Seninkilerde çok cici güle güle kullanÇok tatlış şeyler almışsin hele o Kuzulu kalemini güle güle kullansın miniğin... Gecen hafta a101 e çıktım bunlarla döndüm bende napim
Sağol canım inş.Seninkilerde çok cici güle güle kullanKPSS sınavında güzel geçer inş gönlüne göre olur
Seninde şimdi düzenin bozuldu bir yere gidince hengame oluyor çok.Selam kızlar grup sessiz .
BendeCankusunannesi gibi akşamları bakabiliyorum . Gündüz yoğun geçiyor . Okullar açılacak gibi duruyor
Benim kv 63 yaşında canm.Ama bütün magazin ünlüler alemi magazin programlarının hepsi son moda saç makyaj ayakkabı giyisi renk aklına ne gelirse hepsini bilir ve izler Hint dizilerinden arta kalan zamanlarda günün uyanık olduğu bütün saatlerinde TV karsisindaGunaydin kizlar benim minik cok erkenci yine
zerya271210 evde daha rahat edersiniz saglik olsun para yerine gelir canim
Cedric1003 esimde okullar acılir diyor ama kademeli acilir yine sanirim
Cankusunannesi kv kac yasinda
Benimki de hep hint dizilerini izliyor bizde alistik onunla80 yasinda kv esim izlesin diyor kafasi dagilirmis
Kmsl Hnd sūpersin canim cok guzel kilo veriyorsun bende almamaya calisiyorum
Ya normalde çok iyidir severim anlasiriz da ama bu müdahale ve yönetme işi beni yoruyor onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür.yaptigimi severek ve överek yerler teşekkür ederler gel yorulma otur v.s derler öyle şeyleri yok şükür.tamam de kendi bildiğini yap canım sana yardımcı olmak için yapıyordur ama düzenin bozulduğunda sonrası senin için çok zor olur seste uyumaya alışır çocuk bu sefer kv gittiğinde tv açılmayacak nasıl uyuyacak çocuk oturduğu yerden müdahale etmese daha çok yardımcı olmuş olur sana.
Güle güle kullanın canım hayırlı olsunCankusunannesi tatil çok güzel ama dediğin gibi düzen falan kalmıyor .
Kızlar bugün alışverişin dibine vurdum . Çok para harcadım ana hep ihtiyaç olan şeylerdi .Siirt’te hiç bisey bulamıyoruz o yüzden herseyi burdan götürüyorum .
Neler aldın nelerCankusunannesi tatil çok güzel ama dediğin gibi düzen falan kalmıyor .
Kızlar bugün alışverişin dibine vurdum . Çok para harcadım ana hep ihtiyaç olan şeylerdi .Siirt’te hiç bisey bulamıyoruz o yüzden herseyi burdan götürüyorum .
Güle güle kullanın canım hayırlı olsun
Sağolun kızlarNeler aldın neler
Bizde annemlere gidince hep alışveriş yapıyoruz yaşadığımız ilçede hiç birsey yok ihtiyaçları biriktiriyoruz gidince alırız diye hep.Cankusunannesi tatil çok güzel ama dediğin gibi düzen falan kalmıyor .
Mesajım yarım kaldı ve yanlışlıkla gonderdimKv bugün eşim kontrole getirip evlerine bıraktı bikac gün evlerinde kalicaklar sonra geri gelcekler.
Yarın annemin gelme ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?