fasulye çiğ kalmaz miCanım fasulyeyi haşlamaya gerek yok tüm tadı vitamini gidiyor
Soğanı kavur bir kaşık salça 2 domates doğra ekle 2 dk pişir pişir bu karışımı
Önceden biraz pişirdiğin kuşbaşı eti ekle bir patates küp küp doğra ekle sonra fasulyelerini ekle 5 dk kısık ateşte fasulyeler solana kadar kavur sonra kaynamış suyunu ekle üzerini biraz geçsin
Kapağını kapat kaynadıktan sonra altını kış pişsin tavuk suyu fasulyeye yakışmaz canım ya kemik suyu olabilir
Birde böyle dene
Hayır canım kalmaz ben hep öyle pişirmiyorum dene mutlakafasulye çiğ kalmaz mi
nasıl yumuşatir
Yok kız ne diyete girmesi şuan için istediğim en son şeyyySahiden diyete girdinmi
Bende dün girdim
Hiç sevmiyorum diyeti.
Ne güzel hamur işleri varken öf
Sabah kalktım çamaşır mak.ćalıstırdım. kah.yaptık. yağmur hızlı yağıyor du o yüzden balkonu ve mermer lerini falan hortumlar yîkadım.
Dünden yemeğim var çocuklar çorba istedi yaptım
Yatakları topladım.
Dün banyoları wcyi yıkamıştım.evde temiz.bi duş alıp temizlik benim işimi izlicem
Canım net biraz pahalı şurda maaşa ne kaldı o zaman al benceKızlar internetten altın alasim var
Çok fark var kız bekle accıkkkkTrend..l da gezinirken aklıma girdi bu fikir
Almayacağım direniyorum
Orda gramı 500 tabi bir ay sinra ödemeli avantajı var .
Tamda ne yemek yapsam diye düşünürken babam aradıSabahtan beri koşturuyorum
Kahvaltı yaptık biraz isleri toparladım
oğlanın dersi vardı onun yaninda durdum
Minik bu günlerde iştahsız yine diş çıkarıyor makarna yaptım seviyor diye inşallah yer
Fasulyeyi de koydum pişiyor
Yemek yer yürürüm 6 gibi
4.5 tl ekmek harcaması oldu sadece
Tabiki tatlım önce 2021 birikimini yaz so ra aylık birikim ekleyeyim listeyebende giriyim mi ekonomi birikim işlere. hande kabul ederse. :)
Kız. Bence hatlar karıştı sen yeşil fasulye den bahsediyorsunCanım fasulyeyi haşlamaya gerek yok tüm tadı vitamini gidiyor
Soğanı kavur bir kaşık salça 2 domates doğra ekle 2 dk pişir pişir bu karışımı
Önceden biraz pişirdiğin kuşbaşı eti ekle bir patates küp küp doğra ekle sonra fasulyelerini ekle 5 dk kısık ateşte fasulyeler solana kadar kavur sonra kaynamış suyunu ekle üzerini biraz geçsin
Kapağını kapat kaynadıktan sonra altını kış pişsin tavuk suyu fasulyeye yakışmaz canım ya kemik suyu olabilir
Birde böyle dene
evet ben kuru fasulyeden bahsettim ama pişiyor dedi denemek lazimYok kız ne diyete girmesi şuan için istediğim en son şeyyy
Ohhhh misss gibi de olmuş ev
Canım net biraz pahalı şurda maaşa ne kaldı o zaman al bence
Çok fark var kız bekle accıkkkk
Tamda ne yemek yapsam diye düşünürken babam aradı
Annem yaprak sarması yapmış yemek getireceğim dedi 5 litre de şalgam yapmış annem kızlara ıvır zıvır almış
Tabiki tatlım önce 2021 birikimini yaz so ra aylık birikim ekleyeyim listeye
Kız. Bence hatlar karıştı sen yeşil fasulye den bahsediyorsunWilma11 kuru fasulye den
Kız yok kurufasulye pişmez ben düdüklüde yapıyorum ben tazefasulye yapıyorum sen ondan bahsediyorsun sandım o kadar emek verdim yazdım parmaklarım yorulduevet ben kuru fasulyeden bahsettim ama pişiyor dedi denemek lazim
kız haşliyorum yazdimKız yok kurufasulye pişmez ben düdüklüde yapıyorum ben tazefasulye yapıyorum sen ondan bahsediyorsun sandım o kadar emek verdim yazdım parmaklarım yoruldu
İçimden diyorum bu kadın yemek yapmayı bilmiyor
Ama benim yemek menümün peşine eşimde fasulye çok sever diyince ben tazefasulye yaptığım için kafam ona gittikız haşliyorum yazdim
ay hatlar karıştı
ay özür dilerim lütfen beni mazur gör. fasulye deyince bende ona göre yazdim. evet ben onu (kuru)beceremiyorum.Ama benim yemek menümün peşine eşimde fasulye çok sever diyince ben tazefasulye yaptığım için kafam ona gitti
Yaza hersey normale dönerse kendimle getirir sana kargoyla yollarım canım :)Sağol canım düsünüp söylemen yeter afiyetle iç kahveni bende yeni başladım filtre kahveye pek aram yok kahvelerle çayı çok severim
Nerelisin canım çok teşekkür ederim canım benim ortalık düzelsin bizde izinlerde memleketimize gidelim inşallahYaza hersey normale dönerse kendimle getirir sana kargoyla yollarım canım :)
Ellerine sağlık prensesinin afiyet olsunHayırlı günler herkese. Yeni uyandım bende . Kızım annesini mutlu etmek isteyip kahve yapmış . Kahve ve gazete keyfi yapayım azcık
Memleketim Gaziantep ama sadece yazları bir kaç günlüğüne gidiyorum. Senin memletin neresi ?Nerelisin canım çok teşekkür ederim canım benim ortalık düzelsin bizde izinlerde memleketimize gidelim inşallah
MersüüüEllerine sağlık prensesinin afiyet olsun
Çok iyi ekonomiksin :) ben yazmayayım en iyisi , bizim evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesefEkmek cola cips 20 TL
Toplamda 200 TL ile haftayı kapatıyorumm
Kırıkkale ama ankarada oturuyor ailem şimdi Van dayız 2 yıl sonra tekrar tayin olcaz kısmet olursaMemleketim Gaziantep ama sadece yazları bir kaç günlüğüne gidiyorum. Senin memletin neresi ?
Bereketli olsun canım200$ Ve 2gr aldım.Allah bereket versinParanın kalanı gelirse az daha alırım.Bu ay maaşlardan birsey alamam kartlar cokkkk fazla gelecek eksi hesabada girdik onu toplayalım harçlık kalsın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?