• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bir yandan ev temizliyorum bir yandan cocuklar yıkanıyor eşim oğluşu yıkadı ben kızları mutfak salon wc banyo kaldı

Bir makina renkliler yıkandı astım
Banyo paspasları yıkanıyor

İşleri bitirip lahmacun içini hazırlayacağım eşin 3.30 da fırına götürecek

Ekmek ve lahmacun harcaması olacak

Selamlar

Sabatan beri daha yeni oturdum valla bu evden çıkma yasakları benim işlerimi daha da çoğaltıyor 😅

İki makine çamaşır yıkadım astım
Kahvaltı hazırladım yaptık mutfağı topladım
Bütün evi şöyle bir toparladım
Akşam için yemek hazırlığı yaptım buzdolabını düzenledim o arada

Bu iki günü harcamasız kapatırız herşeyimiz var şükür

Elimde okunmamış kitaplarım var ama asla fırsat olmuyor başlayamıyorum , okuyan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :)

Eskiden haftada iki kitap bitirirdim tam bir kitap kurduydum çocuk doğduğundan beri çok azaldı okumalarım

Ben de fırsat yaratmaya çalışacağım okumak için

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum 😍😍

Ekmek hamurumu yoğurdum.Kahvemi içiyorum.Eşim süpürecek ben silecegım.Köfteyi yaparız.Eşim yarın nöbetçi bende yarın pazartesinin yemeklerini yaparım.Nöbet listesi yarın belli olur.Bu hafta 4gün çalışacağız hep göreve gidilecek.Salı,Çarsamba,Cuma belli oldu bir gün daha netleşecek.

Ekmek hamurumu yoğurdum.Kahvemi içiyorum.Eşim süpürecek ben silecegım.Köfteyi yaparız.Eşim yarın nöbetçi bende yarın pazartesinin yemeklerini yaparım.Nöbet listesi yarın belli olur.Bu hafta 4gün çalışacağız hep göreve gidilecek.Salı,Çarsamba,Cuma belli oldu bir gün daha netleşecek.
Bende 4 gibi yoguracagim hamurumu 😋😋
Kofteyi de bildgm gibi klasik kofte yapacagm maydanoz koymayacagm sende mi oyle yapacaksn hamburger koftesi yazdmmi tarif daha farkli cikiyor pekmez filan koyan ekmek koymayan varmis ama

Bende menüyü değiştirdim lahmacun yapacağım biraz gazla yapıp buzluga atacağım . Balık yarın yaparım .
haftasonu eşim yapsın diye yemekleri böyle menüler sectim 😃
Bütün çocuklar disarda yasak falan hikaye yani
Evet yaaaaa bence sadece kendini bilenlere yasak 😥😥

Bende menüyü değiştirdim lahmacun yapacağım biraz gazla yapıp buzluga atacağım . Balık yarın yaparım .
Benimki ağladı arkamdan market için götürmedik yavrumu millet çıksın.Haram zıkkım olsun onlara olan hakkım😡

Lahmacun candır😬😬
Ben hazırladım esim ustayı aradı getirin 4.30 alın demiş götürdü evimin direği :KK45:
Yer yürürüm
Çok yoruldum bugün ama aksatmak istemiyorum
okyonus okyonus tartı fayansta biraz daha az çıkardı haklısın

Lahmacun candır😬😬
Ben hazırladım esim ustayı aradı getirin 4.30 alın demiş götürdü evimin direği :KK45:
Yer yürürüm
Çok yoruldum bugün ama aksatmak istemiyorum
okyonus okyonus tartı fayansta biraz daha az çıkardı haklısın
Böyle yemekler rahat oluyor çocuklarda seviyor tam yorulan anne yemeği 😃😃

Back