- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Sevindim senin icin sklmamissindir iste sevdgn biseyle mesgul olmussunBugün haraketli bi gündüborsa güzeldi onunla vakit geçirdim sonra bi sayfa var burada borsa tavsiyeleri verirken bu saat oldu işte :) sen nasılsın napıyorsun
Bizimde bi akraba is olarak yapiyordu borsayi tuvalete bile bilgisayarla giriyormus bazenAynen yani kesinlikle iyice öğrenmeden girilmemeli borsa işine . Benim arkadaş gözünü ayırmiyo borsadan her dk takip ediyo. Bı defasında kahve içmeye geldi bana. O ara yükselmişte satamamiş mi ne bişey olmuş. Bı kahven 2 bin ₺ ye patladı bana diyor
Stop neplasticwoman yani su fiyata gelince sat yada al gibi mi diğer konuda konuşulmuştu ama unuttum tam okuyamamıştim
Show tv de Kazım koyuncu nun hayatını anlatın bir film var . Toprağı bol olsun çok güzel insandı
Sevindim senin icin sklmamissindir iste sevdgn biseyle mesgul olmussun
Benimde tersine durgun bi gundur hava yagmurluydu ben de 2 gun esimle evden olnca pzt canm sklyor biraz ikisi birden bende durgndum yani yemekte vardi is guc bisey yapmadim . Esime patik oruyordum onu devam ettim yarin biter sanirim . Oyle iste bende pek aksiyon yok
Gule gule kullan canim bende anlamazdm gecen kis merak saldm youtube sagolsn baya biseyler ordum kafa dagitiyor zaman geciyor napalimDoğru Canım emir giriyorsun gizli stop koyuyorsun ama bankadan olmuyor yani bankadan gün içi x fiyata gelirse sat dersin en fazla onu da tahtacı görür çıkacak hisseyi çeker bi iki kademe alır hisseniarkasından el sallarsın
Hep içimi sızlatıyor kazım koyuncu allah rahmet eylesin
Benim işim oldu artık
Aynen boşluğa düşüyor insan :) kolay gelsin Canım örgüden hiç anlamıyorum keşke anlasam ama bakıp bakıp yapmaya çalıştım hatta doğacak bebeğime battaniye yaptım
Sen yazdıkça gözümde atomu parçalıyormuş gibisinDoğru Canım emir giriyorsun gizli stop koyuyorsun ama bankadan olmuyor yani bankadan gün içi x fiyata gelirse sat dersin en fazla onu da tahtacı görür çıkacak hisseyi çeker bi iki kademe alır hisseniarkasından el sallarsın
Hep içimi sızlatıyor kazım koyuncu allah rahmet eylesin
Benim işim oldu artık
Aynen boşluğa düşüyor insan :) kolay gelsin Canım örgüden hiç anlamıyorum keşke anlasam ama bakıp bakıp yapmaya çalıştım hatta doğacak bebeğime battaniye yaptım
Bizimde bi akraba is olarak yapiyordu borsayi tuvalete bile bilgisayarla giriyormus bazen
Gule gule kullan canim bende anlamazdm gecen kis merak saldm youtube sagolsn baya biseyler ordum kafa dagitiyor zaman geciyor napalim
Sen yazdıkça gözümde atomu parçalıyormuş gibisin
Ben is bankasından aldık hisselerimi sen nerden alıyorsun çöm anlayamadım tahtacı banka görme falan
İnsallah canım . Eşimde bahçe islerini seviyor en büyük Ege’nin köyünde bir müzik okulu kurup aynı zamanda tarımla ilgilenmekO abartmış Canım o kadar da değil
Aynen YouTube her şey var güzel anlatanlar da var bende bakıyorum bazen. Ben bi ev yaptırmak istiyorum projesini bile çizdimalt katı komple hobi katı olacak ufak marangoz atölyesi, tezgah vs bakalım nasip olacak mı he bir de bahçe ekip biçeceğim biraz hayvanım olacak. Erken emeklilik hayalim
Insallah canim hayaller guzeldir insana yasamasi icin enerji verir .O abartmış Canım o kadar da değil
Aynen YouTube her şey var güzel anlatanlar da var bende bakıyorum bazen. Ben bi ev yaptırmak istiyorum projesini bile çizdimalt katı komple hobi katı olacak ufak marangoz atölyesi, tezgah vs bakalım nasip olacak mı he bir de bahçe ekip biçeceğim biraz hayvanım olacak. Erken emeklilik hayalim
İnsallah canım . Eşimde bahçe islerini seviyor en büyük Ege’nin köyünde bir müzik okulu kurup aynı zamanda tarımla ilgilenmek
Insallah canim hayaller guzeldir insana yasamasi icin enerji verir .
Ben yatiyorum iyigeceler karnim acikiyor cnku bir an evvel uyumaliyim
Un kalmamış yapamadım
Oyyy kuzum benim yaa
Zeyno kız fazla yeme
Allah yardımcın olsun canım her iş sana bakıyor inşallah kv çabuk toparlarİyi geceler hanımlar.Bizde durumlar fena yorgunluktan ve stresten basım resmen zaman zonkluyor her yerim ağrıyorAğrı kesici aldım şimdi bebiş sallıyorum.Kv bugün çarşıda düşmüş bileği kırılmış yüzü falan şişmiş morarmış berbat durumda.Esimi aradılar hemen gitti aldı hastaneye getirdi kolu alçıya alındı yuzune falan pansuman yapılmis bize getirdi sabah kalktığımdan beri hiç oturmaksizin ayaktiyim wc ye bile gitmedigimi azonce farkettim.
Yemek yap çay ver tatlı ver meyve ver yıka topla o ara çocuklarla uğraş falan 15 dk önce bebişi sallamak için oturdum.
Bende çok severim bahçem olsun sebze eklerim meyve ağaçlarım olur asma yaprağım. Çocuklupum öyle müstakil evde geçti çok büyük tarlalarda gözüm yok ama 1 dönüm kadar arsanın içinde hem evim hem ağaçlarım bahçem tavuklarım olsun çok istiyorum rabbim nasip eder inşallahSorsan hiç yaşadın mı öyle mi hayat hayır :) ama yapabilir miyim evet diyorum. Herşeyin zorluğu var ama zor olan güzel gelir bana hep.
Ya ne güzel bi hayal inşallah olur biz de geliriz.
İyi geceler Canım
Merhaba rica etsem nerden nasıl alıyorsunuz bilgi verirmisiniz. Bende eteryum alacağım kısmetse.Evet bende baktım baya güzel getirisi olmuş bende 50 TL bitcoin almıştım 50 eteryum dün gece satış emri verdim 8 TL kar ettim şimdi dahada yükselmiş bitcoin de 46 lira kalmış ondanda zarar ettim. Direnç noktalarını bilmek lazım bende az az denicem bakalım
Ahhh canım benim çok geçmiş olsunİyi geceler hanımlar.Bizde durumlar fena yorgunluktan ve stresten basım resmen zaman zonkluyor her yerim ağrıyorAğrı kesici aldım şimdi bebiş sallıyorum.Kv bugün çarşıda düşmüş bileği kırılmış yüzü falan şişmiş morarmış berbat durumda.Esimi aradılar hemen gitti aldı hastaneye getirdi kolu alçıya alındı yuzune falan pansuman yapılmis bize getirdi sabah kalktığımdan beri hiç oturmaksizin ayaktiyim wc ye bile gitmedigimi azonce farkettim.
Yemek yap çay ver tatlı ver meyve ver yıka topla o ara çocuklarla uğraş falan 15 dk önce bebişi sallamak için oturdum.
Sağol Zeynom size de afiyet olsun diyetisyene gittim bugünGunaydin dostlar
Erken uyandim koridorda yūrūyorum
zerya271210 gõzūnūz aydin canim cok sevindim ❤
Kmsl Hnd afiyetle yiyin baliklari bende bugun icin balik dusundum ama dun tavuk yendi bugun pirasa yapacagim bir gun et bir gun sebze yapmaya calisiyorum yarin aliriz🖒
Bugun cocuklari yikariz yuruyuse cikarim yine biraz zuccaciye gezerim
Tünaydın canım öğlen oldu sabah beri dışardayımGunaydinnn canlarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?