• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Eşim galiba yüzük alicak bana oğlum azcik citlatti ama babama çaktırma dedi 😀
Kv geçen 5 taşını incili yüzüğünü ve alyansini takmış onlara gittiğimizde mantı için hamur yoguracaktik yüzükleri çıkarttı eşimde o sırada bebisle mutfağa geldi tezgahın üzerinde ki yüzüklere anne niye bunlar burada diye sordu oda hamur için çıkarttım sen içeri getiriver dedi eşim de sende çıkart madem yüzüklerini dedi (hamur için) bana bende benim 5 taş değil 3 taşım hatta tek olan baget yuzugum bile yokki al bı alyansim var onu getir bari dedim 🤣mesaj alınmışsa demekki🤭

Canim neden kolej merak ettim@okyonus sen calisiyordun degilmi calisanlar icin anliyorum saat olayndan sanirim ama egitim olarak dha iyi diye mi ben cok uzagim bu okul islerine ama kizimda baslayacak artk anaokul vs dusunuyorm smdiden kendimce ne nasl olur vs koleje zaten gonderemem de merak ettm cevap vermeydebilirsiniz sorn olmaz dostlarm

Canım eğitim sisteminden dolayı aslında ama ilk okulda çokta fark ettiğini düşünmüyorum. Bazen iyi bi devlet okulu akabinde bursluluk sınavı ve kolejde diyorum.

Birinci sınıf annelerine çok büyük sabırlar diliyorum ☺️heleki erkek çocuk annelerine daha çok sabır diliyorum 😀
Bizimde Ted daha yakın evimize 2 km falan bahçeşehir uzak 14 km ama tercihimiz bahcesehirden yana oldu Ted hiç düşünmedik.Bahcesehirde ana sinifinda okuma yazmaya başlıyorlar 1.sinifta tamamen hazır bir şekilde sanki 2.sinifa geçmiş gibi devam ediyor.sadece kids bölümünden mezun olup ilk okul bölümune geçiş yapmış oluyorlar 🤩
Ted in işleyişi nasıl bilmiyorum hiç.

Teşekkürler ❤️ İyiymiş Canım ben evde ufak ufak çalışmamla baya okumayı öğrettim okulda daha hızlı olacak diye düşünüyorum. Valla bende bakmadım aslında tam bakalım kararsızım henüz

Ay sorma hepsi ayni cnku cocuk kanallarndaki reklamda habire o cikiyor cok pahali alamam bende ama onu cok istiyor diye benzr bi emzikli biberonlu bebek aldim.

Anneanne nasl oldu cnm gecms olsn bu arada
Evet canım çok pahalı gerçekten niloya bebeği alacam bakalım
Teşekkür ederim canım şimdilik iyi anneannem
Kmsl Hnd Kmsl Hnd ananen mi rahatsız 🥺ben bazı mesajları kaçırıyorum niyeyse ya birileri yazınca kime ne olmuş diye son yazilanlardan görüyorum 🤔
Birqz rahatsızdı canım şimdilik iyi teşekkürler😘😘

Canim neden kolej merak ettim@okyonus sen calisiyordun degilmi calisanlar icin anliyorum saat olayndan sanirim ama egitim olarak dha iyi diye mi ben cok uzagim bu okul islerine ama kizimda baslayacak artk anaokul vs dusunuyorm smdiden kendimce ne nasl olur vs koleje zaten gonderemem de merak ettm cevap vermeydebilirsiniz sorn olmaz dostlarm
İlk düşüncem çalıştığım için çocuk bütüngün orada oluyor rahat oluyor.Sınıf mevcudu az dil eğitimi oluyor çift yabancı dil görüyorlar

Günaydın sohbetine yetişemediğim kizlar 😂😂😂🥰🥰🥰 inşaallah herkes iyidir 😘

Diyet yapanlar nasıl gidiyor ?

Bugün tartı günümdü 71.2 kg yim
Cuma 71.6 kg idim

Herkes için güzel bir hafta olması dileğiyle 😊🥰
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın

Bende diyetteyim iyi gidiyor şimdilik
Sende güzel kilo verdin👏👏👏👏
Günaydın kızlar iyi haftalar 🤩🤩
Çok güzel yağmur yağıyor ☔
Çok severim yağmutçru🤗🤗🤗

İlk düşüncem çalıştığım için çocuk bütüngün orada oluyor rahat oluyor.Sınıf mevcudu az dil eğitimi oluyor çift yabancı dil görüyorlar
Anldm zaten tahmin ettim canim calisiyordun sen ondandir muhtemelen diye . Cnku kolej olmazsa diger okullarin saatleri calisan anneye uymuyor malesef. Ben ise grsem bile koleje verecek kadar durumum olmaz ki muhasebeciyim cokk dusunuyorm istiyorumda ise dnmeyi ama nasil olacak blmiyorum

Hadi bea Hadi bea
Cedric1003 Cedric1003
okyonus okyonus
Tatil guzel geciyor degisiklik oldu
Temizlik bitti bugun esimle ciktik gezdik cok guzel seyler gordum keramika tabaklar sunum tabaklari giderken alacagim😍😍😍

Cedrik kar biz gelmeden yagmis yerde var cocuklar cikip oynuyorlar

Sebzeli tavuk
Bulgur pilavi
Corba
Salata oldu menumuz

Back