• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam ayyy kızdan fırsat bulup yazamıyorum
Bugün eve gittik bikaç parça eşya aldım
Çantam vardı terziye verdim 5 tl geri aldım
10 tl kaşımı aldırdım😂😂

sabah diyetisyen randevum var taksiyle kayınvalideme gidecez diyetisyenden sonra kayınvalidem mide filmi çektirecek beraber hastaneye gidecez 🙈🙈

eşim akadaşınq balık siparişi vermiş yarın getirecek ama evde yokum anneme getirecek annem buzluğq kaldırır gelince alırım bikaç günde kayınvalidem de kalacaz

3 kilo jumbo karides 2,5 kilo dil balığı 500 tl eşim göndermiş arkadaşına parayı bundan sonra ordan aylık sipariş verip alacağız

eşim küçük kızıma 500 tl gönderdi oyuncak almam için tabiki hepsini harcamayacqğım😅😱

ayyy ne çok yazdım🤪🤪🤪

İyi akşamlar kızlar telefonum yine kafayı yedi aldığımdan beri yüzüm gülmedi ne arayan ulaşabiliyor ne ben arayabiliyorum İnternete bağlanmasdı uzun süre şimdi iyi gibi sayfayada giremedim İnternete bağlanmayınca

Bugün evdeyim yarında bir aksilik olmazsa annelere göndermek için Van otlu peyniri istemiştim arkadaş yarın getirecej 100 TL ona verilecek bal alırım petek olandan bide kaçak çay alıp kargoyla göndermek istiyorum.

okyonus okyonus bende yapamadım bu borsa işini yatırdığım paradan banka bide vergi almış faiz oranları artmış bankalarda Allah yardımcımız olsun herşeyin fiyatı arttığı yetmiyor bide onlar artırmış

okyonus okyonus bende yapamadım bu borsa işini yatırdığım paradan banka bide vergi almış faiz oranları artmış bankalarda Allah yardımcımız olsun herşeyin fiyatı arttığı yetmiyor bide onlar artırmış
Ay hiç kafa yoramayacagım borsaya uğraşmak istemiyorum alıyorum altın dolar bekletiyorum Aydan aya eklerim üzerine ihtiyaç oldukça bozarım.

Ay hiç kafa yoramayacagım borsaya uğraşmak istemiyorum alıyorum altın dolar bekletiyorum Aydan aya eklerim üzerine ihtiyaç oldukça bozarım.

Borsa işini ben de merak ediyodum ama riskli iş.. Bi de sürekli takip gerektirio bağımlılık gibi hiç benlik değil. Altını da takip etmiyorum artık. Her ay artan paramla alıyorum bankadan. Uzun vadeli düşünüyorum. Altın yükseldi sevin düştü üzül derken insan dert sahibi olur be saldım gitti valla 🤷

Borsa işini ben de merak ediyodum ama riskli iş.. Bi de sürekli takip gerektirio bağımlılık gibi hiç benlik değil. Altını da takip etmiyorum artık. Her ay artan paramla alıyorum bankadan. Uzun vadeli düşünüyorum. Altın yükseldi sevin düştü üzül derken insan dert sahibi olur be saldım gitti valla 🤷
Ben harcama yaparken daha çok düşünüyorum fazla gram alayım diye tasarruf yapıyorum 😂Alıp unutmak en mantıklı dediğin gibi yoksa dertli olur insan😁

İyi geceler hanımlar.Bizde durumlar fena yorgunluktan ve stresten basım resmen zaman zonkluyor her yerim ağrıyor 🥺Ağrı kesici aldım şimdi bebiş sallıyorum.Kv bugün çarşıda düşmüş bileği kırılmış yüzü falan şişmiş morarmış berbat durumda.Esimi aradılar hemen gitti aldı hastaneye getirdi kolu alçıya alındı yuzune falan pansuman yapılmis bize getirdi sabah kalktığımdan beri hiç oturmaksizin ayaktiyim wc ye bile gitmedigimi azonce farkettim.
Yemek yap çay ver tatlı ver meyve ver yıka topla o ara çocuklarla uğraş falan 15 dk önce bebişi sallamak için oturdum.

Anldm zaten tahmin ettim canim calisiyordun sen ondandir muhtemelen diye . Cnku kolej olmazsa diger okullarin saatleri calisan anneye uymuyor malesef. Ben ise grsem bile koleje verecek kadar durumum olmaz ki muhasebeciyim cokk dusunuyorm istiyorumda ise dnmeyi ama nasil olacak blmiyorum

Bende çalışıyordum ama ayrıldım işten, devlet okuluna verip arkasından özel etüt merkezine verirsin onlar servisle alıp akşam atıştırmalık verip ödevlerini yaptırıyorlar en iyisi öyle olur senin için alternatif

Selam kızlar nasılsınız ?

Teşekkürler sen nasılsın

Bendede aynısı. Oğlan öksürüyor evdeyiz biz yine . Sabahtan beri o döküyor ben arkasından temizliyorum . Yaşlanmışım anladım

Geçmiş olsun Canım kaç yaşında oğlun, hatmi çiçeği al süt ile demle öksürüğe iyi geliyor bir de turp bal iyi geliyor.

Selam ayyy kızdan fırsat bulup yazamıyorum
Bugün eve gittik bikaç parça eşya aldım
Çantam vardı terziye verdim 5 tl geri aldım
10 tl kaşımı aldırdım😂😂

sabah diyetisyen randevum var taksiyle kayınvalideme gidecez diyetisyenden sonra kayınvalidem mide filmi çektirecek beraber hastaneye gidecez 🙈🙈

eşim akadaşınq balık siparişi vermiş yarın getirecek ama evde yokum anneme getirecek annem buzluğq kaldırır gelince alırım bikaç günde kayınvalidem de kalacaz

3 kilo jumbo karides 2,5 kilo dil balığı 500 tl eşim göndermiş arkadaşına parayı bundan sonra ordan aylık sipariş verip alacağız

eşim küçük kızıma 500 tl gönderdi oyuncak almam için tabiki hepsini harcamayacqğım😅😱

ayyy ne çok yazdım🤪🤪🤪

Baya koşturmalı bi gün olmuş :)
Güvenilir yerden almak en iyisi. Harcama birikimine at

Selam kızlar

Eşim ameliyata girip çıktı sorunsuz geçti çok şükür

Biraz ağrısı var ama ilk gün normal dedi doktor

Geçmiş olsun son ağrıları olur inşallah

Borsa riskli değil bilinçsiz yatırım riskli ben uzun süredir borsadayım çok şükür hiç sorun yaşamadım. Altın uzun vade yatırımı her zaman kısa vade düşüp düşmemesine bakmamak lazım.
Ayrıca bağımlılıkta yapmadı he yaparsa da böyle bağımlılığı severim 😂

Bende çalışıyordum ama ayrıldım işten, devlet okuluna verip arkasından özel etüt merkezine verirsin onlar servisle alıp akşam atıştırmalık verip ödevlerini yaptırıyorlar en iyisi öyle olur senin için alternatif

Teşekkürler sen nasılsın

Geçmiş olsun Canım kaç yaşında oğlun, hatmi çiçeği al süt ile demle öksürüğe iyi geliyor bir de turp bal iyi geliyor.

Baya koşturmalı bi gün olmuş :)
Güvenilir yerden almak en iyisi. Harcama birikimine at

Geçmiş olsun son ağrıları olur inşallah

Borsa riskli değil bilinçsiz yatırım riskli ben uzun süredir borsadayım çok şükür hiç sorun yaşamadım. Altın uzun vade yatırımı her zaman kısa vade düşüp düşmemesine bakmamak lazım.
Ayrıca bağımlılıkta yapmadı he yaparsa da böyle bağımlılığı severim 😂

Aynen yani kesinlikle iyice öğrenmeden girilmemeli borsa işine . Benim arkadaş gözünü ayırmiyo borsadan her dk takip ediyo. Bı defasında kahve içmeye geldi bana. O ara yükselmişte satamamiş mi ne bişey olmuş. Bı kahven 2 bin ₺ ye patladı bana diyor 😆

Aynen yani kesinlikle iyice öğrenmeden girilmemeli borsa işine . Benim arkadaş gözünü ayırmiyo borsadan her dk takip ediyo. Bı defasında kahve içmeye geldi bana. O ara yükselmişte satamamiş mi ne bişey olmuş. Bı kahven 2 bin ₺ ye patladı bana diyor 😆

Günlük yapıyordur ondan ama onun da yöntemi var bilmen lazım 😂 stop koyacaksın kafan rahat ben öyle yapıyorum

Back