- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Memleketin bize çok yakin ama benim Minikten gelip gezmek nasip olmadı pandemi biterse çocukları hayvanat bahçesine getirmek istiyoruzÇok iyi ekonomiksin :) ben yazmayayım en iyisi , bizim evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef
Sağol canımBereketli olsun canım
Bereketli olsun canım200$ Ve 2gr aldım.Allah bereket versinParanın kalanı gelirse az daha alırım.Bu ay maaşlardan birsey alamam kartlar cokkkk fazla gelecek eksi hesabada girdik onu toplayalım harçlık kalsın yeter
Bereketli olsun canım
Sağolun kızlar
Tatlım paran mı geldi altın mı aldın kaçırdım herhalde orayıSağolun kızlar
Gördüm gördüm mm200$ Ve 2gr aldım.Allah bereket versinParanın kalanı gelirse az daha alırım.Bu ay maaşlardan birsey alamam kartlar cokkkk fazla gelecek eksi hesabada girdik onu toplayalım harçlık kalsın yeter
Evet canım bir kısmı geldi onunla aldım.Eksi hesap ve kredi kartlarını maaşlardan denkleştiririz dedik denkleşir inşTatlım paran mı geldi altın mı aldın kaçırdım herhalde orayı
Ayyy bu haftalarda dikkat etmeye çalışıyorum birbirimizi motive etmeye çalışıyoruzÇok iyi ekonomiksin :) ben yazmayayım en iyisi , bizim evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef
Çok iyi canımEvet canım bir kısmı geldi onunla aldım.Eksi hesap ve kredi kartlarını maaşlardan denkleştiririz dedik denkleşir inş
Şu cola dan vazgeçemedin halaEkmek cola cips 20 TL
Toplamda 200 TL ile haftayı kapatıyorumm
Orsıda pahalı mı Türkiyedeki gibiBugün kü harcamalarım.
market :
Kahvaltılık ve süt ürünleri
Et -tavuk
Meyve ve sebze
Bir paket kuruyemiş
= 650 tlr
Sanırım paranın bi tek adı var . Bize göre abartılacak kadar pahalı değil ama tlr çevirince pahalı oluyor. Mesela bugün aldıklarım söyle . Bakalım ordada bu kadar pahalı mı ?Orsıda pahalı mı Türkiyedeki gibi
Çok iyi yapmışsınız canım. En azından içiniz rahat olurEşim kamerayı ayarladı bunuda mutfaga koyalım diyorum en azından biz evde yokken çocukları takip ederiz
Sen nerde yaşıyorsun canım ?Memleketin bize çok yakin ama benim Minikten gelip gezmek nasip olmadı pandemi biterse çocukları hayvanat bahçesine getirmek istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?