Geçmiş olsun canım okuyamadım geçmişi inşallah sağlığına kavuşur en kıs zamanda
Geçmiş olsun
zerya271210 cok geçmiş olsun çok sevindim atlattı eşin inş çabucak topalar.Allah sağlık, huzur ,mutluluğu,birlik ve beraberliği yuvamızdan eksik etmesin inş
Bende çalışıyordum ama ayrıldım işten, devlet okuluna verip arkasından özel etüt merkezine verirsin onlar servisle alıp akşam atıştırmalık verip ödevlerini yaptırıyorlar en iyisi öyle olur senin için alternatif
Teşekkürler sen nasılsın
Geçmiş olsun Canım kaç yaşında oğlun, hatmi çiçeği al süt ile demle öksürüğe iyi geliyor bir de turp bal iyi geliyor.
Baya koşturmalı bi gün olmuş :)
Güvenilir yerden almak en iyisi. Harcama birikimine at
Geçmiş olsun son ağrıları olur inşallah
Borsa riskli değil bilinçsiz yatırım riskli ben uzun süredir borsadayım çok şükür hiç sorun yaşamadım. Altın uzun vade yatırımı her zaman kısa vade düşüp düşmemesine bakmamak lazım.
Ayrıca bağımlılıkta yapmadı he yaparsa da böyle bağımlılığı severim
Çok geçmiş olsun canm.Yarina inşallah daha iyi olur
Hepinize teşekkür ediyorum canlar , eksik olmayınGunaydin dostlar
Erken uyandim koridorda yūrūyorum
zerya271210 gõzūnūz aydin canim cok sevindim ❤
Kmsl Hnd afiyetle yiyin baliklari bende bugun icin balik dusundum ama dun tavuk yendi bugun pirasa yapacagim bir gun et bir gun sebze yapmaya calisiyorum yarin aliriz🖒
Bugun cocuklari yikariz yuruyuse cikarim yine biraz zuccaciye gezerim
Güle güle oynasın kuzucum yeni oyuncaklarınlaSelam kızlar sabah kayınvalideme geldik 25 TL taksi parası
Diyetisyene gittim 2.4 kilo vermişim
Kayınvalidemle hastaneye geldik doktoru beklerken küçüğe oyuncak almaya çıktım
Niloya tospik ve bebek yatağı 200 TL de bunlara verdim
Selam kizlar
Markete ciktim geldim
Bim de mehmet efendi turk kahve 18.90 haberiniz olsn 250 gr hemde diger markette 22.90 idi sonra diger markete girincede baktm
Kahve 1 paket ekmek az patates sogan kizima 1 paket cips aldik 30 tl verdim geldim
Temizlik yaptim , dus alacagm sonra bi kahve icecegm artk insallah
Aksama da tavuksuyuna sehriye corba
Zeytinyagli tazr fasulye
Et sote pirinc pilavi ypacagm insallah
Sağol canm inşallahAllah yardımcın olsun canım her iş sana bakıyor inşallah kv çabuk toparlar
Teşekkür ederim canım benim
Ben de yemeği mahvettimdüdüklü de fazla tutmusum nohutlar erimiş yumuş yumuş olmuş. Tekrar bişeyler yapcam artık akşama eskiden olsa dışarıdan yemek söylerdim ama malûm Corona (masraftan kurtardı beni ). Bu arada iki gündür de hiç harcama yapmadım (Mutlu olma çıtam baya düşuk bu aralar )
Hepimizin oyle canim yemek icin uzuldm ama saglk olsn mod duser smdi bastan yemege baslayacaksnBen de yemeği mahvettimdüdüklü de fazla tutmusum nohutlar erimiş yumuş yumuş olmuş. Tekrar bişeyler yapcam artık akşama eskiden olsa dışarıdan yemek söylerdim ama malûm Corona (masraftan kurtardı beni ). Bu arada iki gündür de hiç harcama yapmadım (Mutlu olma çıtam baya düşuk bu aralar )
Allah kolaylik ve sabir versin canim ya isime karisilmasini hic sevmem sen bilirsin neyi nasil yapacagni her zaman yaptgn seylerdr neticede ya bebegji nerde uyutacagna yemege vs hic gerek yokBen geldim bebişi sallama bahanesiyle yatak odasına kaçtımKv sabahtan akşama magazin izliyor dünden beri TV hiç kapanmadi biz fazla TV acmayiz ancak çocuklar akşam uyuyunca açarız yada akşam haber saatinde falan.Sabah 7 de Hint dizileriyle açılışı yaptı sonra bütün bilmediğimiz kanallarda ki tüm magazinleri izliyor ve sürekli beni çağırıp yorum yapıyor resmen ünlüler aleminde yaşıyor bu TV konusundan rahatsızım acikacasi birde oturduğu yerden sürekli nohutu haşlicakmisin kaç soğan dogracaksin,çamaşırları nezaman sereceksin felan diye sorup duruyor birde bebiş salonda uyusunmuş gunduz onlar varken orda uyusunmus yatak odasina getirmeme gerek yokmuş TV nin sesi yatak odasına file fazla fazla geliyor şuanda.
Akşama kemikli etten nohut yaptım,bulgur pilavı ve sebzeli mercimek çorbası yaptım,turşu ve yoğurt koyarim yeter diye düşünüyorum.
2 makina çamaşır yıkadım kurutmadakileri cikardim katladim yerlesirdim etraf topla yatak yorgan topla lavaboları falan hallet derken bu saat oldu sabah 5.30 dan beri ayaktayım.
Bereketli olsun canı. Afiyet olsunSelam kizlar
Markete ciktim geldim
Bim de mehmet efendi turk kahve 18.90 haberiniz olsn 250 gr hemde diger markette 22.90 idi sonra diger markete girincede baktm
Kahve 1 paket ekmek az patates sogan kizima 1 paket cips aldik 30 tl verdim geldim
Temizlik yaptim , dus alacagm sonra bi kahve icecegm artk insallah
Aksama da tavuksuyuna sehriye corba
Zeytinyagli tazr fasulye
Et sote pirinc pilavi ypacagm insallah
Üzüldüm canım ama sağlık olsunBen de yemeği mahvettimdüdüklü de fazla tutmusum nohutlar erimiş yumuş yumuş olmuş. Tekrar bişeyler yapcam artık akşama eskiden olsa dışarıdan yemek söylerdim ama malûm Corona (masraftan kurtardı beni ). Bu arada iki gündür de hiç harcama yapmadım (Mutlu olma çıtam baya düşuk bu aralar )
Canım gelmiş geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınKızlar ben de harcamalarımı yazayım biraz çok
Eşimin ameliyatı için ilk işleme 7 bin tl vermiştim
Bugün hastaneden çıkarken 13.500 tl daha ödedim
İlaçlarına 120 tl
3-4 gündür marketten hastanede yemek için muz mandalina leblebi su vs aldım onlara da toplam 100 tl vermişimdir
Çocuğun devam sütü bitmişti orda bir eczaneden aldım büyük boy 130 tl ( ebebekten 80 tlye alıyorum normalde )
Gelirken taksiye 90 tl verdik ( eşim sancıyla geldiği için arabasız gelmişti )
Kaç gündür evde yoktuk Biraz önce markete gittim 110 tl de orda harcadım
Çok fazla harcama yaptık ama sağlık olsun diyorum. Allah beterinden korusun. Harcanan para bir şekilde yerine konur inşallah
Bu süreçte annem çantama zorla 500 tl koydu, eşimin ablası da 400 tl koydu. Nakit lazım olur diye. Sağolsunlar allah yokluklarını göstermesin
Bereketli olsun canım ekliyorum listeyeKızlar nasılsınız? Bu hafta güzel geçiyor çok şükür :) bugün bi al sat yapıp ufak bi kazandım birikime 1 gr eklenecek :)Kmsl Hnd
Kızzzzzzzzz kilo verince salma bakCanım irmik helvası istedi cevizli irmik helvası kavuracağımAksamda dizim var izlediğim tek dizi ve bayılıyorum
Btc Türk ve paribu var ben Btc den aldım eşim paribudan öyle çok değil maaş farkım yatmış tı 140 TL onunla aldım düşüyor zaten kısa zamanlı al sat yapmak Lazım bence altın gibi al unut olmuyor (yatırım tavsiyesi değildir)Merhaba rica etsem nerden nasıl alıyorsunuz bilgi verirmisiniz. Bende eteryum alacağım kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?