Geçmiş olsun canım okuyamadım geçmişi inşallah sağlığına kavuşur en kıs zamandaSelam kızlar
Eşim ameliyata girip çıktı sorunsuz geçti çok şükür
Biraz ağrısı var ama ilk gün normal dedi doktor
Selam kızlar
Ay hiç kafa yoramayacagım borsaya uğraşmak istemiyorum alıyorum altın dolar bekletiyorum Aydan aya eklerim üzerine ihtiyaç oldukça bozarım.okyonus bende yapamadım bu borsa işini yatırdığım paradan banka bide vergi almış faiz oranları artmış bankalarda Allah yardımcımız olsun herşeyin fiyatı arttığı yetmiyor bide onlar artırmış
Ay hiç kafa yoramayacagım borsaya uğraşmak istemiyorum alıyorum altın dolar bekletiyorum Aydan aya eklerim üzerine ihtiyaç oldukça bozarım.
Ben harcama yaparken daha çok düşünüyorum fazla gram alayım diye tasarruf yapıyorumBorsa işini ben de merak ediyodum ama riskli iş.. Bi de sürekli takip gerektirio bağımlılık gibi hiç benlik değil. Altını da takip etmiyorum artık. Her ay artan paramla alıyorum bankadan. Uzun vadeli düşünüyorum. Altın yükseldi sevin düştü üzül derken insan dert sahibi olur be saldım gitti valla
Anldm zaten tahmin ettim canim calisiyordun sen ondandir muhtemelen diye . Cnku kolej olmazsa diger okullarin saatleri calisan anneye uymuyor malesef. Ben ise grsem bile koleje verecek kadar durumum olmaz ki muhasebeciyim cokk dusunuyorm istiyorumda ise dnmeyi ama nasil olacak blmiyorum
Selam kızlar nasılsınız ?
Bendede aynısı. Oğlan öksürüyor evdeyiz biz yine . Sabahtan beri o döküyor ben arkasından temizliyorum . Yaşlanmışım anladım
Selam ayyy kızdan fırsat bulup yazamıyorum
Bugün eve gittik bikaç parça eşya aldım
Çantam vardı terziye verdim 5 tl geri aldım
10 tl kaşımı aldırdım
sabah diyetisyen randevum var taksiyle kayınvalideme gidecez diyetisyenden sonra kayınvalidem mide filmi çektirecek beraber hastaneye gidecez
eşim akadaşınq balık siparişi vermiş yarın getirecek ama evde yokum anneme getirecek annem buzluğq kaldırır gelince alırım bikaç günde kayınvalidem de kalacaz
3 kilo jumbo karides 2,5 kilo dil balığı 500 tl eşim göndermiş arkadaşına parayı bundan sonra ordan aylık sipariş verip alacağız
eşim küçük kızıma 500 tl gönderdi oyuncak almam için tabiki hepsini harcamayacqğım
ayyy ne çok yazdım
Selam kızlar
Borsa işini ben de merak ediyodum ama riskli iş.. Bi de sürekli takip gerektirio bağımlılık gibi hiç benlik değil. Altını da takip etmiyorum artık. Her ay artan paramla alıyorum bankadan. Uzun vadeli düşünüyorum. Altın yükseldi sevin düştü üzül derken insan dert sahibi olur be saldım gitti valla
Çok geçmiş olsun canm.Yarina inşallah daha iyi olurSelam kızlar
Bu arada nasilsiniz kizlar
plasticwoman tsk ederim cnm aklimda olsn yazdiklarin. Sen nasilsn napiyosun
Bende çalışıyordum ama ayrıldım işten, devlet okuluna verip arkasından özel etüt merkezine verirsin onlar servisle alıp akşam atıştırmalık verip ödevlerini yaptırıyorlar en iyisi öyle olur senin için alternatif
Teşekkürler sen nasılsın
Geçmiş olsun Canım kaç yaşında oğlun, hatmi çiçeği al süt ile demle öksürüğe iyi geliyor bir de turp bal iyi geliyor.
Baya koşturmalı bi gün olmuş :)
Güvenilir yerden almak en iyisi. Harcama birikimine at
Geçmiş olsun son ağrıları olur inşallah
Borsa riskli değil bilinçsiz yatırım riskli ben uzun süredir borsadayım çok şükür hiç sorun yaşamadım. Altın uzun vade yatırımı her zaman kısa vade düşüp düşmemesine bakmamak lazım.
Ayrıca bağımlılıkta yapmadı he yaparsa da böyle bağımlılığı severim
Aynen yani kesinlikle iyice öğrenmeden girilmemeli borsa işine . Benim arkadaş gözünü ayırmiyo borsadan her dk takip ediyo. Bı defasında kahve içmeye geldi bana. O ara yükselmişte satamamiş mi ne bişey olmuş. Bı kahven 2 bin ₺ ye patladı bana diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?