zerya az az gir demişti 100 tl ayırdım onunla denicem önce beraber yapalım ya batarız ya öğrenirizBende korkuyorum istiyorum ama
Dikkat etmedim baya kaçamak yaptım ama vermişim ekmek yemedim pek ondan mı acabaAyyyy çok mutlu oldum darısı bana
Kızlar bdv de bir yatırım konusu var hepiniz okumuşsunuzdur guzel bildiler var . Bende borsa ve kripto para olayına girmek istiyorum küçük küçük de olsa biraz kar fena olmazne güzel olurCedric1003 le bende girmeye çalışıyoruz ama ben pek anlamadım ne alsam zarar ediyorum (
Ahh ahhh ekmek kanayan yaram ekmek yoksa ben doymuyorumDikkat etmedim baya kaçamak yaptım ama vermişim ekmek yemedim pek ondan mı acaba
fotograf at bizede canımBugün kuyumcuya gideceğim geçen gün gelen altınla kendime kolye yaptırqcağım
Ay ben görmedim onu bakayım bulurum inşKızlar bdv de bir yatırım konusu var hepiniz okumuşsunuzdur guzel bildiler var . Bende borsa ve kripto para olayına girmek istiyorum küçük küçük de olsa biraz kar fena olmaz
bende görmedim bakayım bulursam iyi olurAy ben görmedim onu bakayım bulurum inş
ne güzel olurCedric1003 le bende girmeye çalışıyoruz ama ben pek anlamadım ne alsam zarar ediyorum (
plasticwoman kripto para değil demi senin borsa kusura bak hiç anlamıyorum ondan soruyorum.
ismine bakıyorum sonra grafikte nasıl gitmiş önce yükselmiş sonra düşmüşse alayım nasılsa çıkar diyorum :) ama çıkmıyorNasıl seçiyorsun hisseni bi söyle bakayım :)
İstanbul borsası evet :)
Sor Canım sorularını
İş bank mı ziraatmi yapıkredimi? Hesap nasıl açılacak sonra ne yapacagım.Seçim nasıl olacak?Nasıl seçiyorsun hisseni bi söyle bakayım :)
İstanbul borsası evet :)
Sor Canım sorularını
Okuyun kızlar bi 85 sayfa ben hepsini okuyamadım ama bulgular guzel .Ay ben görmedim onu bakayım bulurum inş
Evet bizim de bir arkadaşımız bir trilyon kaybetti . Ben öyle yüklü paralarla giremem .Kaynım borsada çok para kaybetti eltim ile boşanmanın eşiğine geldiler o yüzden hep korktuk borsadan iyi bilmek gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?