- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Canim neden kolej merak ettim@okyonus sen calisiyordun degilmi calisanlar icin anliyorum saat olayndan sanirim ama egitim olarak dha iyi diye mi ben cok uzagim bu okul islerine ama kizimda baslayacak artk anaokul vs dusunuyorm smdiden kendimce ne nasl olur vs koleje zaten gonderemem de merak ettm cevap vermeydebilirsiniz sorn olmaz dostlarm
Birinci sınıf annelerine çok büyük sabırlar diliyorumheleki erkek çocuk annelerine daha çok sabır diliyorum
Bizimde Ted daha yakın evimize 2 km falan bahçeşehir uzak 14 km ama tercihimiz bahcesehirden yana oldu Ted hiç düşünmedik.Bahcesehirde ana sinifinda okuma yazmaya başlıyorlar 1.sinifta tamamen hazır bir şekilde sanki 2.sinifa geçmiş gibi devam ediyor.sadece kids bölümünden mezun olup ilk okul bölümune geçiş yapmış oluyorlar
Ted in işleyişi nasıl bilmiyorum hiç.
Evet canım çok pahalı gerçekten niloya bebeği alacam bakalımAy sorma hepsi ayni cnku cocuk kanallarndaki reklamda habire o cikiyor cok pahali alamam bende ama onu cok istiyor diye benzr bi emzikli biberonlu bebek aldim.
Anneanne nasl oldu cnm gecms olsn bu arada
Birqz rahatsızdı canım şimdilik iyi teşekkürlerKmsl Hnd ananen mi rahatsız ben bazı mesajları kaçırıyorum niyeyse ya birileri yazınca kime ne olmuş diye son yazilanlardan görüyorum
İlk düşüncem çalıştığım için çocuk bütüngün orada oluyor rahat oluyor.Sınıf mevcudu az dil eğitimi oluyor çift yabancı dil görüyorlarCanim neden kolej merak ettim@okyonus sen calisiyordun degilmi calisanlar icin anliyorum saat olayndan sanirim ama egitim olarak dha iyi diye mi ben cok uzagim bu okul islerine ama kizimda baslayacak artk anaokul vs dusunuyorm smdiden kendimce ne nasl olur vs koleje zaten gonderemem de merak ettm cevap vermeydebilirsiniz sorn olmaz dostlarm
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsınGünaydın sohbetine yetişemediğim kizlarinşaallah herkes iyidir
Diyet yapanlar nasıl gidiyor ?
Bugün tartı günümdü 71.2 kg yim
Cuma 71.6 kg idim
Herkes için güzel bir hafta olması dileğiyle
Çok severim yağmutçruGünaydın kızlar iyi haftalar
Çok güzel yağmur yağıyor️
Sağol canım annem değil anneannem yaşlı
Anldm zaten tahmin ettim canim calisiyordun sen ondandir muhtemelen diye . Cnku kolej olmazsa diger okullarin saatleri calisan anneye uymuyor malesef. Ben ise grsem bile koleje verecek kadar durumum olmaz ki muhasebeciyim cokk dusunuyorm istiyorumda ise dnmeyi ama nasil olacak blmiyorumİlk düşüncem çalıştığım için çocuk bütüngün orada oluyor rahat oluyor.Sınıf mevcudu az dil eğitimi oluyor çift yabancı dil görüyorlar
İnşallah canım dualarım sizinleTünaydın kızlar :)
Eşim öğleden sonra ameliyat olacak bir aksilik olmazsa
İnşallah kolayca atlatırız
Selam canım bugün ve yarın evdeyim oğluşla evle ilgileniyorum iş bitmiyor kahve içeceğiz şimdi kayınvalideyle.Sizin nasıl gidiyor tatil?Selam dostlar
Kmsl Hnd evet kv goturecegiz
zerya271210 haberdar et canim insallah basarili gecer
okyonus Cedric1003 nasilsiniz kizlar
Selam canım iyiyiz iş güç sen nasılsın?Cocuklar nasıl?Selam kızlar nasılsınız ?
Bendede aynısı. Oğlan öksürüyor evdeyiz biz yine . Sabahtan beri o döküyor ben arkasından temizliyorum . Yaşlanmışım anladımSelam canım iyiyiz iş güç sen nasılsın?Cocuklar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?