• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sanırım paranın bi tek adı var . Bize göre abartılacak kadar pahalı değil ama tlr çevirince pahalı oluyor. Mesela bugün aldıklarım söyle . Bakalım ordada bu kadar pahalı mı ?
2.5 kilo kasar
250 gr krem peynir
1,5 kilo tavuk
Bir pkt dinlenmiş tam tahıl ekmek
Cocuk bisküvisi
Kahvaltılık tahıl
Brokoli
Turp
Cottage chese ( cökelek benzeri )
Kefir 1 l
Taze fasülye 1kg
Kırmızı ve sarı biber eko
3 lt süt eko
1 kilo muz eko
Pırasa 1 tn
Beyaz biber
Ruccalo 250 gr
bademli bisküvi
Protein puding 2 tane
Kuru yemiş 250 gr
Kıyma 500 gr
Aslında öyle abartı bir liste degil
Hemen hemen yakın tutar kaşar 35 TL olması lazım kg bizim aldığımız kıyma kasapa 55 kg fiyatı Muzu binden almış eşim indirim vardı dedi 7.99 galiba sütün litresi 4 tl

Hemen hemen yakın tutar kaşar 35 TL olması lazım kg bizim aldığımız kıyma kasapa 55 kg fiyatı Muzu binden almış eşim indirim vardı dedi 7.99 galiba sütün litresi 4 tl
Yinede aynı orantıda olamaz . Oradaki bir hemşire maaşıyla buradaki arasında dağlar kadar fark olması lazım. Ama söyle düşün. Ben tek maaşla ve geçen seneye kadar evim kirayken çok güzel geçiniyordum. Araba masrafı 3 çocuk kreş ücreti ve dahası her ay onlara yapılan alışveriş vs . Hatta gecen sene antalyada ev bile almıştım. Türkiye’de bu biraz daha zor olmalı.

Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
domates biber
1 dilim ekmek
3 br cay

Ara
Ceviz findık

Ara
10 tane kadar üzüm

Aksam
1 kase taze fasulye :))
4 ks bulgur pilavi
1 br ayran
Acı biber

Su 2.5 lt
Screenshot_2020-12-11-19-50-06.png

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 mandalina
2 dilim kaşar
1 fincan cay
1 dilim ekmek
4 zeytin
Öğlen:
1 bardak süt
1 muz
2 kaşık yulaf
1 kaşık chia tohumu
Tarçın

Akşam;
1 kase mercimek corbası
1 tabak fırında karnabahar
Yarım kase sarımsaklı yogurt

şimdi sade soda ve kahve içtim
Suyumu içiyorum.Biraz sonra çay içeceğim 2-3 kaşık helva yerim🤓Asıl ödül yarın hamburgerrrrr patates kolaaa😍

Yinede aynı orantıda olamaz . Oradaki bir hemşire maaşıyla buradaki arasında dağlar kadar fark olması lazım. Ama söyle düşün. Ben tek maaşla ve geçen seneye kadar evim kirayken çok güzel geçiniyordum. Araba masrafı 3 çocuk kreş ücreti ve dahası her ay onlara yapılan alışveriş vs . Hatta gecen sene antalyada ev bile almıştım. Türkiye’de bu biraz daha zor olmalı.
Maaşlarınız fazladır büyük ihtimalle yoksa gıda fiyatları yakın gibi geldi

ÖnümüZdeki 2 hafta çok yoğunuz.Haftada 4gün görev var.Ocakta yoğunluk bitiyor haftada 2 gün gidilecekmiş sanırım inş doğru haberdir.12 gün yıllık iZnim var ama iZin vermiyorlar yanacak😞Belki son hafta 4gun alırım onu konuşacağım.
Niye yansın , ücretini alamazmısın izin vermezlerse ?

ÖnümüZdeki 2 hafta çok yoğunuz.Haftada 4gün görev var.Ocakta yoğunluk bitiyor haftada 2 gün gidilecekmiş sanırım inş doğru haberdir.12 gün yıllık iZnim var ama iZin vermiyorlar yanacak😞Belki son hafta 4gun alırım onu konuşacağım.
Keşke izini verseler yaaaa😥😥😥

Back