🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sabahtan beri koşturuyorum
Kahvaltı yaptık biraz isleri toparladım

oğlanın dersi vardı onun yaninda durdum
Minik bu günlerde iştahsız yine diş çıkarıyor makarna yaptım seviyor diye inşallah yer

Fasulyeyi de koydum pişiyor
Yemek yer yürürüm 6 gibi

4.5 tl ekmek harcaması oldu sadece

Eder neden etmesin canım imkânın varsa tabi ki birikim yap
iyi bir birikmiciyim eşim de öle. şu an altin takipteyiz eşim takip ediyor sürekli :)
40 bin liraya Gram Altın yaptık :) artmasini bekliyoruz.
bide bileklik aldim kendime çeyrek altin:)
geri kalani da aylık 400 birikim yaparsam kıyafet ayakkabi eve lazim bişey varsa aliyorum.

Ne güzel karışmaktan vazgeçmiş senide artık o evin bireyi olduğunu anlaması uzun sürmemiş darısı diğer kv kp lere olsun inşallah

Kaça düşer sende bizim dolarda biraz para vardı eşim bozdur dedi bozdurdum şimdide düşmüyor bozdurduğum fiyata gelmesi zor gibi takip ettiği yorumcular tam bir fiyasko ama anlatamıyorum ona altın biraz düşsede altın alayım diyorum senin fikrin var mı şuan 466 civarı 450 ye iner mi beklesem mi alsam mı

Bizde herkes yiyor biraz et ve patates atıyorum ben cocuklar patates seviyorlar pilavla yiyorlar ben bayılıyorum
fasulyeyi haşlarken sürekli pişmiş mi pişmemiş mi tadina bakiyorum baya 1 saat kaynatiyorum da sonra dagiliyor.
kirimiş bir şekilde buluyorum.
o yüzden ben fasulyeyi beceremiyorum galiba.
eşimin en sevdigi yemek. sabah suyunun içine koymadan işteyken aşkım akşama fasulye yapsana demesi beni çileden çikariyor

Fasulyeyi önden suda mı bağlıyorsun canım

Migros a gittim
Kıyma hamburger ekmeği süt sıvı sabun 120 lira tuttu
60 lira üstü Polonez acili sucuk 12 lira düşüyordu onu aldım 350 gram
Pazardan balık
Limon
Yeşillik
Mandalina aldım . 95 de burası tuttu.
Akşama menü hamburger yarın balık pazar bilemiyorum

önce fasulyeyi haşlıyorum. sonra süzüyorum. soğuk suda bekletiyorum.
tencerede soğanı kavuruyorum. salça atiyorum tavuk suyu atiyorum.
sonrada fasulyeyi atiyorum pişiriyorum sonra sicak su katiyorum pişiyor.
Canım fasulyeyi haşlamaya gerek yok tüm tadı vitamini gidiyor
Soğanı kavur bir kaşık salça 2 domates doğra ekle 2 dk pişir pişir bu karışımı

Önceden biraz pişirdiğin kuşbaşı eti ekle bir patates küp küp doğra ekle sonra fasulyelerini ekle 5 dk kısık ateşte fasulyeler solana kadar kavur sonra kaynamış suyunu ekle üzerini biraz geçsin

Kapağını kapat kaynadıktan sonra altını kış pişsin tavuk suyu fasulyeye yakışmaz canım ya kemik suyu olabilir

Birde böyle dene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…