftesi yazdmmi tarif daha farkli cikiyor pekmez filan koyan ekmek koymayan varmis ama
Ben bunı yapacagım bak.Bende 4 gibi yoguracagim hamurumu
Kofteyi de bildgm gibi klasik kofte yapacagm maydanoz koymayacagm sende mi oyle yapacaksn hamburger koftesi yazdmmi tarif daha farkli cikiyor pekmez filan koyan ekmek koymayan varmis ama
Ben bunı yapacagım bak.
Evet yaaaaa bence sadece kendini bilenlere yasakBende menüyü değiştirdim lahmacun yapacağım biraz gazla yapıp buzluga atacağım . Balık yarın yaparım .
haftasonu eşim yapsın diye yemekleri böyle menüler sectim
Bütün çocuklar disarda yasak falan hikaye yani
Benimki ağladı arkamdan market için götürmedik yavrumu millet çıksın.Haram zıkkım olsun onlara olan hakkımBende menüyü değiştirdim lahmacun yapacağım biraz gazla yapıp buzluga atacağım . Balık yarın yaparım .
Zaruri ihtiyac icin market vs acikBenimki ağladı arkamdan market için götürmedik yavrumu millet çıksın.Haram zıkkım olsun onlara olan hakkım
Aa gec mi dersin dur hemen mayalayaym ozamanCanım 4 gibi geç değil mi
Kız tabiki ancak mayası gelir ne kadar güzel kabarırsa o kadar puf olur kalk kalk çabukAa gec mi dersin dur hemen mayalayaym ozaman
Lahmacun candırBende menüyü değiştirdim lahmacun yapacağım biraz gazla yapıp buzluga atacağım . Balık yarın yaparım .
Ne kadar beklerse hamurum o kadar yumuşak güzel olur canımAa gec mi dersin dur hemen mayalayaym ozaman
Böyle yemekler rahat oluyor çocuklarda seviyor tam yorulan anne yemeğiLahmacun candır
Ben hazırladım esim ustayı aradı getirin 4.30 alın demiş götürdü evimin direği
Yer yürürüm
Çok yoruldum bugün ama aksatmak istemiyorum
okyonus tartı fayansta biraz daha az çıkardı haklısın