• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

günaydin hanimlar , herkes iyidir umarim, gecmis cok birikmisti, okumak uzun surdu ama okuyup geldim. :>

zerya271210 zerya271210 cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.

Cankusunannesi Cankusunannesi size de gelmis gecmis olsun, simdi hepiniz iyisinizdir insallah.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd yeni kolyen cok guzelmis , guzel gunlerde kullan...

ogrenci ve ogretmenlerimize iyi tatiller , dijital ekranlarda cok yoruldunuz , guzel bir tatil olur umarim..

kahvaltiya sicak corekler mayaladim , aksama da patates kavurmasi ile citir tavuk olacak menum..

bir de kiyafet dolaplarini duzenleyecegim ama gozumde buyuyor..

herkese mutlu pazarlar :KK72:

günaydin hanimlar , herkes iyidir umarim, gecmis cok birikmisti, okumak uzun surdu ama okuyup geldim. :>

zerya271210 zerya271210 cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.

Cankusunannesi Cankusunannesi size de gelmis gecmis olsun, simdi hepiniz iyisinizdir insallah.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd yeni kolyen cok guzelmis , guzel gunlerde kullan...

ogrenci ve ogretmenlerimize iyi tatiller , dijital ekranlarda cok yoruldunuz , guzel bir tatil olur umarim..

kahvaltiya sicak corekler mayaladim , aksama da patates kavurmasi ile citir tavuk olacak menum..

bir de kiyafet dolaplarini duzenleyecegim ama gozumde buyuyor..

herkese mutlu pazarlar :KK72:
Teşekkür ederim tatlım daha iyisi sana olur inşallahhhhh

Nerelerdesin hiç görünmüyorsun💝💝💝

Selam kızlar.Bugün temizlik günü:temizlik:Tarhana corbası ve bamya pişiriyorum.Sandalye minderleri yıkamaya attım sonra kurutmaya atarım. Pazar banyosu Faslı bitince bir makinada renkli atacağım.Hepinize mutlu pazarlar.

Merhaba arkadaşlar haftalık listemi yaptım para harcamayı düşünmüyordum ama anneme geldik şimdi ve burada market çok ucuz 😂 30 tl bir sürü sebze aldım listem değişecek artık 😂

Kahve, sebze, kardeşimin Doğum günüydü pasta, ekmek toplam: 94 tl harcadım bizim orada ancak pastayı alırdım 😂

Merhaba arkadaşlar haftalık listemi yaptım para harcamayı düşünmüyordum ama anneme geldik şimdi ve burada market çok ucuz 😂 30 tl bir sürü sebze aldım listem değişecek artık 😂

Kahve, sebze, kardeşimin Doğum günüydü pasta, ekmek toplam: 94 tl harcadım bizim orada ancak pastayı alırdım 😂
Ohhhh misss anne evi💝💝💝

Mutlu yılları olsun canım kardeşinin😍😍😍

Back