Günaydın canım! Yeni uyanlara günaydın, işe gidecek olanlara hayırlı işler bol kazançlar ve herkese mutlu günler . Bende yatarGünaydın kızlar kahvaltı hazırlıyorum eşim nöbetçiyken çocuklarla yatıyorum hiç uyumuyorum desem yalan olmaz heryeri mi tekmeliyor büyük kızım sırtım karnım arıyor
İyi uykular canımGünaydın canım! Yeni uyanlara günaydın, işe gidecek olanlara hayırlı işler bol kazançlar ve herkese mutlu günler . Bende yatar
bin muhteşem güneş, kızım olmadan asla, gerilim seversen tess gerritsen cerrah-çırak serisi, canan tan piraye, gülseren budayıcıoğlu kitapları, kişinin zevkine göre değişiyor biraz da.Kitap tavsiyesi istiyorum kızlarokuyup çok beğendiğiniz kitaplardan
Tabikiii hoşgeldenizslm kızlar, ben de katılabilir miyim? benim aylık hedefim 1500 tl atabilmek, yeni işe başladım, daimi olur da inşallah hedefimi gerçekleştirebilirim. bana 2021 için 18 000 tl yazabilirsin canım. daha sonra altına çevirip, hedefimi değiştiririm, normalde maaş yatınca direk grama çeviriyorum. aylık 3 gr.civarı sanırım, yani 36 gr. etmesi lazım, şimdiki hesaba göre.
Ha ha.Selam :)
Bir ara banada beklerim
Bende hazır işler sakinken aldığım e-kitabı okuyayım bari. Biraz sıkıcı bişeye benziyor ama bir çok kişi de tavsiye etmiş
Liste yi tam anlamadım canım .Selam canım kitap okuma listeyi yapıyoruz istersen seni de ekleyebilirim
hoşbuldum canım, aminn inşallah.❤❤Tabikiii hoşgeldenizYeni işiniz hayırlı olsun inş güzel birikimler yaparız birlikte
Kitap okuyanlar kitaplarını yazdırıyor hem tavsiye olur diye.Yıllık birikim hedeflerimizi yazdırıyoruz.Bide aylık birim.aylık birikim listesi her ay değişecek yenilenecek.Yıl sonunda bakıyoruz yıllık hedefi yakalayabildik mi ne birikimler yaptık diye.1 yıl okuduğumuz kitap sayısı belli olacak bideHa ha.
Arada tutuyor hamaratlik
Liste yi tam anlamadım canım .
İlk sayfayı inceledim ama
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yine Zeynom güldürdün beniBayılırım her sene palandökendeyiz :))))
Canım hic yapmadım ama yapsaydím severdim karda debelenirdim :)))
Korona olmasaydı bu kıs gidecektim kardesim erzurumda gôrev yapiyor gidecektik
Hoş geldin canım senelik hedef yqzıcam önce sonra aydan aya yaptığımız birikimler grm olarak mı yazayımslm kızlar, ben de katılabilir miyim? benim aylık hedefim 1500 tl atabilmek, yeni işe başladım, daimi olur da inşallah hedefimi gerçekleştirebilirim. bana 2021 için 18 000 tl yazabilirsin canım. daha sonra altına çevirip, hedefimi değiştiririm, normalde maaş yatınca direk grama çeviriyorum. aylık 3 gr.civarı sanırım, yani 36 gr. etmesi lazım, şimdiki hesaba göre.
Kitap okuma listesi yaptım canım ilk sayfada okuyabildiğimiz kadar kitap okuyalım dedik istersen listeye eklerim düzenli okuyorsanHa ha.
Arada tutuyor hamaratlik
Liste yi tam anlamadım canım .
İlk sayfayı inceledim ama
Hosgeldin canímslm kızlar, ben de katılabilir miyim? benim aylık hedefim 1500 tl atabilmek, yeni işe başladım, daimi olur da inşallah hedefimi gerçekleştirebilirim. bana 2021 için 18 000 tl yazabilirsin canım. daha sonra altına çevirip, hedefimi değiştiririm, normalde maaş yatınca direk grama çeviriyorum. aylık 3 gr.civarı sanırım, yani 36 gr. etmesi lazım, şimdiki hesaba göre.
Bence 76 çıkacaksınSu an kahvaltıdayím yarín tartı günü kemiriyorum korka korka yiyorum :)
76 küsür diyorum bende yada düz 77Bence 76 çıkacaksın
Gider canım yaaa bu hafta çok iyiydin yürüyüşlerin muhteşemdi76 küsür diyorum bende yada düz 77
Gecen hafta 800 gr gitti ilk haftaydi bu hafta o kadar hic sanmiyorum Allahtan ümit kesilmez bakalım göreceğiz
Benim göbek aynıSu an kahvaltıdayím yarín tartı günü kemiriyorum korka korka yiyorum :)
Bende kendimde pek degisiklik göremiyorumBenim göbek aynı
Bende yürüyüslerime acıyorum :)))kendimi parcaladım bu haftaGider canım yaaa bu hafta çok iyiydin yürüyüşlerin muhteşemdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?