🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Şimdi okudum canım bence de yalnız kalmasın sizde çocuklarla filan zaman geçer

Bizimkide 1.sınıf olacak EylüldeAnasınıfına bu yıl göndermedik evde seneye başlayacak 1e

Bizimki bu sene Eylül 1. Sınıf olacak :) bizim eve yakın devlet okulu var corona olunca oraya kayıt ettirdim Online devam etti, ayrıca bu devlet okulu da epey iyi herkes sahte kayıtla çocuğunu kayıt ettirmeye çalışıyor sadece civar site çocukları gidiyor ve velilerden çok destek gören bi okul bakalım ne olacak burada olacak mıyız belki aynı okula devam ettiririm okuma yazma öğrenecek sadece diyorum, yani oraya verirsem ek bir şeyler yaptırırım kurs, spor, ders vs kafam karışık halen netleştirmedim

Teşekkürler canım öpüyorum o yumosu

Cnm sen Batman da misin arkadaşımın oğlu da o fiyata gidiyor .İzmir’de fiyatlar 80 bin civarında TED kolejinde

Hayır istanbuldayım bizim evin karşısında direkt tekrar baktım internet sitesinden güncel fiyatları doğru dediğim gibi burada çok kolej var, hatta tüm kolejler yan yana belki ondan öyledir fiyatı.

Çok teşekkür ederim sağolasın

Ayyy çok sevinmiştir kuzum yaaa mutlu yaşları olur inşallahhh

Benim küçük cadı da çicobella bebeğin den istiyor netten baktım 600 tl
Ay sorma hepsi ayni cnku cocuk kanallarndaki reklamda habire o cikiyor cok pahali alamam bende ama onu cok istiyor diye benzr bi emzikli biberonlu bebek aldim.

Anneanne nasl oldu cnm gecms olsn bu arada

TED koleji mi eğer onu sorduysan biliyorum yemek dahil 48.000 tl civarı evet canım yanı bu sene Eylül işte 1. Sınıf
Canim neden kolej merak ettim@okyonus sen calisiyordun degilmi calisanlar icin anliyorum saat olayndan sanirim ama egitim olarak dha iyi diye mi ben cok uzagim bu okul islerine ama kizimda baslayacak artk anaokul vs dusunuyorm smdiden kendimce ne nasl olur vs koleje zaten gonderemem de merak ettm cevap vermeydebilirsiniz sorn olmaz dostlarm

Bizim de bu sene gidecek evimizin hemen karşısında TED koleji ve yine çok yakında Bahçeşehir koleji var benim gönlüm TED yana ama bakalım ne olacak.

Anaokulu hariç tabi 1. Sınıf maratonu başlıyor
Birinci sınıf annelerine çok büyük sabırlar diliyorum heleki erkek çocuk annelerine daha çok sabır diliyorum
Bizimde Ted daha yakın evimize 2 km falan bahçeşehir uzak 14 km ama tercihimiz bahcesehirden yana oldu Ted hiç düşünmedik.Bahcesehirde ana sinifinda okuma yazmaya başlıyorlar 1.sinifta tamamen hazır bir şekilde sanki 2.sinifa geçmiş gibi devam ediyor.sadece kids bölümünden mezun olup ilk okul bölümune geçiş yapmış oluyorlar
Ted in işleyişi nasıl bilmiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…