- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Swacth bakıyorum genelde gucci istiyorum ama çok pahalı
Çok şık modelleri ben spor amaçlı takıyorum ancak takabilsem keşke saat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Swacth bakıyorum genelde gucci istiyorum ama çok pahalı
Aynen Gucci pahalı. Versace leri çok beğeniyorum ben de ama onlar da abartı 7 bin ₺ veremem yani bı saate. Fossil, Tommy Hilfiger modellere bakıyorumSwacth bakıyorum genelde gucci istiyorum ama çok pahalı
Aynen bende o kadar fazla para vermem 500 civarı yeter de artar bileAynen Gucci pahalı. Versace leri çok beğeniyorum ben de ama onlar da abartı 7 bin ₺ veremem yani bı saate. Fossil, Tommy Hilfiger modellere bakıyorum
Teşekkür ederim tatlım daha iyisi sana olur inşallahhhhhgünaydin hanimlar , herkes iyidir umarim, gecmis cok birikmisti, okumak uzun surdu ama okuyup geldim. :>
zerya271210 cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.
Cankusunannesi size de gelmis gecmis olsun, simdi hepiniz iyisinizdir insallah.
Kmsl Hnd yeni kolyen cok guzelmis , guzel gunlerde kullan...
ogrenci ve ogretmenlerimize iyi tatiller , dijital ekranlarda cok yoruldunuz , guzel bir tatil olur umarim..
kahvaltiya sicak corekler mayaladim , aksama da patates kavurmasi ile citir tavuk olacak menum..
bir de kiyafet dolaplarini duzenleyecegim ama gozumde buyuyor..
herkese mutlu pazarlar
Afiyet olsun zeynom dikkat et mutlakaGūnaydin kizlar
Mutlu pazarlar
Dereotlu peynirli poğaça attïm firina soğuk gunlerde sicacik poğaça sūper oluyor ama diyete devam
Bugun yūrūyūs yaparïm
Sağolun kızlar hastaneye götürmediler yüzünün bir tarfı şiştiKmsl Hnd gecmiş olsun bizide haberdar et.
Merhaba istanbulda misiniz hangi özel okula yolladınız çocuğunuzuOkul işi fena bizde okul taksiti ödüyoruz 6 yıldır özel okul ödüyoruz 3 yıl da kreş ödedik hiç bitmeyen borç okul işi.birde kitaplarımız çok pahalı oluyor.bu sene sadece kitaplara 3650 TL ödedik
Sağolun kızlar hastaneye götürmediler yüzünün bir tarfı şişti
Çok acil değil diye görürmediler
Ohhhh misss anne eviMerhaba arkadaşlar haftalık listemi yaptım para harcamayı düşünmüyordum ama anneme geldik şimdi ve burada market çok ucuz 30 tl bir sürü sebze aldım listem değişecek artık
Kahve, sebze, kardeşimin Doğum günüydü pasta, ekmek toplam: 94 tl harcadım bizim orada ancak pastayı alırdım
Ohhhh misss anne evi
Mutlu yılları olsun canım kardeşinin