- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tasta tartıl parke yanlış çıkıyor.Ayrıca su şişesi koy doğru gösterdiği yerde tartılEki Görüntüle 2737335
-400 kızlar tahmin ettigim gibi kendimi biliyorum ama mutluyum bu kadar da olsa gittigi için yola devam :))))
Acıktım kız yarin da öyle bakarımTasta tartıl parke yanlış çıkıyor.Ayrıca su şişesi koy doğru gösterdiği yerde tartıl
Olsun canım böyle böyle gidecek kilolar pes etmek yokEki Görüntüle 2737335
-400 kızlar tahmin ettigim gibi kendimi biliyorum ama mutluyum bu kadar da olsa gittigi için yola devam :))))
Buzluğa başla canım iyi oluyorKahvaltımızı yaptık şimdi kahve içiyorum
Bütün kadınların sorunu acaba ne yemek yapsam
Yok 100 gr da gitse hedefe ulaşmadan bırakmayacağımOlsun canım böyle böyle gidecek kilolar pes etmek yok
Geçen gün beşamelli ıspanak yaptım fırında kaşarlı filan tek ben yedim büyük kız zorla 2 lokma aldıBuzluğa başla canım iyi oluyor
Herseyi yemediklerinden de oluyor
Yok 100 gr da gitse hedefe ulaşmadan bırakmayacağım
Ahahaahha bundan sonra ölümcül diyete girdim mm kimse bana birşey yediremezArkadaşlar toplanın gidiyoruz. Kmsl Hnd kızım hadi topla ortalığı kapını kilitle düş önünüze otobüs geliyor şimdi almaya
Sahiden diyete girdinmiAhahaahha bundan sonra ölümcül diyete girdim mm kimse bana birşey yediremez
466 tl gr düşük değil canım maaşımı beklesenKızlar internetten altın alasim var
Bizim gelecek olan paramızın bir kısmı gelmiş eşim şimdi yolladı.Eksi hesap ve kartları maaştan öderiz maaştan birikim olmaz bu parayı birikime at istersen dedi bende almak istiyorum altın.Kızlar internetten altın alasim var
Trend..l da gezinirken aklıma girdi bu fikir466 tl gr düşük değil canım maaşımı beklesen