🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar

Evi süpürüp sildim

Banyo paspaslarını yıkadım

Markete gittim meyve sebze ,biraz kıyma , oğlana bir tane oyuncak araba ve eşime tuzsuz yağsız peynir aldım toplamda 110 tl harcadım

Yarın oğlanı getirecek görümcemler , kıymalı biber dolması hazırladım tencereyle dolaba koydum yarın pişireceğim ( eşime ayrı iç hazırlayıp 2 adet yaptım soğansız salçasız )

Yanına yeşil salata ve tereyağlı makarna yapacağım, yoğurt ve turşu da koyarım yenir

Akşam yemeğinde eşim çorba içti , ben de kendime köfte-salata yaptım ekmeksiz yedim

Birazdan çay içeceğiz yanına hurma ve kuru incir koydum eşim de deneyecek yemeyi bağırsaklarını çalıştırır belki

Oğlumu çok özledim

Benim kv 63 yaşında canm.Ama bütün magazin ünlüler alemi magazin programlarının hepsi son moda saç makyaj ayakkabı giyisi renk aklına ne gelirse hepsini bilir ve izler Hint dizilerinden arta kalan zamanlarda günün uyanık olduğu bütün saatlerinde TV karsisinda

Ya normalde çok iyidir severim anlasiriz da ama bu müdahale ve yönetme işi beni yoruyor onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür.yaptigimi severek ve överek yerler teşekkür ederler gel yorulma otur v.s derler öyle şeyleri yok şükür.

İyi akşamlar kizlar nihayet gelebildim.
Kahvaltı Faslı ev topla sil supur yaptım kp ve oğlum bime gittiler o arada Bebise LEGO almışlar sepetin içinde,kağıt havlu,peçete,tuz ve muz almışlar,ordan şoka gitmişler oğlan kendine klavye aldırmış leptopuna takacakmis sonra eşimle biz e bebeğe kuruyemisciye sütçüye falan gittik.
30 TL süt ,150 TL e bebek,67 TL kuruyemisci,yine bir sürü harcadik geldik.aksam yemeğine dünden kalanlara ek ciğer kavurdum.simdi çay kuruyemiş sütlaç saati.
Yarın kv kont.var ordan eşim evlerine bırakacak evden ilaçlarını kıyafetlerini falan az getirmişler apar topar geldikleri için.3-4 gün evlerine kalacaklar gelicekler geriye yemek yapicam sabah getirecekler giderlerken.
Bebisiminde asi günü yarın inşallah ateş v.s olmadan kuzumun canı yanmadan atlatiriz
Benden haberler böyle ara ara yarım yamalak okuyorum kusura bakmayın herkes iyidir inşallah

Güle güle kullanın canım hayırlı olsun

Güle güle kullanın canım hayırlı olsun

Neler aldın neler
Sağolun kızlar
Neler almadım ki journey de mudo da güzel indirimler var bak derim . Relax modedan pijama falan derken güzel şeyler aldım . Aklım alamadıklarında
Günaydın kızlar bugün ablama güdeceğim . Hava da çok güzel kızları da parka çıkarırım . Memleket başka oluyor her adım bir tanıdık götürüyorum

Bizde annemlere gidince hep alışveriş yapıyoruz yaşadığımız ilçede hiç birsey yok ihtiyaçları biriktiriyoruz gidince alırız diye hep.

Günaydın kızlar mutlu günler herkese

Kahvaltı yaptık eşimin ilaçlarını içirdim ortalığı toparladım, bir makine çamaşır attım yıkandı

Dün hazırladığım biber dolmasını koydum pişiyor, yeşil salata yaptım dolaba kaldırdım

Ihlamur kuşburnu koydum kaynasın, görümcemler geldiğinde içeriz oğlum da içer

Akşama doğru domates soslu makarna yapacağım

Markete gittim dün şok markete çok güzel su bardakları gelmişti , benimkiler artık deforme oldu bulaşık makinesi çizikleri vs.

6 adet su bardağı aldım
Bir kutu süt
2 kilo kırmızı elma
2 paket sigara

78 tl verdim toplam. Bugün başka harcama olmaz

Kv bugün eşim kontrole getirip evlerine bıraktı bikac gün evlerinde kalicaklar sonra geri gelcekler.
Yarın annemin gelme ihtimali var
Mesajım yarım kaldı ve yanlışlıkla gonderdim
Bebişi aşıya getirdik neyseki 3 ay asimiz yok.
Çok yorgun ve halsizim pilim bitti artık eşimde yemek yapma dedi burada güzel bir kasap şarküteri var oradan kendi yaptklari açık satiliyor hamburger köftesi aldık yine kendi yapımları hamburger ekmeği aldık yanınada patates kizartiriz akşama menumuz böyle olur.Annem gelirse bikac gün mutfaktan muafım
Şimdi kv nevresimlerini attim onlar çıkınca bebişin camasirlari var.issiz gün yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…