• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar erken rezervasyon otelleri açılmış ne yapacaksınız?Tatil rezervasyonu yapacakmısınız?Biz Bodrum askeri kamp ve Antalya karpuzkaldıran kampını yazalım diyoruz nasip olup gidemezsek B planı olarak otel almak istiyorum.Kampa gidersek oteli iptal eder parayı alırız.

Şu hastalık bir geçse sabah çıkıp aksama kadar avm de gezeceğim her Mağazaya 2 kez girip dolaşacağım.Yemek yiyip kahve içecegım eve gelince bacaklarımın agrısından kıvranıp yatıp yuvarlanacağım😁
Paraları de yedin nerede birikim😁😁😁

Kızlar erken rezervasyon otelleri açılmış ne yapacaksınız?Tatil rezervasyonu yapacakmısınız?Biz Bodrum askeri kamp ve Antalya karpuzkaldıran kampını yazalım diyoruz nasip olup gidemezsek B planı olarak otel almak istiyorum.Kampa gidersek oteli iptal eder parayı alırız.
Biz anı yaşamayı seviyoz🤣🤣🤣

Paraları de yedin nerede birikim😁😁😁
Ay 1 ay yapmayız valla çatır catır alışveriş yapasım var.Netten alıyorum hiç tas vermiyor.Onun tadı mağazaya gidip giyip giyip çıkarmakta 😂Aklın kalıp hepsini alıp iyi yaptım yaaaa ,yakıştı,lazımdı, bundan yoktu,fiyatı uygundu,indirim uyguladılar,şurda giyerim,burda giyerim yapıp almakta yaa😭

Ben son 50tl var nakit maaşa kadar bozulmazsa atarım😂Eksi hesap beni bitirdi para gelecek diye ne akla hizmet altın aldıysam😂Kaldım ortada bak maaş yatacak hala yok.Şimdi eşime sordum cuma yatabilir dedi hadi bakalım inş🤓Yatarsa onu birikim yaparım.Maaşlarda kartlara kredilere kalan eksi hesaba gider.
Ee sizin para daha gelmedi dimi 😮😮
Bende tatili erken rezervasyon yaptıracağım .

Menum
Sabah
1 yumurta omlet
1 ks tulum peyniri
2 dilim beyaz peynir
2 ks sos (kırmızı biber)
4 yesil zeytin
Domates
3 br cay
2 dilim bugday ekmegi

Ara
3 kuru incir

Aksam
4 et köfte ızgara
Domates biber ızgara
1 kase yesil mercimek
Az salata

2 lt olmustur õlçmedim Screenshot_2020-12-09-21-29-32.png Screenshot_2020-12-09-21-29-32.png

Para iadesi yapıyorlar ama koşulsuz iade. Şubat gibi yapsam yaza biter gidemezsek toplu paramızı almış oluruz😬
Şimdi degil şubatta falan zaten
Mantıklı aslında koşulsuz iade varsa strese gerek kalmıyor🤗🤗
Menum
Sabah
1 yumurta omlet
1 ks tulum peyniri
2 dilim beyaz peynir
2 ks sos (kırmızı biber)
4 yesil zeytin
Domates
3 br cay
2 dilim bugday ekmegi

Ara
3 kuru incir

Aksam
4 et köfte ızgara
Domates biber ızgara
1 kase yesil mercimek
Az salata

2 lt olmustur õlçmedim Eki Görüntüle 2736460 Eki Görüntüle 2736460
Offfff Zeyno keşke yakın olsak bende gelirdim hergün yürüyüşe 😥😥

Mantıklı aslında koşulsuz iade varsa strese gerek kalmıyor🤗🤗

Offfff Zeyno keşke yakın olsak bende gelirdim hergün yürüyüşe 😥😥
Keşkeee

Bugün iki kere çıktım arkadaş aradı gündüz
Akşamda yine kızımın öğr. eşi ile çıktık kız yırtınıyorum ama bak gör 500 gr gitti ise göbek atıcam 😕😕😕

Bende duş alıp işe gidem bari 😫
Kolay gelsin canım dikkat et 😍😍
Keşkeee

Bugün iki kere çıktım arkadaş aradı gündüz
Akşamda yine kızımın öğr. eşi ile çıktık kız yırtınıyorum ama bak gör 500 gr gitti ise göbek atıcam 😕😕😕
Ahhh canım şu pandemi olmasa bir doktora giderdin ama pes etme 500 de gitse ayda 2 kilo mücadeleye devam🤩🤩
Ben daha bakamadım yarıya gelmiştir kız artık
Kız heyecanlı kısmı yeni başlıyor 2 yıl ileriye gitmişler

Back