Zeyno kız kaynanan mı gelecek sizinle beraberMalatya canim
Bizim ora uygun derdim bura daha uygun
Evet israrla gelmek istemiyor ama gõtūrūrūz nisana kadar bizimle kalsin sonra hem havalar isinir hemde kaynim gelir doner evine
Fiyat aldınızmı biz Mayıs gibi gidecegız görüşmeye.Seneye 1. Sınıfmı senin oğluşunda?
Şimdi okudum canım bence de yalnız kalmasın sizde çocuklarla filan zaman geçerSelam kizlar
Bugun alisverise ciktik esimle burada sebze cok uygun
Brokoli 2 tl
Ispanak 2.5
Havuc 2.5
Karnabahar 2.5
Giderken burdan alisverisimi yapip gidecegim
350 tl gida alisverisi yaptik kv 600 tl verdilazim oldukca harcayin dedi sagolsun
Kaynim kv yaninda kaliyordu biz gelince o ailesinin yanina gitti giderken kv goturelim diyoruz yoksa tek kalacak bir sūre kv gelmem diyor bakalim ne olacak
Yesil mercimek corbasi
Kiymali ispanak
Salata oldu menunuz
Bizimkide 1.sınıf olacak EylüldeTED koleji mi eğer onu sorduysan biliyorum yemek dahil 48.000 tl civarı evet canım yanı bu sene Eylül işte 1. Sınıf
Teşekkürler canım öpüyorum o yumosu
Cnm sen Batman da misin arkadaşımın oğlu da o fiyata gidiyor .İzmir’de fiyatlar 80 bin civarında TED kolejindeTED koleji mi eğer onu sorduysan biliyorum yemek dahil 48.000 tl civarı evet canım yanı bu sene Eylül işte 1. Sınıf
Bizimkide 1.sınıf olacak EylüldeAnasınıfına bu yıl göndermedik evde seneye başlayacak 1e
Teşekkürler canım öpüyorum o yumosu
Cnm sen Batman da misin arkadaşımın oğlu da o fiyata gidiyor .İzmir’de fiyatlar 80 bin civarında TED kolejinde
Canım sorduğun için sağolzerya271210 eşin nasıl oldu arada haber et bizede.
Çok teşekkür ederim sağolasıngünaydin hanimlar , herkes iyidir umarim, gecmis cok birikmisti, okumak uzun surdu ama okuyup geldim. :>
zerya271210 cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.
Cankusunannesi size de gelmis gecmis olsun, simdi hepiniz iyisinizdir insallah.
Kmsl Hnd yeni kolyen cok guzelmis , guzel gunlerde kullan...
ogrenci ve ogretmenlerimize iyi tatiller , dijital ekranlarda cok yoruldunuz , guzel bir tatil olur umarim..
kahvaltiya sicak corekler mayaladim , aksama da patates kavurmasi ile citir tavuk olacak menum..
bir de kiyafet dolaplarini duzenleyecegim ama gozumde buyuyor..
herkese mutlu pazarlar
Sağol canım biraz iyi gibiKmsl Hnd canım geçmiş olsun anneannen iyidir inşallah
Saol cnm benim haberdar et bizi de ameliyattan sonra .
Ay sorma hepsi ayni cnku cocuk kanallarndaki reklamda habire o cikiyor cok pahali alamam bende ama onu cok istiyor diye benzr bi emzikli biberonlu bebek aldim.Ayyy çok sevinmiştir kuzum yaaa mutlu yaşları olur inşallahhh
Benim küçük cadı da çicobella bebeğin den istiyor netten baktım 600 tl
Canim neden kolej merak ettim@okyonus sen calisiyordun degilmi calisanlar icin anliyorum saat olayndan sanirim ama egitim olarak dha iyi diye mi ben cok uzagim bu okul islerine ama kizimda baslayacak artk anaokul vs dusunuyorm smdiden kendimce ne nasl olur vs koleje zaten gonderemem de merak ettm cevap vermeydebilirsiniz sorn olmaz dostlarmTED koleji mi eğer onu sorduysan biliyorum yemek dahil 48.000 tl civarı evet canım yanı bu sene Eylül işte 1. Sınıf
Birinci sınıf annelerine çok büyük sabırlar diliyorumBizim de bu sene gidecek evimizin hemen karşısında TED koleji ve yine çok yakında Bahçeşehir koleji var benim gönlüm TED yana ama bakalım ne olacak.
Anaokulu hariç tabi 1. Sınıf maratonu başlıyor
Bizde tatlı kızlarını öpüyoruzTeşekkürler canım öpüyorum o yumosu
Cnm sen Batman da misin arkadaşımın oğlu da o fiyata gidiyor .İzmir’de fiyatlar 80 bin civarında TED kolejinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?