Spora şimdi geçiyorum.2 gün su kesintisi olabilirmiş su doldurdum heryereZeynolin44 yürüyüşe mi gittin kız nerdesin
Cedric1003 kız bitmedi mi daha işlerin
okyonus spor yapıyorsun herhallll
Valla çıktığından beri alıyorum. Ayıklamak işkence ama olsun, faydalı. Benim oğlan da çok seviyorBenimde canım çok nar cekti. Şöyle iri taneli sulu
Bazen oluyor öyle durumlar . Bende epey biriktirmiştim sonra kocamla ayrılma durumu oldu ve hepsini ev kurmak icin harcadımYok altın çok arttı bide 5ay biriktirdiğim altınları eve bozduk.Sonra taşınma falan oldu bütçe sarsıldı
Ben direk meyveden yemeyi seviyorumValla çıktığından beri alıyorum. Ayıklamak işkence ama olsun, faydalı. Benim oğlan da çok seviyor
Ayıklayıp kavanoza dolduruyorum buzdolabında bitene kadar yiyoruz :)
Hatırlattığın iyi oldu canım foto varsa bana atabilir misin bereket günlerininYarın kumbaraya para atman günü kızlar
Tamam canım gitsin kilolarSpora şimdi geçiyorum.2 gün su kesintisi olabilirmiş su doldurdum heryereSporumu yapıp filtre kahvemi kapıp yarım saate gelirim.
Ohhhh çok iyi canımYürüdüm geldim mutfağı toparladım form çayı içiyorum
Tamam tatlım inşallah işleriniz bir an evvel yoluna girer Rabbim rızkınızı bereketlendirsinKmsl Hnd canım ben şuan hedef koyamıyorum biliyorsun şuan eşim çalışmıyor işyeri kapalı
Durumlar kesinleşince ben de hedef koyarım
Amin canım benim sağolasınHatırlattığın iyi oldu canım foto varsa bana atabilir misin bereket günlerinin
Tamam canım gitsin kilolar
Ohhhh çok iyi canım
Tamam tatlım inşallah işleriniz bir an evvel yoluna girer Rabbim rızkınızı bereketlendirsin
AminHatırlattığın iyi oldu canım foto varsa bana atabilir misin bereket günlerinin
Tamam canım gitsin kilolar
Ohhhh çok iyi canım
Tamam tatlım inşallah işleriniz bir an evvel yoluna girer Rabbim rızkınızı bereketlendirsin
Hiç duymadımNar ayıklamak için aletler var ya kullanan var mı arkadaşlar pratik oluyorsa ben de alayım
Canım sen Türkiye de mi yaşıyorsun ?Hiç duymadım
Bende öyle yapacağım gram parası biriktirdikçe açıp alacamBende yarın kumbaraya 5 lira atacağım . Maas ta da 100 atacağım.
suan 170 lira falan var gram orası çıkınca açacağım
Hayır . İsvecte yaşıyorum .Canım sen Türkiye de mi yaşıyorsun ?
Süper irade100 ip atladım birazda karın egzersizi tepindim2tl attım kumbaraya.Maaşı alınca bende 100tl atayım diyorum.Filtre kahvemi ve sodamı aldım içeyim biraz sizle takılayım kitabımı okurum.50 sayfa okurum diyorum bakalım.
Ben son 50tl var nakit maaşa kadar bozulmazsa atarımBende yarın kumbaraya 50 lira atacağım . Maas ta da 100 atacağım.
suan 170 lira falan var gram orası çıkınca açacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?