- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Sağol canmBereketli olsun canım Cankusunannesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canmBereketli olsun canım Cankusunannesi
Geçen senenin izni bu o yüzdenBizde izin yanmıyor ertesi seneye devrediliyor memurda niye yakiyorlarkiAnnemde memurdu ama sanki onlarında seneye devir oluyordu gibi yoksa yanlış mı biliyorum acaba.
Evet canım a101 e geleni kaçırdık evdeki ondandır buda ona benziyor ama dönme biraz daha yavaş konuşurken hopörler işareti var ona basıyorsun sonra sesi açıyorsun karşıdan ses geliyor diğerinde ayrı değil 2 ayrı program yükledik telefonaCanm bugün bime gelen bebek kamerasını mi aldınız ?
Benimde var 16 gün yanacak pazartesi gitcem bakalım müdür verir inşallah o gün çalışırım mecburen raporun arkasına izin alınmıyor 1 gün çalışmak lazım salıdan itirabaren 16 gün alırsam aralıgıda çıkarmış olurum sonra eşim izin alırGeçen senenin izni bu o yüzden
Ne zaman yapacaksn ben de yarin yapacagim insallahYok biz yapacağız ekmeğini köftesini
Bizde baktık bugün bimdekine de karar veremedik iyi mi değil mi diye onun için sordum canm.Biz bebişi uyutup yaptırınca bakariz diye almak istedik zaten her halükarda ilerleyen zaman da lazım olacak.Sagol canm cevabın icinEvet canım a101 e geleni kaçırdık evdeki ondandır buda ona benziyor ama dönme biraz daha yavaş konuşurken hopörler işareti var ona basıyorsun sonra sesi açıyorsun karşıdan ses geliyor diğerinde ayrı değil 2 ayrı program yükledik telefona
Hıımm şimdi anladım canm bize 2 sene izin birikince zorunlu kullandiriyorlar normalde.Benim doğumdan dolayı 2 senelik birikmiş oldu yoksa yıl bitmeden tek izne düşür izne cik diye ik dan ararlardi çoktanGeçen senenin izni bu o yüzden
Yarın yapacağız Yarın hamburger günü hepimiz yapalımNe zaman yapacaksn ben de yarin yapacagim insallah
Ekmegnden koftesine aynenn
Bu arada ekonomi finans bolumune girmis topik
Günaydın mutlu hafta sonları olsun☀
Günaydın kızlarGünaydın güzeller 🌤
Hava cok guzel Türk kahvemi yaptım biraz kitap okudum kızlar geç uyudu hala uyuyorlar
Ben 7 de uyanıyorum hergun vücudum alışmış artık kalk pencereyi aç buz gibi hava girsin içeriGünaydın kızlar
Benimde kızlar uyuyor daha ama yataktan kalkmadım
Ayyy yok ben yataktan kalkınca kız uyanır arkamdanBen 7 de uyanıyorum hergun vücudum alışmış artık kalk pencereyi aç buz gibi hava girsin içeri
Ayyyyy çok güzel canım bende bu hafta alacamKitaplarım geldi çok sevindimBugün elimdekini bitirmek istiyorum.Yarın yeni bir kitaba başlayacağım.
Al canım sevindir kendiniYakın olsak değiş tokuş yapardık kitaplarıAyyyyy çok güzel canım bende bu hafta alacam