🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bugün haraketli bi gündü borsa güzeldi onunla vakit geçirdim sonra bi sayfa var burada borsa tavsiyeleri verirken bu saat oldu işte :) sen nasılsın napıyorsun
Sevindim senin icin sklmamissindir iste sevdgn biseyle mesgul olmussun

Benimde tersine durgun bi gundur hava yagmurluydu ben de 2 gun esimle evden olnca pzt canm sklyor biraz ikisi birden bende durgndum yani yemekte vardi is guc bisey yapmadim . Esime patik oruyordum onu devam ettim yarin biter sanirim . Oyle iste bende pek aksiyon yok

Bizimde bi akraba is olarak yapiyordu borsayi tuvalete bile bilgisayarla giriyormus bazen

Stop ne plasticwoman yani su fiyata gelince sat yada al gibi mi diğer konuda konuşulmuştu ama unuttum tam okuyamamıştim

Doğru Canım emir giriyorsun gizli stop koyuyorsun ama bankadan olmuyor yani bankadan gün içi x fiyata gelirse sat dersin en fazla onu da tahtacı görür çıkacak hisseyi çeker bi iki kademe alır hisseni arkasından el sallarsın

Show tv de Kazım koyuncu nun hayatını anlatın bir film var . Toprağı bol olsun çok güzel insandı

Hep içimi sızlatıyor kazım koyuncu allah rahmet eylesin

Benim işim oldu artık

Aynen boşluğa düşüyor insan :) kolay gelsin Canım örgüden hiç anlamıyorum keşke anlasam ama bakıp bakıp yapmaya çalıştım hatta doğacak bebeğime battaniye yaptım

Gule gule kullan canim bende anlamazdm gecen kis merak saldm youtube sagolsn baya biseyler ordum kafa dagitiyor zaman geciyor napalim

Sen yazdıkça gözümde atomu parçalıyormuş gibisin
Ben is bankasından aldık hisselerimi sen nerden alıyorsun çöm anlayamadım tahtacı banka görme falan

Bizimde bi akraba is olarak yapiyordu borsayi tuvalete bile bilgisayarla giriyormus bazen

O abartmış Canım o kadar da değil

Gule gule kullan canim bende anlamazdm gecen kis merak saldm youtube sagolsn baya biseyler ordum kafa dagitiyor zaman geciyor napalim

Aynen YouTube her şey var güzel anlatanlar da var bende bakıyorum bazen. Ben bi ev yaptırmak istiyorum projesini bile çizdim alt katı komple hobi katı olacak ufak marangoz atölyesi, tezgah vs bakalım nasip olacak mı he bir de bahçe ekip biçeceğim biraz hayvanım olacak. Erken emeklilik hayalim

Sen yazdıkça gözümde atomu parçalıyormuş gibisin
Ben is bankasından aldık hisselerimi sen nerden alıyorsun çöm anlayamadım tahtacı banka görme falan

Benim 2 bankada hesabım var bir de Osmanlı yatırım işlemlerimi aktif Osmanlı yatırım üzerinden yapıyorum.

Yok Canım be bilmediğin her şey zor gelir bildiğin ise kolay. Tahtacı hissenin çoğunluğunun bulunduğu ve fiyatlarla da çok kolay oynayan kişi diyelim. Genelde gözleri doymaz ky malında gözleri olur

İnsallah canım . Eşimde bahçe islerini seviyor en büyük Ege’nin köyünde bir müzik okulu kurup aynı zamanda tarımla ilgilenmek

Insallah canim hayaller guzeldir insana yasamasi icin enerji verir .
Ben yatiyorum iyigeceler karnim acikiyor cnku bir an evvel uyumaliyim

İnsallah canım . Eşimde bahçe islerini seviyor en büyük Ege’nin köyünde bir müzik okulu kurup aynı zamanda tarımla ilgilenmek

Sorsan hiç yaşadın mı öyle mi hayat hayır :) ama yapabilir miyim evet diyorum. Herşeyin zorluğu var ama zor olan güzel gelir bana hep.

Ya ne güzel bi hayal inşallah olur biz de geliriz.

Insallah canim hayaller guzeldir insana yasamasi icin enerji verir .
Ben yatiyorum iyigeceler karnim acikiyor cnku bir an evvel uyumaliyim

İyi geceler Canım

Gunaydin dostlar

Erken uyandim koridorda yūrūyorum

zerya271210 gõzūnūz aydin canim cok sevindim ❤

Kmsl Hnd afiyetle yiyin baliklari bende bugun icin balik dusundum ama dun tavuk yendi bugun pirasa yapacagim bir gun et bir gun sebze yapmaya calisiyorum yarin aliriz🖒

Bugun cocuklari yikariz yuruyuse cikarim yine biraz zuccaciye gezerim

Allah yardımcın olsun canım her iş sana bakıyor inşallah kv çabuk toparlar

Günaydın çocuklara kahvaltı hazırladım kendime kahve yaptım. Küçük kızım tuvalete yetişememiş paspasa çiş yapmış onu makinaya attım yıkandı diğer çamaşırları toplarım öncesinde. Çok işim yok yemeğim var dün kuru fasulye pirinç pilavı yogurt çorbası yapmıştım bugünde yeter ortaya salata yaparım

Sorsan hiç yaşadın mı öyle mi hayat hayır :) ama yapabilir miyim evet diyorum. Herşeyin zorluğu var ama zor olan güzel gelir bana hep.

Ya ne güzel bi hayal inşallah olur biz de geliriz.

İyi geceler Canım
Bende çok severim bahçem olsun sebze eklerim meyve ağaçlarım olur asma yaprağım. Çocuklupum öyle müstakil evde geçti çok büyük tarlalarda gözüm yok ama 1 dönüm kadar arsanın içinde hem evim hem ağaçlarım bahçem tavuklarım olsun çok istiyorum rabbim nasip eder inşallah

Merhaba rica etsem nerden nasıl alıyorsunuz bilgi verirmisiniz. Bende eteryum alacağım kısmetse.

Ahhh canım benim çok geçmiş olsun
Sağol Zeynom size de afiyet olsun diyetisyene gittim bugün
Gunaydinnn canlarimm
Tünaydın canım öğlen oldu sabah beri dışardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…