- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Hadi gözünüz Aydın cnm cok beklettiler .Bizim gelecek olan paramızın bir kısmı gelmiş eşim şimdi yolladı.Eksi hesap ve kartları maaştan öderiz maaştan birikim olmaz bu parayı birikime at istersen dedi bende almak istiyorum altın.
Eder neden etmesin canım imkânın varsa tabi ki birikim yapbende giriyim mi ekonomi birikim işlere. hande kabul ederse. :)
Gözünüz aydın al canım maaşa az kaldı zatenBizim gelecek olan paramızın bir kısmı gelmiş eşim şimdi yolladı.Eksi hesap ve kartları maaştan öderiz maaştan birikim olmaz bu parayı birikime at istersen dedi bende almak istiyorum altın.
500 de cokmuş yaTrend..l da gezinirken aklıma girdi bu fikir
Almayacağım direniyorum
Orda gramı 500 tabi bir ay sinra ödemeli avantajı var .
Suan iş bankası 463 ten veriyor500 de cokmuş ya
iyi bir birikmiciyim eşim de öle. şu an altin takipteyiz eşim takip ediyor sürekli :)Eder neden etmesin canım imkânın varsa tabi ki birikim yap
Çok iyi alım içinSuan iş bankası 463 ten veriyor
Ne güzel karışmaktan vazgeçmiş senide artık o evin bireyi olduğunu anlaması uzun sürmemiş darısı diğer kv kp lere olsun inşallahSağol canm aminn cümlemizin ailelerinin birlikleri daim olsun inşallahÇok şükür seviyorlar torunlarını Eşim de tek erkek 2 kızdan sonra sonra olmuş eşimede çok düşkünler.birde kızları hep uzakta aynı samimiyet sıcaklık yok eşim hiç kıyamaz anne babasına ama dengeyide kuruyor çok şükür bende 16 yıldır tanıyorum 14 yıldır da evliyiz kv ilk yıllar çok yönetmeye çalıştı beni ve evimizi sehpamin nerede duracağına kadar karıştırdı ama hiç karsilik vermedim sesimi cikarmadim tamam evet doğru sizin dediğiniz tamam öyle yaparım dedim ama yine bildigimi okudum Bikac sene sonra artık karışmamaya başladı şimdi kp bazen çocuklara kalın mi giydirdin erken uyuttun falan gibi şeyler der arada (iyi niyetli ama) kv hemen kızar sen karisma annesi bilir der.
Kaça düşer sende bizim dolarda biraz para vardı eşim bozdur dedi bozdurdum şimdide düşmüyor bozdurduğum fiyata gelmesi zor gibi takip ettiği yorumcular tam bir fiyasko ama anlatamıyorum ona altın biraz düşsede altın alayım diyorum senin fikrin var mı şuan 466 civarı 450 ye iner mi beklesem mi alsam mıiyi bir birikmiciyim eşim de öle. şu an altin takipteyiz eşim takip ediyor sürekli :)
40 bin liraya Gram Altın yaptık :) artmasini bekliyoruz.
bide bileklik aldim kendime çeyrek altin:)
geri kalani da aylık 400 birikim yaparsam kıyafet ayakkabi eve lazim bişey varsa aliyorum.
Bizde herkes yiyor biraz et ve patates atıyorum ben cocuklar patates seviyorlar pilavla yiyorlar ben bayılıyorum
fasulyeyi haşlarken sürekli pişmiş mi pişmemiş mi tadina bakiyorum baya 1 saat kaynatiyorum da sonra dagiliyor.Bizde herkes yiyor biraz et ve patates atıyorum ben cocuklar patates seviyorlar pilavla yiyorlar ben bayılıyorum
Fasulyeyi önden suda mı bağlıyorsun canımfasulyeyi haşlarken sürekli pişmiş mi pişmemiş mi tadina bakiyorum baya 1 saat kaynatiyorum da sonra dagiliyor.
kirimiş bir şekilde buluyorum.
o yüzden ben fasulyeyi beceremiyorum galiba.
eşimin en sevdigi yemek. sabah suyunun içine koymadan işteyken aşkım akşama fasulye yapsana demesi beni çileden çikariyor
evetFasulyeyi önden suda mı bağlıyorsun canım
Sonra ne yapıyorsun canım nasıl pişiriyorsun
önce fasulyeyi haşlıyorum. sonra süzüyorum. soğuk suda bekletiyorum.Sonra ne yapıyorsun canım nasıl pişiriyorsun
Canım fasulyeyi haşlamaya gerek yok tüm tadı vitamini gidiyorönce fasulyeyi haşlıyorum. sonra süzüyorum. soğuk suda bekletiyorum.
tencerede soğanı kavuruyorum. salça atiyorum tavuk suyu atiyorum.
sonrada fasulyeyi atiyorum pişiriyorum sonra sicak su katiyorum pişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?