- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Bende şimdi açtım volkan asyaya neler diyor dengesizKolay gelsin canım dikkat et
Ahhh canım şu pandemi olmasa bir doktora giderdin ama pes etme 500 de gitse ayda 2 kilo mücadeleye devam
Kız heyecanlı kısmı yeni başlıyor 2 yıl ileriye gitmişler
He kız ne yüzsüz yaaaBende şimdi açtım volkan asyaya neler diyor
Oku canım okuAyyy sevmiyorum o diziyiSiz izleyin hadi bende kitabımı okuyayım
Sabah 10 sayfa okudum minik elimden aldıAyyy sevmiyorum o diziyiSiz izleyin hadi bende kitabımı okuyayım
Allah kolaylık versinTeşekkürler canım
Allah kolaylık versin
Keyifle okursun umarimkaramelli_turta bak okuduğum kitap bu diğer aldıklarım gelince paylaşırım onlarıda.Kenarını oğlan kemirmiş ama içi sağlam
Evet sanırım doktor normal döngüye döneceğini sandı ama ben ilk dogumumda da 11 ay sonra ilk reglimi olmuştum ama tabi doktor bunu bilmiyorGeçmiş olsun. Kan pıhtılaşması rahimde okadar süre kalmaz , dr herhalde hemen adet olursun sanmıştır . Artık paranın adı kaldı , değeri yerlerde sürünüyor resmen
Hoşbuldum canm.Bebisim iyi çok şükür
Ya benim genel bir sorunum var hep var yıllardır ağrıli oluyor malesef.sirf bu yüzden yıllardır D.kont.hapi kullandım doktor tavsiyesi ve gözetiminde sırf ağrılı ve kötü gecirmemek için.suan emzirme döneminde olduğum için kullanamiyorum.Yoksa gerçekten cekemiyorum baş ağrısı vücut ve karın ağrısı mide bulantısı falan.hatta sabahtan beri eşime hazır zeryana girmisken keşke rahim yumurtalik falan aldirsaydim kökten çözüm olsaydı diyorumİlk adetler yogun ve agrılı oluyor ama birkac adetten sonra yine kontrole gitmeni öneririm canım pıhtı gecmis mi baktır
Cocuklar babaanneye gitmeyi cok istiyor ozlediler ama esim korona konusunda cok dikkatli davraniyor bizde olur belirti olmaz anneme bulastiririz diyor gôtürmüyor
Ben müsait zamanda yazacağım canm.suan evimizde değiliz toparlayıp yazamıyorumKızlar birikim kumbara ve kitap okuma listesi yaptım hedeflerimizi yazalım adını yazdırmak isteyen olursa bildirsin bana
Selam :)Selam herkese
Evi sil ,süpür,kapı kollarını sil,çamaşır, bulaşık,yemek hepsini hallettim.
32 sayfa kitap okudum.
Alışveriş yok bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?