🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar erken rezervasyon otelleri açılmış ne yapacaksınız?Tatil rezervasyonu yapacakmısınız?Biz Bodrum askeri kamp ve Antalya karpuzkaldıran kampını yazalım diyoruz nasip olup gidemezsek B planı olarak otel almak istiyorum.Kampa gidersek oteli iptal eder parayı alırız.

Paraları de yedin nerede birikim

Biz anı yaşamayı seviyoz

Paraları de yedin nerede birikim
Ay 1 ay yapmayız valla çatır catır alışveriş yapasım var.Netten alıyorum hiç tas vermiyor.Onun tadı mağazaya gidip giyip giyip çıkarmakta Aklın kalıp hepsini alıp iyi yaptım yaaaa ,yakıştı,lazımdı, bundan yoktu,fiyatı uygundu,indirim uyguladılar,şurda giyerim,burda giyerim yapıp almakta yaa

Ee sizin para daha gelmedi dimi
Bende tatili erken rezervasyon yaptıracağım .

Menum
Sabah
1 yumurta omlet
1 ks tulum peyniri
2 dilim beyaz peynir
2 ks sos (kırmızı biber)
4 yesil zeytin
Domates
3 br cay
2 dilim bugday ekmegi

Ara
3 kuru incir

Aksam
4 et köfte ızgara
Domates biber ızgara
1 kase yesil mercimek
Az salata

2 lt olmustur õlçmedim

Para iadesi yapıyorlar ama koşulsuz iade. Şubat gibi yapsam yaza biter gidemezsek toplu paramızı almış oluruz
Şimdi degil şubatta falan zaten
Mantıklı aslında koşulsuz iade varsa strese gerek kalmıyor
Offfff Zeyno keşke yakın olsak bende gelirdim hergün yürüyüşe

Mantıklı aslında koşulsuz iade varsa strese gerek kalmıyor

Offfff Zeyno keşke yakın olsak bende gelirdim hergün yürüyüşe
Keşkeee

Bugün iki kere çıktım arkadaş aradı gündüz
Akşamda yine kızımın öğr. eşi ile çıktık kız yırtınıyorum ama bak gör 500 gr gitti ise göbek atıcam

Bende duş alıp işe gidem bari
Kolay gelsin canım dikkat et
Keşkeee

Bugün iki kere çıktım arkadaş aradı gündüz
Akşamda yine kızımın öğr. eşi ile çıktık kız yırtınıyorum ama bak gör 500 gr gitti ise göbek atıcam
Ahhh canım şu pandemi olmasa bir doktora giderdin ama pes etme 500 de gitse ayda 2 kilo mücadeleye devam
Ben daha bakamadım yarıya gelmiştir kız artık
Kız heyecanlı kısmı yeni başlıyor 2 yıl ileriye gitmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…